2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nası sıkılmasın yaa aglıyorum sinirden cok moralim bozulduu
benım halamda dün doktora gitti 18 haftalık cinisyet icin bebek
secdeye kapanmıs gibi duruyomus göstermemıs seydam da öle diyo bebek secdeye kapanmıs gibiymiş
uff daha cok korkdum yaa

kocamın kuzuusu ile ege nerdeler dooktoramı gittiler bu saate burda olurlardı

canım buradayım meraklanma. Kuzu dr gitti gelemeybilirim dedi. Bende çok iyi değilim psikolojim çok bozuk işe verdim kendimi. O yüzden fazla takılmıyorum. Seydam çok etkiledi beni. Sen nasılsın cnm. Hissediyormusun bebişini

Işte herşeyden korkar oluyoruz böyle olaylar duyunca. Bebekpoyraza bile doğru düzgün gözaydını dileyemedik. (( ama olsun sağlıklı yaa şükür.

kızlar teknik bişey sorucam hani bu çizelgenin altına başka şeyler de yazıyorlar ya nasıl olacak bilen var mı
profilimden imzyı göster seçeneğini işaretledim ama nereye yazıcam onu bulamadım

Işte herşeyden korkar oluyoruz böyle olaylar duyunca. Bebekpoyraza bile doğru düzgün gözaydını dileyemedik. (( ama olsun sağlıklı yaa şükür.

yok bbem olsun ö.degıl benım ıcımde kalmadıkı hevesim kursagımda kaldı bebe mebe dusunemıom suan ama sunu ogrendım cıdden rabbıme emanetler ıyı dıye sevınmıcem artık sımarmıcam neyın ne olcagı belli degıl

dun benımkını gırtlaklıcaktım dr kız dıyınce vermıem sana dedım kedi gıbı cırmalarım yıne vermem dedım gerızekalı oglan olmayınca umdu bosa cıkmıs ıyı olmasa dahamı hos olcak konusmuyorum dunden beri
aynen yaa cumartesi gittim bugun şüphelerim oluyor. Engelliyemiyorum kendimi oradamı değilmi.:)) offf eşimde kızıyor böyle konuşunca.

ya erkekler neden böyle erkek hastası, kendileri erkek oldu da başları göğe mi erdi? iyi olsun yeter ki kız evlat gibisi var mı? bi de böyle büyük konuşnca insan başına birşey gelecek diye korkuyor...

kızlar hepimiz şok olduk hepimiz çok çok üzüldük ama kendinizde de aynısı olacağını düşünüp strese girmeyin
hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz birimizin yaşadıkları diğerlerine de olacak değilki allah hepimizin bebeğine hayırlı sağlık ömür versin
seydam ve bebeğini kaybeden bütün arkadaşlarada tekrar hamile kalıp sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
inşallah bu son acıları olsun

yok kızmadı nıe oglan degıl felan yapmadı ama yuzu dustu dun cok moralım bozuldu agladım gece 3 tu bıde tansıyonm yuksek cıktı anlmaadım 14 cıktı offffffffffffffffffffffffffffffffff kafayı yıcem ya

aynen yaa cumartesi gittim bugun şüphelerim oluyor. Engelliyemiyorum kendimi oradamı değilmi.:)) offf eşimde kızıyor böyle konuşunca.

uff ya bende böle duyunca sürekli gidesim gelıyo cok merak edıyorum
ultrasyonda girmek istemıyorum ama görmek saglıklı oldugunu duymakda
istiyorum nası dayancam ben 10 gün

:bir 12. Haftaya gelsede kurtulsak dedik. Seydamınki neredeyse 3,5 aylık olacaktı yaa. Insan şimdi korkuyor. Kanamada olmuyor bebeğe bişey olunca.. Offff

amın cnm amin kımseden duymayız daha boyle sorunlar

yok kızmadı nıe oglan degıl felan yapmadı ama yuzu dustu dun cok moralım bozuldu agladım gece 3 tu bıde tansıyonm yuksek cıktı anlmaadım 14 cıktı offffffffffffffffffffffffffffffffff kafayı yıcem ya

sevinmez olurmu mutlaka sevinmiştir bozma moralini bak tansiyonum yükselmiş diyosun ağlamaktan dahada çok yükselir
erkekken kız deyince bir an şaşırmıştır eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…