esra kuzuyla ege nerdeler nie yoklar[/QUOTE
kuzu gelmedı bebem ama ege canı sıkldı seydam a cıktı gelır ama
kocamın kuzuusu ile ege nerdeler dooktoramı gittiler bu saate burda olurlardı
Işte herşeyden korkar oluyoruz böyle olaylar duyunca. Bebekpoyraza bile doğru düzgün gözaydını dileyemedik.(( ama olsun sağlıklı yaa şükür.
ben dun bakındım dr ama bugun yıne bakıtmak ısterdım ya yajanozda da gıttı dr a offf hayırlısı
ben dun bakındım dr ama bugun yıne bakıtmak ısterdım ya yajanozda da gıttı dr a offf hayırlısı
aynen yaa cumartesi gittim bugun şüphelerim oluyor. Engelliyemiyorum kendimi oradamı değilmi.:)) offf eşimde kızıyor böyle konuşunca.
ya hayırlsı yaa erkek kız hiç önemli değğil.dun benımkını gırtlaklıcaktım dr kız dıyınce vermıem sana dedım kedi gıbı cırmalarım yıne vermem dedım gerızekalı oglan olmayınca umdu bosa cıkmıs ıyı olmasa dahamı hos olcakKonusmuyorum dunden beri
ya erkekler neden böyle erkek hastası, kendileri erkek oldu da başları göğe mi erdi? iyi olsun yeter ki kız evlat gibisi var mı? bi de böyle büyük konuşnca insan başına birşey gelecek diye korkuyor...dun benımkını gırtlaklıcaktım dr kız dıyınce vermıem sana dedım kedi gıbı cırmalarım yıne vermem dedım gerızekalı oglan olmayınca umdu bosa cıkmıs ıyı olmasa dahamı hos olcakkonusmuyorum dunden beri
aynen yaa cumartesi gittim bugun şüphelerim oluyor. Engelliyemiyorum kendimi oradamı değilmi.:)) offf eşimde kızıyor böyle konuşunca.
kızlar hepimiz şok olduk hepimiz çok çok üzüldük ama kendinizde de aynısı olacağını düşünüp strese girmeyin
hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz birimizin yaşadıkları diğerlerine de olacak değilki allah hepimizin bebeğine hayırlı sağlık ömür versin
seydam ve bebeğini kaybeden bütün arkadaşlarada tekrar hamile kalıp sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
inşallah bu son acıları olsun
yok kızmadı nıe oglan degıl felan yapmadı ama yuzu dustu dun cok moralım bozuldu agladım gece 3 tu bıde tansıyonm yuksek cıktı anlmaadım 14 cıktı offffffffffffffffffffffffffffffffff kafayı yıcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?