2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah nazar değmesin gözünaydın

ayyyyyyyyyyy masallah kuzuma asıl paranoya benım bacım dun bır kalbı atyodu hıc oynmadı gerızekalı babasına kızdı sanırım ellerını kafasına dayamıs dr uyuyor dedı :85:

saolun canlarım çok sevindim bende üstümden bi yük kalktı merak edersiniz diye geçmişi okumadan yazim dedim gece gözüme uyku girmedi Allahtan bişy yokmuş

canım hadi hayırlı haberlerle geldin.İyi düşün iyi olsunaklına hiç kötü birşey getirme...

evet canım onu unuttum badem yagı bide..hım lieracı ben 65e aldım ama yerine göre degişiyor fiyatı..

ya bgn yakomozun esıde gelmıycekmıydııııı
evet eşimde geldi babamızla gittik:)
oh gozun aydin canim..bebisini gordum..simdi rahatlamissindir ama..dikkat et o zaman herseye canim..
evet ya içim çok rahatladı iyiki gitmişim saol canım benim
aaa yakomozzzz gozun aydın cnmmm....cok sevındım ya yok ole paranoya felan hersey olacıgına varır allah korusun sen kendıne dıkkat et yeter allahın ıznıyle hıcbırsey olmazz
saol canımcımmm inş. bişy olmaz daha çok dikkat edecem artık mecbur
yakomozz cınsıyetı hakkında bısı dedımı?????????????
yok canım ya 16. haftada söyliycem diye tutturmş yine söylemedi bi gün de önden gidiyo bizimki
Yakamoz bacım geldınmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

geldim geldim hastane 3 apartman ilerde çabuk geldim ondan :)) ama 5 kilo vermişim ya

ayyy canımmm cok sevındım teyzesi yesin onu gözün aydınnn nazar degmesın
sende kendıne dikkat et bolbol uyu yemene icmene bak

off canım benim yaa cok üzüldüm inan :2::2::2: allah sabır versin..

mrb. bende 1-2 bısı aldım burdan ama bazı arklarıma sahtesının geldıgı oldu oyuzden catlak kremı gıbı bıseyde guvenemedım buna

canımmmm gözünaydın çok sevindimm . Oh yaa kuzuda gelseydi iyi olacaktı. Benimde karnım ağrıyor bide koyu akıntım var. Fitil kullanıyorum 2 tane offf herbişeyden korkar oldum

ya bgn yakomozun esıde gelmıycekmıydııııı

oh gozun aydin canim..bebisini gordum..simdi rahatlamissindir ama..dikkat et o zaman herseye canim..

aaa yakomozzzz gozun aydın cnmmm....cok sevındım ya yok ole paranoya felan hersey olacıgına varır allah korusun sen kendıne dıkkat et yeter allahın ıznıyle hıcbırsey olmazz

yakomozz cınsıyetı hakkında bısı dedımı?????????????
yok ya 16. haftadan önce söylemem diyo
canım hadi hayırlı haberlerle geldin.İyi düşün iyi olsunaklına hiç kötü birşey getirme...
öyle yapacam diyorum hep ama kötü bişy duyunca kafayı yiyorum tüm gece :)
yakamoz gözün aydin canim cok sevindim. Ay ne güzel darisi bizlere..
amin canım darısı size inşallah güzel haberlerinizi duyarız
ayyy canımmm cok sevındım teyzesi yesin onu gözün aydınnn nazar degmesın
sende kendıne dikkat et bolbol uyu yemene icmene bak
saol canımmm artık daha çok dikkat edecem bişy olmasın yeterki
benımkı nıe oynamadı dr uyuyor dedı ama ne bılm kalbı atyodu yalnız yın ede korkuyom

kız bundan önce benimkide oynamıyodu kalbi atsında oynamasın ben başka bişy istemiyorum sağlıklıymış canım bişy olsa doktor söylerdi takma boşuna kafana iyidir bebişin

bu arada kan değerlerime bakmak için kan testi bide idrar testi istedi şimdi donuçları almaya gidecem ikili sonucunu haftaya alacam ama ilaç yazacak şimdi öpülsünüz kızlar haber vereyim dedim kaçtım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…