- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
maşallah nazar değmesin gözünaydın
ayyyyyyyyyyy masallah kuzuma asıl paranoya benım bacım dun bır kalbı atyodu hıc oynmadı gerızekalı babasına kızdı sanırım ellerını kafasına dayamıs dr uyuyor dedı :85:
kızlaaaaaar ben geldimherşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice paranoyak oldum
badem yağıda ıyıymıs sanırım
bızım burda eczcı var ıkızlerı vardı
benm esım 30 kılo aldı sadece bademyagı kullandı bıısde olmadı dedı
bende lıerac sormaya gttıgımde 55 mılyon dedı fıyatınada
evet eşimde geldi babamızla gittik:)ya bgn yakomozun esıde gelmıycekmıydııııı
evet ya içim çok rahatladı iyiki gitmişim saol canım benimoh gozun aydin canim..bebisini gordum..simdi rahatlamissindir ama..dikkat et o zaman herseye canim..
saol canımcımmm inş. bişy olmaz daha çok dikkat edecem artık mecburaaa yakomozzzz gozun aydın cnmmm....cok sevındım ya yok ole paranoya felan hersey olacıgına varır allah korusun sen kendıne dıkkat et yeter allahın ıznıyle hıcbırsey olmazz
yok canım ya 16. haftada söyliycem diye tutturmş yine söylemedi bi gün de önden gidiyo bizimkiyakomozz cınsıyetı hakkında bısı dedımı?????????????
Yakamoz bacım geldınmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
benımkı nıe oynamadı dr uyuyor dedı ama ne bılm kalbı atyodu yalnız yın ede korkuyom
kızlaaaaaar ben geldimherşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice paranoyak oldum
benımkı nıe oynamadı dr uyuyor dedı ama ne bılm kalbı atyodu yalnız yın ede korkuyom
kizlar saat 3 de gittigim ikili test kontrolumde bebegimin 4 gün önce kalp atisinin durdugunu söyledirler yikildim , aglamaktan göz yaslarim kalmadi minicigim öylece kalmis yerinden hic kipirdamiyordu cok zor cok okadar istemisken ucup gitti melegim inanin aglamaktan yorgun düstüm sinir krizi gecirdim ...yarin kürtaja gidiyorum rabbim sizin meleklerinizi size bagislasin ........
Canim korkma her bebek oynayacak diye bisi yok benim gittgimdede oynamiyordur. ( diyene bak bende haftaya kadar dokuz dogururum herhalde )
valla son 2 kontroldur benımkide oynamyo karnıma bam bam vuruyo doktor
zıplatıyo yavrumu öle bakıyo sagına soluna
Kızlar Merhaba ,
Çatlak kreminden bahsettiğinizi okudum , ben aşağıdaki siteden aldım kremi , hem fiyatı daha uygun ve güvenilir bir site , ben makyaj malzemelerimi ve parfümlerimi de buradan alıyorum.
Hepinize bebişlerinizle sağlıklı , mutlu günler inşallah .
ÖPÜLDÜNÜZZZ
LIERAC - Skin Care - StrawberryNET.com (USA)
esımde elını oynattı dedıde ınanmadım sımdı 4d den baktım harbı el sallıyor ama bana degıl argo olarak babasına hehehehehehehehe
mrb. bende 1-2 bısı aldım burdan ama bazı arklarıma sahtesının geldıgı oldu oyuzden catlak kremı gıbı bıseyde guvenemedım buna
kızlaaaaaar ben geldimHerşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi Ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim Doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo Yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum Ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. Herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice paranoyak oldum
ya bgn yakomozun esıde gelmıycekmıydııııı
oh gozun aydin canim..bebisini gordum..simdi rahatlamissindir ama..dikkat et o zaman herseye canim..
aaa yakomozzzz gozun aydın cnmmm....cok sevındım ya yok ole paranoya felan hersey olacıgına varır allah korusun sen kendıne dıkkat et yeter allahın ıznıyle hıcbırsey olmazz
yok ya 16. haftadan önce söylemem diyoyakomozz cınsıyetı hakkında bısı dedımı?????????????
öyle yapacam diyorum hep ama kötü bişy duyunca kafayı yiyorum tüm gece :)canım hadi hayırlı haberlerle geldin.İyi düşün iyi olsunaklına hiç kötü birşey getirme...
amin canım darısı size inşallah güzel haberlerinizi duyarızyakamoz gözün aydin canim cok sevindim. Ay ne güzel darisi bizlere..
saol canımmmayyy canımmm cok sevındım teyzesi yesin onu gözün aydınnn nazar degmesın
sende kendıne dikkat et bolbol uyu yemene icmene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?