2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bodrum burdamısın bişe sorcakdım sana hani arasdırmısdın catlak kremı diyodun
adını tekrar yaazarmısın

bodrum burdamısın bişe sorcakdım sana hani arasdırmısdın catlak kremı diyodun
adını tekrar yaazarmısın

evet canım lierac en iyisi..bide mustela var ama en iyisi lierac..tabi bol su, ve diger dogal karışımlarda önemliymiş (zeytinyagı, fındık yagı,susamyagı ve kakao onlarıda kullanabilirsin) ama en iyisi lierac paris gel...

evet cnm bır kadın sesıydı kalktıgımd TELIM CALIYODU BAKTIM ESIM GECE OLAYDAN GELMİŞ

saol canım alıcam sürmeye baslıcam

badem yağıda ıyıymıs sanırım
bızım burda eczcı var ıkızlerı vardı
benm esım 30 kılo aldı sadece bademyagı kullandı bıısde olmadı dedı
bende lıerac sormaya gttıgımde 55 mılyon dedı fıyatınada

kızlaaaaaar ben geldim herşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice paranoyak oldum

Son düzenleme:
Bılmıyorumkı vallahi yakamozzz gelmiş ama umarım ıyı haber verır tabı gecmısı okumaya devam etmesse uyus karı catlıcam meraktan yakamozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

maşallah nazar değmesin gözünaydın

ayyyyyyyyyyy masallah kuzuma asıl paranoya benım bacım dun bır kalbı atyodu hıc oynmadı gerızekalı babasına kızdı sanırım ellerını kafasına dayamıs dr uyuyor dedı :85:

oh gozun aydin canim..bebisini gordum..simdi rahatlamissindir ama..dikkat et o zaman herseye canim..

aaa yakomozzzz gozun aydın cnmmm....cok sevındım ya yok ole paranoya felan hersey olacıgına varır allah korusun sen kendıne dıkkat et yeter allahın ıznıyle hıcbırsey olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…