ege esra nerdesınız yaa kuzuda yok bugün yakamoz naptı acaba ufff
belli mi canm senin
burdayım bbebem az kendıme gelem dedımyakamoz 5 ten sonra gelecekte ay mıdem yanıyor ya
bodrum burdamısın bişe sorcakdım sana hani arasdırmısdın catlak kremı diyodun
adını tekrar yaazarmısın
valla bu kizi doktor gunleri gelmiyo ya bende merak ediyom ya offffff...
bebek poyraz ruyandami biri kulagina kiz dedi ?
bende ruyamda esimle doktordayiz..bi gosterdii.pipi gorduk.. hayir olsun :)
ilk gunden beri eksi ve aci yiyom bende..
ye eksiyi dogru ayseyi derler amma bilmiyom ki...
ya kızlar seydama nolmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...nolmuş bebege yaaa..anlamadım ben:18::18::18:
mide ilacın yokmu eczaneden al renniduo al cok iyi geliyo eczanye söle hamıleler icin de verıyolar
hıc bi zararı yok
evet canım lierac en iyisi..bide mustela var ama en iyisi lierac..tabi bol su, ve diger dogal karışımlarda önemliymiş (zeytinyagı, fındık yagı,susamyagı ve kakao onlarıda kullanabilirsin) ama en iyisi lierac paris gel...
evet canım lierac en iyisi..bide mustela var ama en iyisi lierac..tabi bol su, ve diger dogal karışımlarda önemliymiş (zeytinyagı, fındık yagı,susamyagı ve kakao onlarıda kullanabilirsin) ama en iyisi lierac paris gel...
Yakamoz bacım geldınmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kızlaaaaaar ben geldimherşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice oaranoyak oldum
kızlaaaaaar ben geldimHerşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi Ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim Doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo Yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum Ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. Herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice oaranoyak oldum
kızlaaaaaar ben geldimherşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice oaranoyak oldum
canim dun ikili testi vardi..ona gitti..meger 4 gun kalbi durmusbugun kurtaj olucak allah yardimcisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?