esımde elını oynattı dedıde ınanmadım sımdı 4d den baktım harbı el sallıyor ama bana degıl argo olarak babasına hehehehehehehehe
Bugüne kadar benim başıma hiç gelmedi ve tüm arkadaşlarımda bu siteden alışveriş yapıyor sürekli ve sitede ürünlerin orjinalliği konusunda garanti veriyor , bana lierac geldi , herhangi bir sıkıntım yok.mrb. bende 1-2 bısı aldım burdan ama bazı arklarıma sahtesının geldıgı oldu oyuzden catlak kremı gıbı bıseyde guvenemedım buna
evet eşimde geldi babamızla gittik:)
evet ya içim çok rahatladı iyiki gitmişim saol canım benim
saol canımcımmm inş. bişy olmaz daha çok dikkat edecem artık mecbur
yok canım ya 16. haftada söyliycem diye tutturmş yine söylemedi bi gün de önden gidiyo bizimki
geldim geldim hastane 3 apartman ilerde çabuk geldim ondan :)) ama 5 kilo vermişim ya
yok ya 16. haftadan önce söylemem diyo
öyle yapacam diyorum hep ama kötü bişy duyunca kafayı yiyorum tüm gece :)
amin canım darısı size inşallah güzel haberlerinizi duyarız
saol canımmmartık daha çok dikkat edecem bişy olmasın yeterki
kız bundan önce benimkide oynamıyodu kalbi atsında oynamasın ben başka bişy istemiyorum sağlıklıymış canım bişy olsa doktor söylerdi takma boşuna kafana iyidir bebişin
bu arada kan değerlerime bakmak için kan testi bide idrar testi istedi şimdi donuçları almaya gidecem ikili sonucunu haftaya alacam ama ilaç yazacak şimdi öpülsünüz kızlar haber vereyim dedim kaçtım ben
kızlaaaaaar ben geldimherşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice paranoyak oldum
Bizim burada eczanede 65tl , benim sitede birde %10 indirim hakkım olduğu için bana 43tl ye geldi krem , çok fazla kullanacağım için ne kadar tasarruf etsem iyidir diye düşündüm :))Bugüne kadar benim başıma hiç gelmedi ve tüm arkadaşlarımda bu siteden alışveriş yapıyor sürekli ve sitede ürünlerin orjinalliği konusunda garanti veriyor , bana lierac geldi , herhangi bir sıkıntım yok.
Bizim burada eczanede 65tl , benim sitede birde %10 indirim hakkım olduğu için bana 43tl ye geldi krem , çok fazla kullanacağım için ne kadar tasarruf etsem iyidir diye düşündüm :))Bugüne kadar benim başıma hiç gelmedi ve tüm arkadaşlarımda bu siteden alışveriş yapıyor sürekli ve sitede ürünlerin orjinalliği konusunda garanti veriyor , bana lierac geldi , herhangi bir sıkıntım yok.
Bugüne kadar benim başıma hiç gelmedi ve tüm arkadaşlarımda bu siteden alışveriş yapıyor sürekli ve sitede ürünlerin orjinalliği konusunda garanti veriyor , bana lierac geldi , herhangi bir sıkıntım yok.
gözün aydın canım, eş aşağıdaysa ewt dikkat lazım..kızlaaaaaar ben geldimherşey çok iyi bebeğimi gördüm kocaman olmuş ultrason aletini karnıma dayar dayamaz zıpladı ellerini kaldırdı kızar gibi ben ayyy dedim görünce tabi ilk defa bu kadar büyümüş gördüm koca kafalım benim doktorda yok el sallıyo babasını gördü ya diyo yalnız hiç durmadı yerinde amuda kalktı ya :) gülmekten konulamadım kalp atışlarınıda dinletti herşey çok güzel dedi güm güm atıyo kalbi bi popoyu döndü bi başının üstüne kalktı bi ellerini ayaklarını sallıyo bu kadar hareket ettiğini bişmiyordum ikili testi de yaptı haftaya alacam sonuçları inş. herşey güzel olur yalnız tek sorun eş rahim ağzına dayanmış kanama olabilir ilişki fazla hareket ağır iş yasak dedi inş bişey olmaz bebeğime zaten çok korkuyorum iyice paranoyak oldum
aa senin ki kesinleştimi kız mı yani? bnmkide kesinleşmiştir ayy çok merak ettim.. şu cinsiyet testinden almak istyorum annem bırakmıyokkızlar dr a gıdecegım gunun gecesı uyurken kulagıma bır ses geldı kıkzın olavak dıe yemın olsun allahıma sonra kız cıktı
guzel guzell o kızın cılvelerını gorunce ıyıkı kızmıs der
Bizim burada eczanede 65tl , benim sitede birde %10 indirim hakkım olduğu için bana 43tl ye geldi krem , çok fazla kullanacağım için ne kadar tasarruf etsem iyidir diye düşündüm :))
evet cnm kesın 100 de 80 esımde dıokı su cınsıyet belırleyen testtenmı alsak erkek ıstıo ya ay valla konusmıcam verecem onune bugun patates kızartma ketcap mayonez yesın
mrb. bende 1-2 bısı aldım burdan ama bazı arklarıma sahtesının geldıgı oldu oyuzden catlak kremı gıbı bıseyde guvenemedım buna
kızlar basım fena ya eczaneye gıtyorum tansıyouma baktırcam dun yuksektı ıyıce korkuyom yaunarımm bıse yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?