2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim egecim kuzununda iyi haberlerini alırız inşallah bende merak ediyorum onu

mrb. bende 1-2 bısı aldım burdan ama bazı arklarıma sahtesının geldıgı oldu oyuzden catlak kremı gıbı bıseyde guvenemedım buna
Bugüne kadar benim başıma hiç gelmedi ve tüm arkadaşlarımda bu siteden alışveriş yapıyor sürekli ve sitede ürünlerin orjinalliği konusunda garanti veriyor , bana lierac geldi , herhangi bir sıkıntım yok.

benim doktorda cinsiyetle ilgili tahminde bulunmuyo dün sorduk bu haftalarda yanılma çok fazla olur
klitoris ve penis birbirine çok benziyo 4 hafta sonra kontrolün var o zaman söylerim dedi

tamam bacımmmmmmmmmmmmmmm

canım hadi gözün aydın
dr un söylediklerine dikkat et gerisi allah a kalmış hepimiz ona emanetiz

hadi ben kaçtım hatunlar görüşürüz yarın bye

Bizim burada eczanede 65tl , benim sitede birde %10 indirim hakkım olduğu için bana 43tl ye geldi krem , çok fazla kullanacağım için ne kadar tasarruf etsem iyidir diye düşündüm :))

Bizim burada eczanede 65tl , benim sitede birde %10 indirim hakkım olduğu için bana 43tl ye geldi krem , çok fazla kullanacağım için ne kadar tasarruf etsem iyidir diye düşündüm :))

bnm ark parfumde denk geldı.
kremlerde olucagını bende pek sanmıyorum ama
bıde bnm ecznemde fıyatı uygun dıe ben orasını tercıh etmedım

gözün aydın canım, eş aşağıdaysa ewt dikkat lazım..
cinsiyet tehmin etmedi sanırım?
kkızlar dr a gıdecegım gunun gecesı uyurken kulagıma bır ses geldı kıkzın olavak dıe yemın olsun allahıma sonra kız cıktı
aa senin ki kesinleştimi kız mı yani? bnmkide kesinleşmiştir ayy çok merak ettim.. şu cinsiyet testinden almak istyorum annem bırakmıyo
guzel guzell o kızın cılvelerını gorunce ıyıkı kızmıs der

ewet benim eşim öyle diyor bizimde kızımı 19. haftaya kadar erkeğe benzettiler, eşim hep sölüyo iyiki kız olmuş babasının aşkı olmuş dio:)))

evet cnm kesın 100 de 80 esımde dıokı su cınsıyet belırleyen testtenmı alsak erkek ıstıo ya ay valla konusmıcam verecem onune bugun patates kızartma ketcap mayonez yesın

mrb. bende 1-2 bısı aldım burdan ama bazı arklarıma sahtesının geldıgı oldu oyuzden catlak kremı gıbı bıseyde guvenemedım buna

eevt canım ben de bisürü kozmetik malzemelerini alıyorum o siteden hatta almadan önce ordanda baktım fiyatına ama güvenemedim sonucta orjinal olmaması duurumunda kaybettigim cok daha fazla sey olur diye düşündüm..bide sonucta göbegimize sürecegiz orjinal olması bebek içinde cok önemli..bence riske atmayın

kızlar basım fena ya eczaneye gıtyorum tansıyouma baktırcam dun yuksektı ıyıce korkuyom ya unarımm bıse yoktur

yakamoz cok sevindim canım bebegin saglıklıymış inşlhh ben de yarın bu haberleri verebilirim..seydamı duydum valal cok kötü oldum yüzüme ateş bastı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…