geçmiş olsun canım bol bol su iç gerçi drun söylemiştir kesin ishal vücutta su kaybına neden oluor çünkü
evet canım çok sağol zaten bol bol su içiyorum.ishalim hafifledi ama karnımdaki kramplar kıvrandırıyo resmen beni:-(((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım bol bol su iç gerçi drun söylemiştir kesin ishal vücutta su kaybına neden oluor çünkü
tam keçi gribi ya, geçmiyor. öksürük mahvediyor beni bir de. hele sabahları öksürüğüm yüzünden erkenden uyanıyorumofff bırce bu burun tıkanıklıgı ıle sesımın borozanlıgı yapıstı ustume gıtmıyorr bır turluuuuuu
sapık yaaaa :))))))))) çok güldüm deli
geçmiş olsun eylülde sen gibi ama bugun yolladım evde annemi mahvetmiş yolla bunu uğraşamam dedi kadın:)))) valla duru ile alakalı her güzel şey beni o gün mutlu etmeye yetiyor.
Güzel kızlarım benim.
.
GEÇMİŞ OLSUN CNM. BEN GEÇ OLDUM Bİ SORUN OLMAZ YENİ GELDİM 1 AY SONRA YİNE SONRA 6 AYSONRA..... GİBİ 5 DOZ OLACAKMIŞIM.
BEBİMİ DİNLEDİLER DİNLENME POZİSYONUNDAYMIŞ HANIM 128 ATIYORDU AMA ŞİMDİ KIPIR KIPIR CADI.
DELİMAVİ EŞİM HALLETTİ İŞİ MAHSUP YAPTILAR DİĞER TARAFA B4 LER YANMIŞ EMANETTE BEKLİYORMUŞ 2 GÜN SONRA GİDİP TEK TEK GİRDİERECEK ONLARI TEKRrdan. haber vereyim dedim sana.
benim niye peşime düşmüolar ki. ya ben oliyim diyorum doktor olma diyo bu nasıl adam yeme içme aşı olma.... yap dediği bişi yok yani..
Merhaba kızlar, keyifler nasıl?
Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.....
merhaba keyifler iyi sen nasılsın
alptuğ ismi nasıl kıslar
alptuğ ismi nasıl kıslar
Ben başta altuğ yazacaktın da yanlış yazmıssın sandım canım,
anlamı neymiş?
evet akıcı değil söylenişi eşimin adı göktuğ o önerdi zaten bi kaç isim onların arasından bu en güzeli gibi geldi bahadır metehan ertuğrul allptuğ selahattin(şaka değil selahattin eyübi den dolayı)
türk büyüklerinden birinin ismini istiyor herhalde. metehan da güzel aslında. teoman da olabilir onu unutmuş:)))
evet öyle bir takıntısı var canım evet attilla mesela::))) teoman ı da söylüyordu arada
bartu da değişik. o da eski türk kağanlarından biri diye biliyorum.