Kızlar merhaba, bugün benimde doktor randevum vardı, bundan sonra da 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... Offffffffffff sıkıldım doktora gitmekten. Bu arada şekeri ayarlamaya çalışıyorum hala.. Çok abartı yüksek değil dedi doktor.. İnsülinle biraz düşmüş.. Tansiyon iyiymiş çok şükür, ödem de yok Allahtan.. Kilo da almamışım.. Bebişimde fazla büyümemiş iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer.. 1157 gr. olmuş, ama benim inatçı yaramaz kızım makat pozizyonunu çok sevmiş dönmüyor bir türlü... Doktor 34. haftaya kadar dönerse döner yoksa böyle kalır dedi.. Bu kızım inat mı inat zaten.. Herbirşeyi ters ya, hiç ablasına çekmemiş.. Makat poziyyon olunca tabi sana sıkıntı verir dedi, zorlanırsın taşırken, gerçekten sinir bişey ayaklar aşağıda ve sürekli aşağı aşağı vuruyor.. Boyu 38.cm. falan olmuş...
Bu arada ultrason sırasında nasıl sinirlende anlatamam, doktor aleti gezdirdikçe o alete vurdu durdu, ve 3 boyutlu fotoda görseniz çok komikti, resmen kaşlar çatık,s,nirli sinirli bakıyordu... Sinirli benim kız yandım valla.. Eeeeee sizden naber..