heee baktım baktım aman canım yaaa boşver öle insanları bende sinir oluyorum öleee aman salla geç bende geçen 2010 da evlenenler diye işde orda kız yazmış nednese o kız hamile kalmaya karşı gibi böle yani çocuk olacaksa illa evin araban o çocugun geleceği vs vs herşeyin olacak neyse konuya geleyim kızın birinin hamile olma olasılıgı vardı işde yazmış oraya 3 aya kadr kürtaj olabilirsin hem fetva var bunla ilgili hemde yasal anam beynim döndü ama verdim cvbı

Bende sinir oluyorum böyle şeylere ya, sen istemeyebilirsin, herkesin fikri kendine.. Neden insanları yönlendiriyorsun anlamam.. Bende ilk kızımı evlenir evlenmez yaptım, iyi ki de yapmışım.. Anam millet neler demişti, yok sen kapıcımısın, kapıcılar gibi hemen yaptın bebek falan filan... Düşünsene Aslı benim mucizemmiş, onu aldırsam belki de çocuk olsun diye kaç sene uğraşçaktım ve yaşayacağım vicdan azabını sen tahmin et... Offfff işte kimsenin kimseye saygısı yok...
Kızlar valla dedektif gibisiniz.. .Yazdım bende geri ne deli kız ya, güya eğitimci olcak, sanki öğrencisi var karşısında, insan derki yanlış anladınız herhalde ben öyle demek istemedim falan filan... Neyse bende bir daha girmem topiğe... Birde demiş ya sizler benim neler yaşadığımı biliyorsunuz falan diye, iyi de orda zaten herkes düşük yaşamış, sanki birtek o yaşamış, düşük... Hemde biz kimyasal mimyasal değil, harbi harbi gebelik kayıpları yaşadık... Bizde de bisürü problem var... İnan hamilelğimin başından beri doktor tansiyonumu ölçtürüyopr,o kadar çok korkuyor ki çıkçak diye, biri yüzünden fırladı işte umarım düşer, evde alfamet hazır bekliyor zaten 3 aydır...