• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gel kız gel başım gözüm üstüne hepiniz gelin:d:d ama bu yeşil gelmesin yönetici yaa ispitler bizi :60::60::60:

Kızz deli manyak vermiyon geri kaç zamandır yattın üstüne hee kızım o totolu olan bölüm alt beynimde çocuklguma inmeniz lazım.. Beyinciğe sakladım onu:60::60::60:

:1::1::1::1::1::1: Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzellllllllllllll

sen delımısın tabıkı sınırden cıkar seker komaya bıle sokar allah etmesın sakın sınır yapma bıseyı kedıne bıde tansıyon yuksekse gunde yarım cay bardagı saf lımon suyu suyla karıstrmak yok ama yada ıkı dıs sarımsak yut yuzde yu cozum :))) sekerlı yeme tuzlu yeme agır yeme :34:

amanın dikkat et tuzsuz ye tansiyon da düşer şekerde ama sen kendini kontrol et sinirlenme bak benim tepemde hala duvar kırıyolar matkapla televizyonun sesini bile duyamıyorum çocuk korktu titrek bişeyler yapıyo ama ne tansiyon yükselmemesi için takmıyorum no stres

Teşekkürler kızlar, ben hemen limonlu su içim o zaman ... Ay korktum şimdi ya...

kız çocuk parası alırız almanyaya felanda mı yollasak. Türkiyede 5 tl veriyorlar agi de çocuk başına

kız torba yasayla oda değişti yaa 6 yaşından küçüklere 30 tl vercekler yaa aaaaaaa sende:60::60:
afiyet olsun cnm. çok şey kaçırdın fatma kopardı bizi yaaaaaaaa

aynen tısssssss diye ses çıkıyor gülerken:60::60::60:

kız hee yaa gaz çıkışı yaptıgımızı sanacaklarrrr:60::60::60::60:

:51: acayip ispitlerimm heee :82: :24: Ama aranıza almazsanız ispitlerimm :22:
Dışladı hemen benii rengim kırmızı diyeee :78:
aaa gel o zaman hemen ne demek yaa gel... :51:
tomurcuk tomurcuk golerı boncuk boncuk :60::60::60::60: kı kuzuuuuuuuuuuuuuu catladım nerdesın sen ya merak ettım kac gundur
o ne kız tomurcuk momurcuk aklıma bişey geldi çileğin kocasının totosuu ( Allahım affet yaaa:):):):):)))))))
fatmaaaaaa yaaa karşımda adamlar var suratım halden hale giriyor az sus allahaım ya

kuzu çok güldük anlatamam. Nerdesin işini başına gömüyosun

susmucam forma girmişim kaçırırmıyım :D:D:D:D:

merve nin dün yazdıgı geldi aklıma oda gülerken hapşururken altına kaçırıyomuş yaa o nerdeee oda kesin altına etmiştiiiirrrrr

:60::60::60::60:

kız kuzu iyi bişeyi yok işleri var. Giriyor çıkıyor bide patron yan masasında giremiyor fazla. Sabah gelmiş olsan bilirsin ama senin kıçında pireler uçuşuyor.

ay catlamaya geldım gulmekten catlak karı nerden buluon bu lafları beeeeeeeeeeee valla dogru kaldıramıom kcıımı sonra elım yuzum arı sokugu gıbı kalkıom :60::60::60::60::60::60::60:

Back
X