• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ahandaa haziran annelerii :60: :60:
beijing-olympic-mascots.jpg

:60: :60: :60: :60:
Foşşş haaa...:60: :60: :60:
Delinin biri de burdaa...
Kız merve, senin ne güzel kaşların varmış kız...bayıldım..bi kaş özürlü olarak hergün kalemle kaş yapıyom kendime...
Benimki çamaşıra geçmekle kalmamış, sıcaklara dayanamamış yazık peynir olmuş peynir:53: :52:...

ahahahaha çökelek:) kapatıyorum artık valla bebişime üzüldüm sıkıştı çocuk sıkmaktan kendimi morardım resmen yaaaaa

üfffffffffffffff benden nıye süt gelmiyor yaaaaaaaaaaaaaaa

kuzuuuuu oyku ye masallahhh amaa ege ninde dedıgı gıbı sende gıdıkta benı takıp edıyorsun sanırımmmmmm

kuzu daha dun sen yoktun sanırımm bnm kocısın totosundan bahsettıkkkk hanı ben ılk amellıyatını soyleyememıstım yaaa:1::1::1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
merve yaaaaaaaaaaaa bi sus yaaaaaa. Yemin ederim bebeğim oynamıyor kaslarım ağrıdı yaaaa. Yaş akıyor gözümden.

asil kişiliğne merve işesin::60::60::60::60:

çok fena kas ağrıtırım güldürmekten :60:

asil kişiliğe de işerim sorun yok no problemmm :37:

ahahahaha çökelek:) kapatıyorum artık valla bebişime üzüldüm sıkıştı çocuk sıkmaktan kendimi morardım resmen yaaaaa

Çökelek tatsız tuzsuz olur anacımm...Halis muhlis ezine çıkıyo benden ezine...Çökeleği sen yedir bebene...

kuzuuuuu oyku ye masallahhh amaa ege ninde dedıgı gıbı sende gıdıkta benı takıp edıyorsun sanırımmmmmm

kuzu daha dun sen yoktun sanırımm bnm kocısın totosundan bahsettıkkkk hanı ben ılk amellıyatını soyleyememıstım yaaa:1::1::1::1:

Gelmesin kız, iyi değilmiş erken doğurabilrmişin...
Kız gıdı değil her yer o biçim oldu, dana gibi oldum....Yiyorum yiyorum, ..........
yoktum dün ama niyeyse aklımdan çıkmıyo senin kocişin ameliyatı...Sen söylemesen de biz anlarız bacım...Toto demiş kızlar, senin koca geldi aklıma...:60:
Tövbe tövbe yarabbimmm..allahım günah yazma....

asil kişiliğim tabi kızım ardahan da oxfort vardı da ben mi gitmedim allahım yaaa :60::60::60::60:
Mervenin orasına musluk takacam ben :d:d:d:
:60::60::60::60:

geldim ağam burdayım benimkini de hıçkırık tuttu :60:

Anam kız çok fena foş foş gidiyo eşimde gülmekten altına işiyo ailece işiyoruz :601:

Deliyim ben deliyim deliyim deliyimmm :37: Herkesi hasta ederim ederim ederim ishal yapar işetirimmm işetirirmmm:37::9::9:

Sağol anacım seninkilerde güzel kız nesi var? Benim kaşları herkes beğenir ebru gündeş'e benzetirler kaşlarımı :82:
ay merve adamdamı işiyor. Süper sidikli aile

bi sen eksiktin. :60::60::60:

Kızlar karnım ağrıyo ciddi ciddi çok güldüm. Biraz yürüdüm su içtim belki geçer diye. Duruda ses etmiyor bi susun yaaaaaaaaaaaaa

Kızlar karnım ağrıyo ciddi ciddi çok güldüm. Biraz yürüdüm su içtim belki geçer diye. Duruda ses etmiyor bi susun yaaaaaaaaaaaaa

oda gülüyordur benim oğlandan da ses yok :D:D pipisiylemi oynuyo nee:D:D:D
Off yaa, karnım ağrıdı....Patron bana bakıyo karşıdaki deli deliii....

ii işde o deli sen deli bana deseler niye gülüyon hiiç fıkra okuyorum dicem

Back
X