Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım senin tipina bakanda hamile demez.fit hamile seni
benim surat poğaça gibi..
evetttttttttttttttttttt çok güzzel artık istediğim anda izine çıkabilirim. Dün muhasebe müdürüm soruyor ne zaman ayrılcan . Canım ne zaman isterse diyorum. Pazartesi yasal olarak ayırıcaklar.. Ben 3 hafta daha çalışırım inşallah mayıs 1 elif kaçarrrrrrrrrrrrrr.. Aminnn
yaaa varyaaaa ben salagımmm su lıerac krem varyaaa 70e satılann abımlere (ecz) 50 ye gelıyomus bıdeee 1+1 mışşşş yanı bır alana bır bedavaaa. sımdı yengem soruyoo sen ne krem kullanıon dıe dedım ben aldımm...
veee sebamedlerımıde almıs bebek ıcın olanlarıı:)
canım baktım sebamedler de 1+1 kampanyası var
lıerac da yok
valla ordaki leyla ebe öyle söyledi kalanı sonraya eklerle yeni yasa çıktı dedi.egee sen 35 te cıkcan 38de duru hnm gelcek yaa
kalan 2 haftanı sonamı eklıceklerrrrrr
ohhh süperrr. Güle güle kullanyaaa varyaaaa ben salagımmm su lıerac krem varyaaa 70e satılann abımlere (ecz) 50 ye gelıyomus bıdeee 1+1 mışşşş yanı bır alana bır bedavaaa. Sımdı yengem soruyoo sen ne krem kullanıon dıe dedım ben aldımm...
Veee sebamedlerımıde almıs bebek ıcın olanlarıı:)
egem gözün aydın canım valla
canım baktım sebamedler de 1+1 kampanyası var
lıerac da yok
geldiiiiimi burdayım
oohhh iyimiş valla...cnm yengem dedıııı. hatta bı musterısıne ısmarlamıs ona alıcak +1 lerınıde bana yollucakk sımdı sıparıs vermıss
selam kızlar bende geldim
selam kızlar bende geldim
selam kızlaar iyidir herkes inşallah
canım bu kampanya nerdeymiş
hoş geldin nasılsın canım. Bebiş nasıl
kızlar 2 günde 80 sayfa yazışmışız maşşallah çenemize..
hoş geldin nasılsın canım. Bebiş nasıl
kızlar 2 günde 80 sayfa yazışmışız maşşallah çenemize..
canım eczanelerin depolardan alış şartları piyasada öle değil
hımmm bende nette filan saanmıştım :44:
Allahdan çoğumuz çalışıyos sözde evde olsak 160 olurdu o kesin