- 25 Ekim 2023
- 743
- 541
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.701
Bende 53 kilo ile hamile kaldım şuan aldimmi bilmiyorum 5 Kasım'da belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantı falan var mı peki varsa kaçinci haftada başladı bende hic belirti yok hep belirti arıyorum6. Hafta sonu gibi suam 7+5 im.
Benim doktorum ocean mummy verdi. İçinde hem demir, hem d3, iyot, selenium, b1, b2, b6, b12 hem de folik asit12. Haftadan önce vitamin hapı verilmiyo mu arkadaşlar d vitaminim ve demirim düşük çıktı baya bi ama doktor şimdi kullanma diyor endişelenmeli miyim
vifolic'te de aynısı var hangisini alsam karar veremedim ikisini de kullandımBenim doktorum ocean mummy verdi. İçinde hem demir, hem d3, iyot, selenium, b1, b2, b6, b12 hem de folik asit
Doktoru dinlemeyip kullansam mı ya çok kararsız kaldım çünkü değerlerim alt sınırların da altındaBenim doktorum ocean mummy verdi. İçinde hem demir, hem d3, iyot, selenium, b1, b2, b6, b12 hem de folik asit
vifolic'te de aynısı var hangisini alsam karar veremedim ikisini de kullandıs
Her doktor farklı bi şey söylüyor sizinki önermiş benim ki önermedi insan ne yapacağını bilemiyor böyle durumda stres oldum kaldım valla5+5 teyim, vitamin kullaniyorum (folik asit, selenium, d vit, demir). Bu haftaki kontrolde d vitaminini kesti, 12.haftada seviyesine bakip ona gore gerek olursa baslayacagiz dedi. Seleniumu da 2 gunde 1 e indirdi. Bazi vitaminleri tercih etmiyorlar sanirim, doktor farki da oluyor gibi
Aynı kiloyuz canim bakalım ne kadar alicazBende 53 kilo ile hamile kaldım şuan aldimmi bilmiyorum 5 Kasım'da belli olur
Aynı gün transfer olmuştuk ben hala kese görmedim biliyor musun cuma günü gideceğimtek degilsin ya bende kaldimtup bebek ddoktoruma pazartesi gidecegim aama yarin baska bir yere gidecegim insallah duyabilirim
![]()
Bence dr a tekrar sorun. Herkese böyle takviye vermişler benim değerlerim düşük olmasına rağmen neden kullanma diyorsunuz diyeDoktoru dinlemeyip kullansam mı ya çok kararsız kaldım çünkü değerlerim alt sınırların da altında
Aynı kiloyuz canim bakalım ne kadar alicaz![]()
Ayy evet hatirliyorum canim senii ,yok yarin gidecegim insallah duyarim. Pazartesi gunu de tuo bebek doktorum kalp icin randevu verdiiAynı gün transfer olmuştuk ben hala kese görmedim biliyor musun cuma günü gideceğimKalp atışını duydun mu
Ayy ne guzel ya bu igneler bi bana mi yariyorBende 53 kilo ile hamile kaldım şuan aldimmi bilmiyorum 5 Kasım'da belli olur
Ben zaten zor kilo alıp hemen kilo vereblien bir kadınım sorun sizde değil bende bence eskiden kilo alabilmek için neler neler yapardımAyy ne guzel ya bu igneler bi bana mi yariyor![]()
Anladimm herkesin derdi ayri tabii kiBen zaten zor kilo alıp hemen kilo vereblien bir kadınım sorun sizde değil bende bence eskiden kilo alabilmek için neler neler yapardım![]()
İnşallah duyarsınAyy evet hatirliyorum canim senii ,yok yarin gidecegim insallah duyarim. Pazartesi gunu de tuo bebek doktorum kalp icin randevu verdii![]()
O sırada 75 kilo ile hamile kalan benBende 53 kilo ile hamile kaldım şuan aldimmi bilmiyorum 5 Kasım'da belli olur
Mutlaka kilo alınır ama protein agrilikli yerseniz hamur işi tatlı gibi şeyleri yemezseniz sadece bebek alır benim ilk hamileligimdede 10 kilo aldım 4 kilo bebegimdi 40 im çıkmadan eski kiloma dönmüştümO sırada 75 kilo ile hamile kalan benKesin 90 olurum hamilelikte kilo almamak mümkün mü acaba
Olabilir canim ,ben baska doktor ile gebelik ve dogum surecimi gecirmek istedigim icin yarina randevu aldim. Bir de cok mersk ediyorum kalbini gorup rahatlamak istiyorumİnşallah duyarsınbana çok geçe randevu verdi bekliyorum mecburen başka doktora gidemedim korkudan
belki hem kese hem kalp duyarım bende
Bende oyle beslenmeye dikkat ediyordum ttasnfer oncesinde baslamistim ama su bir kac gundur midem epey zorluyor beni sadece tost makarna ve galeta yiyebiliyorum su bile icemiyorumMutlaka kilo alınır ama protein agrilikli yerseniz hamur işi tatlı gibi şeyleri yemezseniz sadece bebek alır benim ilk hamileligimdede 10 kilo aldım 4 kilo bebegimdi 40 im çıkmadan eski kiloma dönmüştüm