• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim taşınma işi muhtemelen 3 hafta sonra olacak.. ben toplanmaya başlayayımmı? we nereden başlayayım?
hiç açılmamış mutfak eşyalarım çok, önce onları mı koliliyeyim açmadan, yeni ewe geçince hepsini kullanacağım açıp yıkayıp mı koliliyeyim??
sonra nereye geçeyim bana bi sıralandırabilirmisiniz bilgiisi olanlar

kızlar benim taşınma işi muhtemelen 3 hafta sonra olacak.. ben toplanmaya başlayayımmı? we nereden başlayayım?
hiç açılmamış mutfak eşyalarım çok, önce onları mı koliliyeyim açmadan, yeni ewe geçince hepsini kullanacağım açıp yıkayıp mı koliliyeyim??

canım bende 1 ay önce taşındım ama hiç bi şeye elimi sürmedim:9:nerden başlanır ne yapılır bilemicem saolsun annemler kayınvalidemler herkes taşıdı yerleştirdi bana oturması kaldı:76:

gıttım alısverıse ne buldaysam aldım sınırımden :63: $Fotoğraf1110.webp $Fotoğraf1111.webp $Fotoğraf1112.webp $Fotoğraf1113.webp $Fotoğraf1108.webp $Fotoğraf1104.webp $Fotoğraf1105.webp $Fotoğraf1106.webp $Fotoğraf1107.webp $Fotoğraf1109.webp $Fotoğraf1114.webp

taşınma işinden çok anlamam ama sürekli elinin altında olanları bırak diğerlerini yavaş yavaş topla bence. zaten hızlı yapamazsın anca biter. dediğin gibi kullanmadığın mutfak eşyalarını, kışlık kıyafetleri ve vitrin içini toplamaya başla bence.
ewet yaa hatta bnmki olabildiğince geç gelsin ikisiyle ne yapacağım bilmiyorum:18:
annenle aynı şehirdesizniz yardımcı olur sana. benim kuzenim de arka arkaya doğum yaptı, annesiyle yakın oturuyorlar. teyzem sabah 8 akşam 6 mesaiye gidiyor yazık:))

harika.. bebekken yeğenime amıştım o tarz bir tenis elbisesi. çok tatlı oluyordu giyince,bacaklar tombik tombik çıkıyor:))

:))))) ınsallah yakısır benım guzel kızıma sapkasıda var fıyonklu ama arkada kalmıs dalgınlıkla unutmusum bıttı gıbı bıse bır 5 li setı bıde odası kaldı odasınıda begendım beyaz ve kahve cekmece kulpları cıceklı felan yarında ona bakcam bır karar vercem bakalım

canım bende 1 ay önce taşındım ama hiç bi şeye elimi sürmedim:9:nerden başlanır ne yapılır bilemicem saolsun annemler kayınvalidemler herkes taşıdı yerleştirdi bana oturması kaldı:76:
bn illaki süreceğim rahat edemem yoksa:) herşeyi görmem lazım ne nerde:)
yerim o tawşanın kıçını ben:)
taşınma işinden çok anlamam ama sürekli elinin altında olanları bırak diğerlerini yavaş yavaş topla bence. zaten hızlı yapamazsın anca biter. dediğin gibi kullanmadığın mutfak eşyalarını, kışlık kıyafetleri ve vitrin içini toplamaya başla bence.

annenle aynı şehirdesizniz yardımcı olur sana. benim kuzenim de arka arkaya doğum yaptı, annesiyle yakın oturuyorlar. teyzem sabah 8 akşam 6 mesaiye gidiyor yazık:))
en son annem we eşim tartıştılar we annem gelmiyor bize, eşimdegörüşmek istemiyor kendi annesi burda o we görümcemi çağıracağım halledecekler artık:50:

en son annem we eşim tartıştılar we annem gelmiyor bize, eşimdegörüşmek istemiyor kendi annesi burda o we görümcemi çağıracağım halledecekler artık:50:

:))))) sınırden cıktım aldım ama ıyıde ettım sanırım rahat kafayla cıksam boyle guzel seyler bulamazdım bazen delırıp cıkmak ıyı olyo demekki.. :1::1::1:

kızlar bu ay hesabında beni aydınlatırmısınız benim bebek yedibuçuk aylıkmı yedi mi herkes bi çeşit söylüyo hemde doğuma daha 2 ay var anlayamadımki

neyse sıkma canını bende kaynıma sınır oldum esımı arıo yalnıs cevırıo numarayı benı arıyor yanlıslıkla hııı senmıydın dıyıp kapadı suratıma telı sınır embesıl seyler :63:

:))))) sınırden cıktım aldım ama ıyıde ettım sanırım rahat kafayla cıksam boyle guzel seyler bulamazdım bazen delırıp cıkmak ıyı olyo demekki.. :1::1::1:
ben de daha çıkmadım yaaa çok sinir oluyorum.. kocam haftaya haftaya diyip erteliyo, en son ben çıkıcam alıp bi arkadaşımı yanıma:63:
yardım edecek birileri varmış allahtan.bebek doğunca dayanamaz gelir annen de..
zaten ümidim doğuma.. hastanede barışırlar belki diyorum:31:
neyse sıkma canını bende kaynıma sınır oldum esımı arıo yalnıs cevırıo numarayı benı arıyor yanlıslıkla hııı senmıydın dıyıp kapadı suratıma telı sınır embesıl seyler :63:
hıhhh beğenemdinmi uleyn deseydin:41:

oğluş azıttı yine oturtmuyo beni kaburgalarımı yumrukluyo mesanemi tekmeliyo, göğüs kafesime kafa atıyo:27:

Back
X