• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah başlasın canım.. tabi kesin değil ama enteresan bir sekilde tutuyor. doğru yaptın dimi? karnına tuttun.

yenı hamılesın sanırım bak bızde bekledık bekle bence kafayı yeme derecesıne geldık hele ben bana bır oglan bır kız bır oglan bır kız artık aglıcak duruma gelmıstım sonucta bır sekılde ogrenıyosun allaha bırak onların hepsi hurafe bence ama yınede neye ınanmak ıstıyosan ınan derım evet karnıma bılegıme bır kafamda cevırmedıgım kaldı onda bıle hep erkek cıkyodu :1::1::1:

yenı hamılesın sanırım bak bızde bekledık bekle bence kafayı yeme derecesıne geldık hele ben bana bır oglan bır kız bır oglan bır kız artık aglıcak duruma gelmıstım sonucta bır sekılde ogrenıyosun allaha bırak onların hepsi hurafe bence ama yınede neye ınanmak ıstıyosan ınan derım evet karnıma bılegıme bır kafamda cevırmedıgım kaldı onda bıle hep erkek cıkyodu :1::1::1:

cicileri babası gördümü poyraz,
akşama gösterirsin artık,
aşşşkımmm bak neler aldımm diye :32::52:
gidip kardeşinin gırtlağına sarılıyomuş :27:

ooooooo kadar kızgınsınız canım yav.. tabiki önce tıp. ama söyle bir saptama yaptım yüzük manyetik alanda haraket eder. bebeğin kalp çarpıntısı hareket ettiriyor. yüzük boşlukta bu hareketleri yapmıyor. kendi kalbimin, kızımın kalbinin üzerinde daire çiziyor, eşimin kalbinin üzerinde ileri geri..
çok denedim .sonuç aynı..ritmle ilgili eşim dr önce kızdı böyle seylere sonra olabilir dedi. hep aynı sonuç..benimde bir kız bir oğlan deniyor..:49:

MERHABA BAYANLAR.. ÖNCELİKLE ALLAH BEBEKLERİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..BEB BİR KONU AÇTIM KİMSE İLGİLENMEDİ:25: cinsiyet tahmin yöntemleri falan..cinsiyetini artık öğrenmişsinizdir.
yüzük testi yaptınız mı?
öyle el bileğine falan değil. hamileler ipe geçirilmiş alyanslarını karılarının üzerinde tutuyorlar. ileri geri gelirse erkek, daire çizerse kız.
kime yaptıysam tututu.
lüften deneyin sonucu yazın. çoook merak ediyorum.
nerde açtın cnm konuyu linkinide koysaydın..
cerenler niye böle azgın oluyo anlamadım gitti,
benim kızda öyle halaa yaşıtları genç kız gibi benimki sanki oğlan,
duvarlara tırmanıyo nerdeyse,
yandı ulaşşş off offf oda az büyüsün bak nası tırmalıyo onu :10:
her dakka wızır wızır kendi oyuncaklarıyla asla oynamıyo tencere, tawa, çorap çekmeceleri, çamaşırlar, çatal kaşık, kumandalar örtüler, sabunları yemeye bayılıyo, pirinçler makarnalar un kawanozları falan... baş edemiyorum nolucak bilmiyorum boyle:5:
senin kız kaç yaşında büyüğü

cicileri babası gördümü poyraz,
akşama gösterirsin artık,
aşşşkımmm bak neler aldımm diye :32::52:
gidip kardeşinin gırtlağına sarılıyomuş :27:

bugun dogum gunu askımn :)))) patasını da yaptım kızımızın cıcılerınıde gorecek kardesıne gelınce oda bılıo cnm huylarını ya herkesı allaha bıraktım cnm ben ya ama zoruma gıden ben arayınca en buyugunden tut en kucugunun hatrını sayıyorum ben bunu hak etmıyorum dıe cnm sıkıldı amaaaaaannn esim kıymetımı bılyo ya gerısı bos tırı vırı :))

her dakka wızır wızır kendi oyuncaklarıyla asla oynamıyo tencere, tawa, çorap çekmeceleri, çamaşırlar, çatal kaşık, kumandalar örtüler, sabunları yemeye bayılıyo, pirinçler makarnalar un kawanozları falan... baş edemiyorum nolucak bilmiyorum boyle:5:

:60::60::60::60::60::60: ay kurban olurum yaaaaaa az kcının ustunde durmuyo yanı :16::16: allah nazarlardan saklasın :nazar:

ooooooo kadar kızgınsınız canım yav.. tabiki önce tıp. ama söyle bir saptama yaptım yüzük manyetik alanda haraket eder. bebeğin kalp çarpıntısı hareket ettiriyor. yüzük boşlukta bu hareketleri yapmıyor. kendi kalbimin, kızımın kalbinin üzerinde daire çiziyor, eşimin kalbinin üzerinde ileri geri..
çok denedim .sonuç aynı..ritmle ilgili eşim dr önce kızdı böyle seylere sonra olabilir dedi. hep aynı sonuç..benimde bir kız bir oğlan deniyor..:49:
oo bilimsel yönüde war yani:30:
bn yapmıştım tuttu canım..

:60::60::60::60::60::60: ay kurban olurum yaaaaaa az kcının ustunde durmuyo yanı :16::16: allah nazarlardan saklasın :nazar:
yok anacım yokkkkkk nasılız akşama kadar biliyomusun...
yatak odasından kowalıyorum salona döktüklerini topluyorum çekmecelere dolaplara yerleştryorum salona geliorum salonda koltuk örtüleri yerde, masanın üstünde yetişebildikerli olduysa yerde... orayı toplamaya başlıyorum mutfakta dolaplar boşalıyo tencere tawa, kawanozlar.. oraya geçiorum sonra diğer taraflar işte böyle bir an durmuyor sadece uyurken dötü yer görüyor..
allahtan buzdolabını kilitledim onu bitek açamıyor:( önceden sütler, meywe suları, yemekler onlarda yerlerdeydi:(((
taşınınca tüm çekmeceleri dolapları kilitlicem artık yapacak bişey yok:5:

yok yaw ne kızgın olcaz :27:
dedim ya dr bile yanılıyo diye,
ammaaaaaaan nedir bu cinsiyet takıntısı yahu,
rabbim acılarını göstermesin, hayırlı evlat olsunlar demiyoruzda...

ahhhhhhhh ahhhhhh bilirimmm
10 yaşında ve halaa akıllanmadı,
tabiii çekmece dolap karıştırmıyo da...artık,
başka çeşit yaramazlıkları var

bugun dogum gunu askımn :)))) patasını da yaptım kızımızın cıcılerınıde gorecek kardesıne gelınce oda bılıo cnm huylarını ya herkesı allaha bıraktım cnm ben ya ama zoruma gıden ben arayınca en buyugunden tut en kucugunun hatrını sayıyorum ben bunu hak etmıyorum dıe cnm sıkıldı amaaaaaannn esim kıymetımı bılyo ya gerısı bos tırı vırı :))[/QUO

önemli olan eşin gerisini salla gitsin zaten
herkes kendisi bilir

yatak odasından kowalıyorum salona döktüklerini topluyorum çekmecelere dolaplara yerleştryorum salona geliorum salonda koltuk örtüleri yerde, masanın üstünde yetişebildikerli olduysa yerde... orayı toplamaya başlıyorum mutfakta dolaplar boşalıyo tencere tawa, kawanozlar.. oraya geçiorum sonra diğer taraflar işte böyle bir an durmuyor sadece uyurken dötü yer görüyor..
allahtan buzdolabını kilitledim onu bitek açamıyor:( önceden sütler, meywe suları, yemekler onlarda yerlerdeydi:(((

ayy ne güzel hiç kilo almamışsındır sen bu hızla:52:

:60::60::60::60::60: hasret kızma bana ama cok hosuma gıtyo bole kıpır kıpır ay yerım elını ayagını ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :60::60:

yok yaw ne kızgın olcaz :27:
dedim ya dr bile yanılıyo diye,
ammaaaaaaan nedir bu cinsiyet takıntısı yahu,
rabbim acılarını göstermesin, hayırlı evlat olsunlar demiyoruzda...

sekerim kim diyor önce cinsiyet?? tabiki önce sağlık. hayatım merak varya herkeste var. ondan bu kurcalama.. allahın dediği olur..
yavrularıma canım kurban.. :3:

Back
X