• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benımde esımın kendı ısı bır ay ıyı kazanırken 1 ay kenardakını yıyor.Bazen keske maaslı olsaydıda eve gıren para bellı olurdu dıyorum.Allah kolaylık versın ama bebısın kısmetıyle gelır bak gor canm

beklediğimiz bi kaç tane sağlam iş var. Olsun diye onlara dua ediyorum valla başka çare kalmadı kenarda yicek parada kalmadı :) Kısmetiyle gelir inşallah kısçem

olsun cnm asla uzulme yerı gelır olur yerı gelır olmazz ne yapalım adamın gırtlagına yapısacak halimiz yok dımı allah tez vakıtte kurtarır ınsallah sıkıntınızdan dogumda var ötede offff offf vallahı hayat sartları cok zor allah yardımcımı olsun ne dıyelım :53:

üzülmüyorum çok açıkçası çünkü çok şükür sağlığımız yerinde. Karnımızı öyle yada böyle doyururuz nasılsa. Doğum masrafı yani hastane masrafımız yok allahtan.. Özel sigortam vardı önceden. doktor masraflarını %80 doğumu %100 karşılıyo. O konuda rahatım.

benim eşiminde kendi işiydi ve allahıma hep yalvardım maaşlı çalışsın diye. Mimar kendisi iyi de maaş verirlerdi ama beyfendi patronculuk oynadı gümmmmmmmm
şimdi maaşlıyız ikimizde dediğiniz gibi elime gelen de gidende belli. çok şükür.

maas daha ıyı gelır gıder bellı ama maassız calısanların rabbım ıslerını acsın ınsallah gelırlerı dha ıyı olur emınm babamdan bılıom cunkı

beklediğimiz bi kaç tane sağlam iş var. Olsun diye onlara dua ediyorum valla başka çare kalmadı kenarda yicek parada kalmadı :) kısmetiyle gelir inşallah kısçem

üzülmüyorum çok açıkçası çünkü çok şükür sağlığımız yerinde. Karnımızı öyle yada böyle doyururuz nasılsa. Doğum masrafı yani hastane masrafımız yok allahtan.. özel sigortam vardı önceden. Doktor masraflarını %80 doğumu %100 karşılıyo. O konuda rahatım.

bende hep dua ederdim fuarlarda stand yapardı iş için çizim yapınca allahım alsın işi diye. Ama allahtan ailesi destek yalnız değil eşin benim eşim yalnızdı tekti yardım eden kimsesi yoktu çok perişanlık yaşadık

bebeğin plesantadan çıkması. Allah korusun eskiler plesenta diyemezmiş de emzik dermiş.. Uzanma derler ya kordon koparmış.

ev hanımlarına gıcığım zaten:26::26:

Bende zor çalışıyorum sırtım fena

kız benim eylüşümde sıkıntının içine doğdu ama çok şükür eşşek kadar oldu. Herşey indsanlar için. Bizim durumumuzda çok çok iyiydi beterin beteri olduk iflas ettik. Eylül doğduğunda milyarlarca borç ama şimdi eşim işe girdi düzelmeye başlıyoruz. Herşey düzelir ama sağlık olsun yeter. Sakın dert etme..

İnşallah bizde düzelicez. Dua ediyorum valla hep. Her hafta son kalan parayıda lotoya yatırıyoruz zaten :P az buz borç yok anca loto kurtarır heralde bizi :))) Bütün bankalardan alınmış kredi borçlarıııı kredi kartları bile gırtlağa kadar dolu. Tüm nakit avaslarını çekmişler yani. evlerin biri ipotekte zaten (evin değeri 500.000 tl) öbürünede yakında el koyarlar :) 2 tane araba kaldı onlardada satılamaz şeysi var zaten. blokeli yani :))) en azından bi 1 milyon vardır borç heralde. bi kaç iş var beklediğimiz. onlar olursa kurtarcaz ama bakalım hala haber bekliyoruz..

bende hep dua ederdim fuarlarda stand yapardı iş için çizim yapınca allahım alsın işi diye. Ama allahtan ailesi destek yalnız değil eşin benim eşim yalnızdı tekti yardım eden kimsesi yoktu çok perişanlık yaşadık

benımkınınde kımsesı yok aıle varda yok ege bır copunu almadılar esım bazen aglamaklı olur dayanamıyorum oylede olunca bende bosver ısın ıyı gucun ıyı dıyıp avutyom ıste :59:

valla aile şirketi olduğundan hepimiz batıyoz zaten destek olunmuyo yani. hatta köstek diyebilirimde nese onu çok karıştırmiiim :)

İnşallah bizde düzelicez. Dua ediyorum valla hep. Her hafta son kalan parayıda lotoya yatırıyoruz zaten :P az buz borç yok anca loto kurtarır heralde bizi :))) Bütün bankalardan alınmış kredi borçlarıııı kredi kartları bile gırtlağa kadar dolu. Tüm nakit avaslarını çekmişler yani. evlerin biri ipotekte zaten (evin değeri 500.000 tl) öbürünede yakında el koyarlar :) 2 tane araba kaldı onlardada satılamaz şeysi var zaten. blokeli yani :))) en azından bi 1 milyon vardır borç heralde. bi kaç iş var beklediğimiz. onlar olursa kurtarcaz ama bakalım hala haber bekliyoruz..

anlasılan sizin ıs buyuk ıs olunca gıderıde buyuk olmus bazen dıyolar buyuk oynıcan ıse gırecen buyuk ıslere gırısecen dıe allah muhafaza ıste bazen olmuyor aman beeeeeeeeee sıkma canını duzelır elbet :34:

Valla kızlar hamilelikte evde oturmak süper ama maddi olarak göçüyo insan. Bende hamile kalmadan ani bir kararla işten ayrıldım. Sonra hamile kaldım. Evde stres filan yok güzel bir hamilelik geçiriyorum ama maddi sorunlar başladı şimdide. çünkü insan belirli bir standarda göre yaşamaya alışıyo ve biranda kısamıyorsun. Allahtan benim annemler ve kayınvalidemler çok yardımcı oluyor ama.. Mesela odamızı k.validem bebeğin tüm eşyalarınıda annem aldı. Badanamı k. Validem annem ortak yaptırdı. Biz ufak tefek eksikleri karşılıyoruz ama yinede çok zor.
Allah yardımcımız olsun. Bebişlerimiz kısmetleriyle gelsinler

anlasılan sizin ıs buyuk ıs olunca gıderıde buyuk olmus bazen dıyolar buyuk oynıcan ıse gırecen buyuk ıslere gırısecen dıe allah muhafaza ıste bazen olmuyor aman beeeeeeeeee sıkma canını duzelır elbet :34:

iş büyük gibi bişi evet mobilya fabrikası.. özel tasarım mobilya yapıyolar yani.. düzelcek düzelcek ümitliyim ben hala :)

HERŞEY DÜZELİR. AİLE ŞİRKETİYSE MADİK ATAN ÇOK OLUR ARKADAŞIMDAN BİLİYORUM. AMAN SEN TAKMA ERKEKLER HALLEDER. BENİMKİNİN BAŞINDA KİMSE YOKTU 200 MİLYAr borçla askere gitti adam babası anasıda kaçtı ordu ya ama evvelallah ailem ve ben herbişeyi düzelttim. o yüzden erkek gibi kadınım herbişeyin altından çıktım. .. senin allahtan böyle bi şeyin yok kenardan izle..

benımkınınde kımsesı yok aıle varda yok ege bır copunu almadılar esım bazen aglamaklı olur dayanamıyorum oylede olunca bende bosver ısın ıyı gucun ıyı dıyıp avutyom ıste :59:
yapcak bişey yok bacım başka..

valla aile şirketi olduğundan hepimiz batıyoz zaten destek olunmuyo yani. hatta köstek diyebilirimde nese onu çok karıştırmiiim :)
:19::19::19: tahmin ettim

ben çıkıyorum hoşçakalın kıslar:)
kendinize ii bakın

görüşürz canikommmm

Valla kızlar hamilelikte evde oturmak süper ama maddi olarak göçüyo insan. Bende hamile kalmadan ani bir kararla işten ayrıldım. Sonra hamile kaldım. Evde stres filan yok güzel bir hamilelik geçiriyorum ama maddi sorunlar başladı şimdide. çünkü insan belirli bir standarda göre yaşamaya alışıyo ve biranda kısamıyorsun. Allahtan benim annemler ve kayınvalidemler çok yardımcı oluyor ama.. Mesela odamızı k.validem bebeğin tüm eşyalarınıda annem aldı. Badanamı k. Validem annem ortak yaptırdı. Biz ufak tefek eksikleri karşılıyoruz ama yinede çok zor.
Allah yardımcımız olsun. Bebişlerimiz kısmetleriyle gelsinler

herşeyin başı para demi. bende 4 aydan sonra ücretsiz kullanmam lazım eylül okula başlayana kadar ama ona bile cesaret edemiyorum tek maaşla nasıl geçiniriz. aslında kızsakta en iyisi çalımak evde oturmakla bişey olmuyor böyle hiç değilse maaş geliyor..

Kızlar ben kacar optum hepınızı
ben burada cok daraldıgımda elımı karnıma koyuyorum allahım sana cok sukurr dıyorum:)

duzelirrrrrrrrrrrrrr takma

yok takmıyorum ben öyle çok.. Zaten ben bolluktan gelmedim ki zoru görünce kaçiim... eşim ve ailesi alışmışlar bol paraya lüks yaşamaya. Onlara zor asıl bana değil :)

HERŞEY DÜZELİR. AİLE ŞİRKETİYSE MADİK ATAN ÇOK OLUR ARKADAŞIMDAN BİLİYORUM. AMAN SEN TAKMA ERKEKLER HALLEDER. BENİMKİNİN BAŞINDA KİMSE YOKTU 200 MİLYAr borçla askere gitti adam babası anasıda kaçtı ordu ya ama evvelallah ailem ve ben herbişeyi düzelttim. o yüzden erkek gibi kadınım herbişeyin altından çıktım. .. senin allahtan böyle bi şeyin yok kenardan izle..

Aynen öyle..

ben kaçtım kızlar yemek olayına girişiyim artık saat geç olmuş. Öptüm hepinizi..

Back
X