• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anam ne karısın pasta boregı bıle dusunmus helal vallaaaaa :60::60::82:

yok bee doğum için yapmıyorum daha, ama öyle denk geliyo işte...
düşünürüm, düşünmek zorundayım arkamı toplayan kimse yok maalesef...
herşeyi kendim düşünüp yapıyorum, sizin anneleriniz yakınsa ve sağlıklıysa,
belki ondan biraz daha rahatsınız...

yok bee doğum için yapmıyorum daha, ama öyle denk geliyo işte...
düşünürüm, düşünmek zorundayım arkamı toplayan kimse yok maalesef...
herşeyi kendim düşünüp yapıyorum, sizin anneleriniz yakınsa ve sağlıklıysa,
belki ondan biraz daha rahatsınız...

yok anacım ne yanımdası ben taaa zonguldaktayım anam adanada :59:

volveron canım siparişler yarın çıkıyomuş baktım siteden, sabah erkenden arayın bakalım bi...
sevibadecim ben evdeyim zaten aylardır sıkılıyodum iyi oldu uğraşıyorum vakit geçiyo şimdi... kocişe kalsa alıyodu zaten ben kendim yapayım zaman doldurayım dedim hemde hesaplı oldu böyle...

Son düzenleme:
öfffff yazamadım bi karıştı

karışsada anladım canım,
bende çok severim uğraşmayı, çeşitli hobilerim var,
hele süsleme işine bayılırım, sende çok güzel yapmışsın,
bence bu yeteğini daha da ilerlet,
ablamı bile gaza getirip nişan tepsisi süslettim :60::60:
şu an hayatı planlı yaşayabilecek vaktin varsa tabii değerlendir,
ben biraz vakit fakiriyim, hobilere hergün düzenli olarak eğilemiyorum..

karışsada anladım canım,
bende çok severim uğraşmayı, çeşitli hobilerim var,
hele süsleme işine bayılırım, sende çok güzel yapmışsın,
bence bu yeteğini daha da ilerlet,
ablamı bile gaza getirip nişan tepsisi süslettim :60::60:
şu an hayatı planlı yaşayabilecek vaktin varsa tabii değerlendir,
ben biraz vakit fakiriyim, hobilere hergün düzenli olarak eğilemiyorum..
böyle şeylerle uğraşmayı çok severim, çocukluğumdan beri vardır bende bu etkinliler, resim müzik iş eğitimi... hep sınıfımın en iyisi olduğum konulardı:1:
işin açığı bu şeker olayını da sevdim, ticarete dökebilirim yani, düşünmedi değilim...

volveron canım siparişler yarın çıkıyomuş baktım siteden, sabah erkenden arayın bakalım bi...
sevibadecim ben evdeyim zaten aylardır sıkılıyodum iyi oldu uğraşıyorum vakit geçiyo şimdi... kocişe kalsa alıyodu zaten ben kendim yapayım zaman doldurayım dedim hemde hesaplı oldu böyle...

sağol canım yarın ararız artık erkenden arattırırım yarım kilo isterim artık ben kaçıyorum uykum geldi herkese iyi geceleeeer

yapma yahu üzüldüm şimdi,
kaç yıldır ayrısın annenden???

8 aylık evlıyım ben evlendım buraya geldım yanı 8 aydır ayrıyım daha alısamadım cok zor gelıyor yenı gurbete cıkınca ben 22 yasındayım annem 42 daha genc masallah ama yanımda yok anlıcagın bende her ısımı kendım goruyorum anca doguma gelecek ıste :69:

sağol canım yarın ararız artık erkenden arattırırım yarım kilo isterim artık ben kaçıyorum uykum geldi herkese iyi geceleeeer
ok canım iyi geceler bende kaçıyorum zaten sütümü içeyim sonra mışıl mışılllllllll

ayyy o ne ya öyle :53::53:

9 aylık olmuş hallerini düşünmek bile istemiyorum :52::52::52:
22 haftada bi deeee :))) bebek iri sanırım

böyle şeylerle uğraşmayı çok severim, çocukluğumdan beri vardır bende bu etkinliler, resim müzik iş eğitimi... hep sınıfımın en iyisi olduğum konulardı:1:
işin açığı bu şeker olayını da sevdim, ticarete dökebilirim yani, düşünmedi değilim...

sadece bebek şekeriyle kalma bence,
bardak süslemeleri, kına gecesi için değişik süslemeler,
kendini daha da geliştirebilirsin,
insan sevdiği bişeyle uğraşınca kafası dağılıyo,
ben bazen elişine, bazen kitaba, bazende mutfağa sardırıyorum...

iyi gecelerrr

ok canım iyi geceler bende kaçıyorum zaten sütümü içeyim sonra mışıl mışılllllllll

öyle olduguna bakma bacım nece karınlar var der annem bayaaa kabarık ama cıkan 3 kg ama harbıden baya kabarık yaaa bende yok masallah dıyelım :nazar::53:

sadece bebek şekeriyle kalma bence,
bardak süslemeleri, kına gecesi için değişik süslemeler,
kendini daha da geliştirebilirsin,
insan sevdiği bişeyle uğraşınca kafası dağılıyo,
ben bazen elişine, bazen kitaba, bazende mutfağa sardırıyorum...
şuan yaşadığım yerde böyleşeyler pek bilinmiyo, malzeme satılmıyo, tayin çıktıktan sonra ilgilenmeye niyetim var canım bakalım hayırlısı...

öyle olduguna bakma bacım nece karınlar var der annem bayaaa kabarık ama cıkan 3 kg ama harbıden baya kabarık yaaa bende yok masallah dıyelım :nazar::53:
cidden 8,9 ayda ne hale gelir o karın?

8 aylık evlıyım ben evlendım buraya geldım yanı 8 aydır ayrıyım daha alısamadım cok zor gelıyor yenı gurbete cıkınca ben 22 yasındayım annem 42 daha genc masallah ama yanımda yok anlıcagın bende her ısımı kendım goruyorum anca doguma gelecek ıste :69:

ayyy çok yenisin yanii
12 yıldır ayrıyım annecimden ve memleketimden,
inan bana alışılmıyor ve hatta katmerlenerek çoğalıyor hasret, özlem..
benim ablamda 40 yaşında pazar günü kayınvalide oldu :nazar::nazar:
allah bize kolaylık versin canım, ben doğum temizliğinden, yapılacak ikramlara kadar,
kendim hazırlanıyorum, çünki annem gelsede sağlığı elveremiyo maalesef her işe,
tayincimisiniz, eşin zonguldaklımı??

yok yahu bebek iriliğiyle göbeğin bi ilgisi yok, insana ekstra bi yükden başka:))

ayyy çok yenisin yanii
12 yıldır ayrıyım annecimden ve memleketimden,
inan bana alışılmıyor ve hatta katmerlenerek çoğalıyor hasret, özlem..
benim ablamda 40 yaşında pazar günü kayınvalide oldu :nazar::nazar:
allah bize kolaylık versin canım, ben doğum temizliğinden, yapılacak ikramlara kadar,
kendim hazırlanıyorum, çünki annem gelsede sağlığı elveremiyo maalesef her işe,
tayincimisiniz, eşin zonguldaklımı??

yok yahu bebek iriliğiyle göbeğin bi ilgisi yok, insana ekstra bi yükden başka:))

gecmıs olsun cnm neyı var annenın yok esımde mersınlı yakınız yanı ben adana o mersın ama astsubay kedısi grv dolayısıyla burdayız :69:

ahh ahhh nasıl özledim o mersin iiiii, bende ordan yozgata gelin geldim :(
neyse kızlar size doyum olmaz. cümleten hayırlı geceler, Allah a emanetsiniz...

gecmıs olsun cnm neyı var annenın yok esımde mersınlı yakınız yanı ben adana o mersın ama astsubay kedısi grv dolayısıyla burdayız :69:

sağol canım teşekkürler, annemde boyundan başlayıp 3 yerde fıtığı var, ayakta pek fazla kalamıyor,
süpürge ve ütü yaptığı gün hastalanıyor,
adana-mersin yakınmış mersini biraz bilirim, bekarken tatile giderdik ailemle oraya, eşin içinden mi??
eşinin sülalesi yakın olsalardı o kalabalığın içinde kendini daha yanlız hissederdin emin ol,
tayincisin nasılsa arkadaşlarında senin gibidir, o yüzden pek içini acıtacak şeyler yaşamazsın, bebeğin olunca da hayatın daha dolu dolu olur..

Back
X