• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:69:
sağol canım teşekkürler, annemde boyundan başlayıp 3 yerde fıtığı var, ayakta pek fazla kalamıyor,
süpürge ve ütü yaptığı gün hastalanıyor,
adana-mersin yakınmış mersini biraz bilirim, bekarken tatile giderdik ailemle oraya, eşin içinden mi??
eşinin sülalesi yakın olsalardı o kalabalığın içinde kendini daha yanlız hissederdin emin ol,
tayincisin nasılsa arkadaşlarında senin gibidir, o yüzden pek içini acıtacak şeyler yaşamazsın, bebeğin olunca da hayatın daha dolu dolu olur..

gecmıs olsun cnm annene evet haklısın esımn aılesıyle aram ıyı degıl bırı 35 dıgerı 33 yasında evde ıkı gorumcem var ben 22 yasındayım amaclarını henuz ogrenemedım hıc ıcten degıller bır suru sey yaaa esımle evlendık kımse yardım etmedı esime ne annesı ne babası allaha sukur esımn ısı ıyi de herseyını kendı aldı gurbette olunca annem hemen bebek yapın dedı zaten ben ılk bas ıstemıyordum esım cok ıstıyodu gurbetı bılıyor dıe evlendım 1 bucuk ay sonra hamıle kaldım guyaa korunyoduk kacak olmus :1::1::1::1:ma ıyıde oldu hos geldı kuzucugum

:69:

gecmıs olsun cnm annene evet haklısın esımn aılesıyle aram ıyı degıl bırı 35 dıgerı 33 yasında evde ıkı gorumcem var ben 22 yasındayım amaclarını henuz ogrenemedım hıc ıcten degıller bır suru sey yaaa esımle evlendık kımse yardım etmedı esime ne annesı ne babası allaha sukur esımn ısı ıyi de herseyını kendı aldı gurbette olunca annem hemen bebek yapın dedı zaten ben ılk bas ıstemıyordum esım cok ıstıyodu gurbetı bılıyor dıe evlendım 1 bucuk ay sonra hamıle kaldım guyaa korunyoduk kacak olmus :1::1::1::1:ma ıyıde oldu hos geldı kuzucugum

amannn amaçlarını öğrenipde ne yapıcan cancağızım :69:
bırak kendi hallerine :27:
çok çabuk olmuş evet daha evliliğe alışmadan, bebekle yoğrulup gideceksin,
boşver harale merele böyle daha iyi,
walla benimde kaçak oldu :60::60:ilk baştan üzüldüm ama,
şimdi iyikide olmuş diyorum, kucağıma biran evvel gelse,
onlar benim yaşam kaynağım :69::69:

amannn amaçlarını öğrenipde ne yapıcan cancağızım :69:
bırak kendi hallerine :27:
çok çabuk olmuş evet daha evliliğe alışmadan, bebekle yoğrulup gideceksin,
boşver harale merele böyle daha iyi,
walla benimde kaçak oldu :60::60:ilk baştan üzüldüm ama,
şimdi iyikide olmuş diyorum, kucağıma biran evvel gelse,
onlar benim yaşam kaynağım :69::69:

ay korunuyoruz bılıyodu annemgıl nasıl gulduler varya nasıl utandım yenı evlıyız korunmaktan ne anlarız kı yanı acemılıge geldı sanırım hap kullanacaktım oda olmadı pek onermedıler e halımızde bole oldu :9: neyse ben bır dusa gıreyımde gelırım esım yok zaten devrıyeye cıktı kocişim buralıyım bugun :69:

ay korunuyoruz bılıyodu annemgıl nasıl gulduler varya nasıl utandım yenı evlıyız korunmaktan ne anlarız kı yanı acemılıge geldı sanırım hap kullanacaktım oda olmadı pek onermedıler e halımızde bole oldu :9: neyse ben bır dusa gıreyımde gelırım esım yok zaten devrıyeye cıktı kocişim buralıyım bugun :69:

biz acemi değildik de olacak varsa oluyor :60::60::60:
gelince bizi bulamazsan iyi geceler arkadaşım :54:

biz acemi değildik de olacak varsa oluyor :60::60::60:
gelince bizi bulamazsan iyi geceler arkadaşım :54:

sizedeeee ıyı geceler bulamassam korku fılm ı basladı kanal d de bende ona bakarım esım cıldırıyo bakma dıo bebege bıse olur dıye ama ne yapım kucuklugumden berı bayılırım korku fılm lerıne izlerım sonrada uyuyamam :27::27::27:

ya kızlar facesi olanlar belki görmüştür... bu japonyada deprem boşuna olmadı diye bi başlık var... izlediniz mi bilmiyorum offf midem kalktı çokkötü oldum ya... Japones arkadaşımızda demişti ya burda plesanta pişirip yiyorlar diye gerçekten doğruymuş resimli resimli bi video var... ölü bebekleri kesip pişirmişler yiyorlardı plesantalarıyla birlikte offf bi de en gözde yemeğiymiş oranın... hastaneler ölü bebekleri pahalı olarak satıyorlarmış lokantalara... Allah belalarını versin eğer gerçekse ya... nasıl biliyorsa öyle yapsın onları...

ya kızlar facesi olanlar belki görmüştür... bu japonyada deprem boşuna olmadı diye bi başlık var... izlediniz mi bilmiyorum offf midem kalktı çokkötü oldum ya... Japones arkadaşımızda demişti ya burda plesanta pişirip yiyorlar diye gerçekten doğruymuş resimli resimli bi video var... ölü bebekleri kesip pişirmişler yiyorlardı plesantalarıyla birlikte offf bi de en gözde yemeğiymiş oranın... hastaneler ölü bebekleri pahalı olarak satıyorlarmış lokantalara... Allah belalarını versin eğer gerçekse ya... nasıl biliyorsa öyle yapsın onları...

:53::53::53::53::53:

nasıl bi mideye vicdana sahipler yaa

.........................................................

Son düzenleme:
midesi olan baksın kızlar mesuliyet kabul etmiyorum şuan çok kötüyüm zaten :50:

alıntı yapmadan cvp verin silicem bu msjı çıkmadan![/QUOTE]

allah bılıdıgı gıbı yapsın rabbım bosuna vurmuyor oaralarııı hak etmıyen ınsanlar olmasa daha beter yapsın dıcem ama !!!!!!!!!

Son düzenleme:
Back
X