• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlarr
dün öğleden sonra kardiyolojiye gittim çarpıntım oluyordu çok
babam da kalp büyümesi ve ritim bozukluğundan 49 yaşında vefat ettiği için endişelendim biraz
EKG ve EKO çektiler
büyüme filan yok iyi herşey dedi dr, gebelikle alakalıı dedi rahatladıım biraz
sizler nasılsınız

günaydın hanımlarr
babam da kalp büyümesi ve ritim bozukluğundan 49 yaşında vefat ettiği için endişelendim biraz
EKG ve EKO çektiler
sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım fazla kendini yorma tatlı tuzlu yeme gçer inşallah...

günaydın hanımlarr
EKG ve EKO çektiler
sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım hoşgeldin bu arada

günaydın canım

günaydın karakan gelmişşşş :52: iyiyiz canım sen nasılsın?

günaydınnn iyiyiz canım sen??

Bomba gibiyim :52::52::52::52:ama patlayacak bomba:)))))))

heryerim ağrıyor ama Allaha şükür günler geçtikçe benimde ağrı eşiğim yükseliyor keyfim yerine geliyor moralim çok iyi :)))))) bundan sonra sırtım yere gelmez artık Allahın izniyle

Anne sütünü artıran formül...

50 gr. susam tohumu...
50 gr. çörekotu tohumu...
25 gr. ısırganotu tohumunu 1 kg bala karıştırıp sabah öğle akşam birer kaşık aldığınızda anne sütünü artırma özelliği varmış kızlar aklınızda bulunsun ben telefonuma kaydetmiştim...

ben süt artırımı için en çok rezene çayını duymuştum bide ısırgan otu
bunlarda varmıış demekki

günaydın hoşgeldiniiizzz
hoşbulduk
günaydın hanımlarr
EKG ve EKO çektiler
sizler nasılsınız

geçmiş olsun hamileliğin başında bendede oldu aynı sıkıntı holter falan takıp baktılar bende de bişey çıkmamıştı hamilelikten oluyormuş

hoşbulduk

geçmiş olsun hamileliğin başında bendede oldu aynı sıkıntı holter falan takıp baktılar bende de bişey çıkmamıştı hamilelikten oluyormuş
saol canım, aslında her zaman olmuyorda babamda öle olunca tedirgin oldum biraz, dr da hamilelikten dedi işte
sende geçtimi olmuyormu şimdi

yanıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84:
yananı görür allah :)
ne oldu kız

saol canım, aslında her zaman olmuyorda babamda öle olunca tedirgin oldum biraz, dr da hamilelikten dedi işte
sende geçtimi olmuyormu şimdi

yananı görür allah :)
ne oldu kız

bogazıma kadr yanıyorum ufffff su içiyorum söndüremiyorum :60::60:

pardon canım ben yanlış yazmışım 31+1 olunca 32den gün almış olmuyor musun?
ay bu işler çok karışık ya, ben en iyisi doktoruma da bi sorayım. doktor zaten şu tarihte başlatcaz der dimi.
DOKTOR SANA DİYOR GERME KENDİNİ BEN DÜN HALLETTİM İŞ GÖREBİLİR RAPORUMU VERDİM İŞYERİME

günaydın herkes iyimi hanımlar
GÜNAYDIN CNM

Günaydın Kızlar
Nasılsınız :49::49:
GÜNAYDIN FISTIK

Bunların hepsini bilmiyorum ama doğumdan sonra bol bol ısırganotu çayı içmek lazım, kadın hastalıklarına falan çok iyi geliyor.. İnsanın içini temzliyor.. Birde en çok sütü Ahmet Maranki ye göre ayva yaparmış, ayva reçeli yapmak lazımdı aslında ..
BEN ISISRGANOTUNU KAYNATIP İÇİNE ŞEKER KOYARAK MANDA GİBİ SÜT VERDİM EYLÜLE. BİRİNİ EMERKEN DİĞER GÖĞSÜM KAYNARDI FIKIRIRDI :nazar::nazar: REZENE DE İYİ GAZ SANCISINI ALIYOR VE SAKİNLİK YAPIYOR

yanıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84:

NERDEN.. BOĞAZIN MI YOKSA????????????????????? HİLMİYLE ALAKALI Bİ DURUM MU:66::66:

DOKTOR SANA DİYOR GERME KENDİNİ BEN DÜN HALLETTİM İŞ GÖREBİLİR RAPORUMU VERDİM İŞYERİME

GÜNAYDIN CNM

GÜNAYDIN FISTIK

BEN ISISRGANOTUNU KAYNATIP İÇİNE ŞEKER KOYARAK MANDA GİBİ SÜT VERDİM EYLÜLE. BİRİNİ EMERKEN DİĞER GÖĞSÜM KAYNARDI FIKIRIRDI :nazar::nazar: REZENE DE İYİ GAZ SANCISINI ALIYOR VE SAKİNLİK YAPIYOR

NERDEN.. BOĞAZIN MI YOKSA????????????????????? HİLMİYLE ALAKALI Bİ DURUM MU:66::66:

hilmiyle alakalı olsa varmı çaresi daha 3 ay vakti var en az :D:D:DD:60::60:

Back
X