ama senin şimdi zaten 31.hafta başlamış olmuyor mu? senin doktor farklı mı hesaplıyor acep :26:
tamam işte 31 den gün alınca veriyorlar.
egeye de öyle verdiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama senin şimdi zaten 31.hafta başlamış olmuyor mu? senin doktor farklı mı hesaplıyor acep :26:
çok şişlik var bende. sabah çizmelerimi giydim güç bela. ama yukarı çıkmıyor. normalden 10 cm aşagıda kaldı. hele ayaklarım kıpkırmızı. bastığımda acıyor şişlikten.
aynı haftadayız seninle. ben bir süre diyet yaptım yapmasam feci kilo alırdım.
kilo almaya müsait bir yapım var.
sen de takılma hiç. kaç hamile 12 kilo alıyor ki.
azınlıktır bence. ideali 20-25 kilo![]()
9 kilo iyiymiş öyküm ya, ben 28.haftadayım benim 9 kilo oldu. ama hiç belli olmuyor, nereme gitti bu 9 kilo çok merak ediyorum :))) görenler hiç kilo almamışsın aferin diyo da tartılar hiç öyle demiyo valla![]()
benim veledim kaç gr oldu acaba? egeyi referans tuttum kendime, 30.haftada gitti o, 1600 gr olmuştu durucuk. ben doktora gittiğimde 29+4 olacak tam. 1600den biraz düşük olur heralde ama inşallah büyümüştür oğluşum..
Yok be bişey demez.. O kiloya falan da hiç takmaz, aslında çok pozitiftir de.. Çokta aslında duygusal.. Daha önceki düşüğe falan çok üzülmüştü o, bu gebelikte de birlikte yola çıktık ya kadın çok ilgi gösteriyor.. Benden önce gün sayoyor, ay az kaldı falan diyor... Ama benim üstüme düşmesi için o kadar çok neden var ki kadın napsın.. Normal bir gebelikte böyle değildir herhalde.. Doktoruma da hiç laf söyletmem baksana bana.. Kız sen Yasemin e git bence bir dene bakalım nasılmış..
Hee biz takılırız burda, belim ağrıyo, popom ağrıyo diye :) sen ücretsiz izin de kullanacaktın di mi :)
bn çocugun dogumunu 19 haziran hesapkadımmı arkasına falan yıllık izin ekledimmi 10 ekim gibi başlıyorum ..
ne güzel aferin onlara :)
çok şişlik var bende. sabah çizmelerimi giydim güç bela. ama yukarı çıkmıyor. normalden 10 cm aşagıda kaldı. hele ayaklarım kıpkırmızı. bastığımda acıyor şişlikten.
aynı haftadayız seninle. ben bir süre diyet yaptım yapmasam feci kilo alırdım.
kilo almaya müsait bir yapım var.
sen de takılma hiç. kaç hamile 12 kilo alıyor ki.
azınlıktır bence. ideali 20-25 kilo![]()
umarım benimkide ödemdir![]()
bencede canım emel hanım senın oncenıde bıldııg ıcın ozel ılgılenıp herseyı garantı altına almak ıstıyorrrr. bgn randevu alım barı c.tesı gununeee ılla adamda gelecek gormese olmaz kızınıı:)
tamam işte 31 den gün alınca veriyorlar.
egeye de öyle verdiler.
ben 13 hafta olarak hesaplıyorum ki inşallah öyle olur, bebek son 40dan önce gelirse, 14 falan da olur, sonrasında 34 gün yıllık iznim var, sonrasında da 2 ay ücretsiz izin alıcam. ocak başında bebek 6 aylıkken inşallah başlıcam, umarım dışişlerini kazanırım da direkt orda başlarım :)
günaydın kızlar...![]()
Ya şişmek kötü, ödem ağrı da yapar çok fena.. Ben ilk gebelikte de bankada çalıştığım 10 saat oturduğum halde onda da ödem olmamıştım.. Benim bünye yapmıyor herhalde... Ama doğumdan sonra ödem oldum benmde her bişeyim ters..
günaydın kızlar...![]()
Benim kızda 30+4 de 1656 gr.dı.. Ama benimkinin kilosu artık tam haftasıyla uyumlu oldu.. Rejim yapıyorum ya.. Ama bacak boyu , kafası falan 10 gün falan ileri.. Bebeği de zayıflattım ben herhalde..
Seninde 1600 e yakın olur bence.. Bana da herkes söylüyor hiç kilo almadın diye.. Karnım baya büyük te ondan mı ne..
24 haziran ama 5'inden itibaren bekleriz artık diyor...
Hee biz takılırız burda, belim ağrıyo, popom ağrıyo diye :) sen ücretsiz izin de kullanacaktın di mi :)
ama 4-b lıysen zaten memur haklarının hepsıne sahıpsın canımmm
kızlaaar izninizle ben kaaçr, çok çok öpüyorum herkesiiiii
pardon canım ben yanlış yazmışım 31+1 olunca 32den gün almış olmuyor musun?
ay bu işler çok karışık ya, ben en iyisi doktoruma da bi sorayım. doktor zaten şu tarihte başlatcaz der dimi.
günaydın canım hoşgeldin
benimki de hep zayıf gibi geliyor, burada bana gün olarak çok yakın birileri de yok kıyas imkanım olmuyor. sitelerde de ortalama veriyorlar tabi, doktorum normal diyor, ona güveniyorum ben de.. aslında hata yapıyorum kıyas doğru bişey değil neticede bazı bebekler 4ün üzerinde doğuyor bazılar 2,5 doğuyor. sağlıklı olduktan sonra sorun değil de, ben işte kordon meselesinden dolayı böyle tedirgin oluyorum sanırım..