• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sorma, hiç çocuğa faydalı bişey de yiyemiyorum...Hep fast food...
Bebek de fos şişti sanırım bu ay..Ya elimde değilki doyamıyorum...4 kilo almışım 1 ayda..

bende 1 ayda 3 kilo almıştım en son tartıldığımda kuzu merak etme yalnız değilsin :1: kaç kilo almışsın toplamda?

kuzum, öyküye maşallah biz tombiş doğurcaz galiba senle:))) hadi sen sezaryen istyosun zatende ben neydecem:18: bnmkide 30+2de 1800grdı:nazar:
21nisanda tekrar gidiyorum 3 hafta sonraya gün werdi 33+2 kesin 2500 falan olur herhalde:27:
bnde 72kilo olmuşum senle yakın seyredioruz:)))

kızım senin göbeğin bağıra bağıra erkeğim diyo zaten :60: burdayım ben eheheheyyyy diyo :60:

Seni çok iyi anlıyorum öykücüğüm haklısın bide evde ilgi bekleyen bir can daha var senin en azından benim ilgilenmem gereken kimse yok ama Allah güç veriyor bende çok sıkıldım ama sağlıcakla bir problem çıkmadan kucağımıza alalım diye gık çıkartmıyom:)))))))))))))))))))

Evet haklısın bende şikayet etmek hiç istemiyorum... Buna da şükür tabi..bebekler sağlıklı en azından.. Eve kapandım ya bunalıma girdim.. Birde kızıma da çok üzülüyorum.. Evde sürekli hasta gibi dolaşan bir anne var.. O gelene kadar dinlenmeye çalışıyorum yoksa enerjim kalmıyor.. Çocuklar anne babalarını hasta görmeyi hiç sevmezler zaten.. O da o kadar anlayışlı ki kuzum ben o öyle yaptıkça daha da çok üzülüyorum... aman napalım bunlarda yaşancakmış demek ki... Ben çıkıyorum kızlar.. işim çok bugün.. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..

amannnn su içsek kiloya dönüşüyo biz napalım yaaa :37: şu hamileliğinde 5-7kilo alanlara şaşıyorum valla... yok anacım ben zaten kilo almaya müsait bi insanım, bekarken abimin spor salonunda hocalık yapıyodum şimdi o halimden eser yok :1: tıkanıyorum hemen...:37:

kuzum, öyküye maşallah biz tombiş doğurcaz galiba senle:))) hadi sen sezaryen istyosun zatende ben neydecem:18: bnmkide 30+2de 1800grdı:nazar:
21nisanda tekrar gidiyorum 3 hafta sonraya gün werdi 33+2 kesin 2500 falan olur herhalde:27:
bnde 72kilo olmuşum senle yakın seyredioruz:)))

Maşallah :nazar:..Allah nazardan saklasın...
Valla doktor 3.250 gr. doğsun diyordu da, bu gittiğimde böyl giders 3.500 ve üstü doğar dikkatli ol lütfen dedi..Kesinlikle 4 kilo üstü olmamalı diyor, ilerde şeker hastası ve kalp rahatsızlığı ihtimali olabiliyormuş..Olmayabilir de ama, 3.500 en ideali diyor...
İnşallah sağlıkla sıhhatle doğururuz bebişlerimizi..Tek istediğim sağlıklı olması, kilosu ne olursa olsun...
İnşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin doktordan...İnsan strese giriyor doktora gideceği gün..

Geçen gittiğimde vermişti, yapamıyorum diye vermedi bu sefer..Ama kızdı..Eşime şikayet ediyor, yanakları şişmiş çok kilo almış erken doğuracak bu gidişle diye...

canım dikkat et kendine bende çok yerim hatta eşimden bile çok yerim ben ama fazla kilo almam alsamda anında veririm herif de benimle yarışıyo göbek konusunda :1:

oykum lütfen üzülme...Hiç moralini bozma, bu günler de geçecek...
Mira hanımı kucağına alında diyeceksin ki, yaşadığım herşeye değdi...
Hem sen bizim en güçlülerimizden birisin..Lütfen iyi ol...Ben her huzursuzluğa kapıldığımda aklıma geliyorsun, şikayet etmeye hakkım yok diyorum hep..

Son düzenleme:
oykum lütfen üzülme...Hiç moralini bozma, bu günler de geçecek...
Mira hanımı kucağına alında diyeceksin ki, yaşadığım herşeye değdi...

nolmuş oykume kaçırmışım ben ya :S

kızlar bu arada ben yokken dua isteyen oldu mu? listemizin son halini bilmeyen var mı?

nolmuş oykume kaçırmışım ben ya :S

kızlar bu arada ben yokken dua isteyen oldu mu? listemizin son halini bilmeyen var mı?

Bişey olmadı, iyi..Sanırım kötü haber duyunca etkileniyoruz hepimiz, hormonlardan kaynaklanıyor...
Dua isteyen oldu valla ama not almadık merve biliyor ondan steyin dedik...
Biri royalistti onu hatırlıyorum sadece..
Ben de payımı okudum merve, allah kabul eder inşallah..

Öyküm çok az kaldı.. sık dişini arkadaşım.. bi anda sihirli değnek gibi sağlığına kavuşup kurtulacaksın şekerden falan bi de bebeğin kollarında olacak..

Suzi ben de facebookta ekli, çok güzel resimler falan eklemiş gayet iyi gözüküyordu ama yine de mesaj atiyim ben bi soriyim facebooktan bakiyim
minikmucizemi ben de merak ettim

Neti bağlattım eve demişti ya, girer diye düşünüordum..iyi olsun da girmesin sorun değil ya..
Ben yokken denk gelirseniz, kuzu özlemiş dersin...Gerçi uzun süre girmeyen herkesi özlüyoruz da...
İnşallah minikmucizem de iyidir..

Neti bağlattım eve demişti ya, girer diye düşünüordum..iyi olsun da girmesin sorun değil ya..
Ben yokken denk gelirseniz, kuzu özlemiş dersin...Gerçi uzun süre girmeyen herkesi özlüyoruz da...
İnşallah minikmucizem de iyidir..

mesaj attım şimdi iyi misin diye, 2 gün önce de d.günüymüş galiba.. cevap gelince yazarım..

Back
X