çok güzeller iyi günlerde kullanslmmm bız geldıkkkkkk Eki Görüntüle 173424 Eki Görüntüle 173423 Eki Görüntüle 173425 Eki Görüntüle 173426 Eki Görüntüle 173427 Eki Görüntüle 173428 Eki Görüntüle 173429 Eki Görüntüle 173430 bu kızımn odasııı buda uyku setı takımı dun yatagınıda aldık hazır yatagını![]()
inşallah
benim kardeşim 4600 doğdu amam şimdi filintaa .. Bişey olmaz bence senin dr kiloya gıcık bi adam..maşallah..allah nazardan saklasın...
Valla doktor 3.250 gr. Doğsun diyordu da, bu gittiğimde böyl giders 3.500 ve üstü doğar dikkatli ol lütfen dedi..kesinlikle 4 kilo üstü olmamalı diyor, ilerde şeker hastası ve kalp rahatsızlığı ihtimali olabiliyormuş..olmayabilir de ama, 3.500 en ideali diyor...
Inşallah sağlıkla sıhhatle doğururuz bebişlerimizi..tek istediğim sağlıklı olması, kilosu ne olursa olsun...
Inşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin doktordan...insan strese giriyor doktora gideceği gün..
Sen ye beslensin öyküm
bizde varya körler sağırlar birbirini ağırlar olduk..oykum lütfen üzülme...hiç moralini bozma, bu günler de geçecek...
Mira hanımı kucağına alında diyeceksin ki, yaşadığım herşeye değdi...
Hem sen bizim en güçlülerimizden birisin..lütfen iyi ol...ben her huzursuzluğa kapıldığımda aklıma geliyorsun, şikayet etmeye hakkım yok diyorum hep..
Kız öykümm ben senden güç alıyorum sen şikayet etmee güçlü gözüktün bi kere gözümüze artık hep öyle kuytruk dimdik olcak
merveeeeee uyuyon mu kız wc demisin yoksa![]()
merve wc kullanmaz direk salar gitsin