• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzeller iyi günlerde kullan
inşallah

maşallah :nazar:..allah nazardan saklasın...
Valla doktor 3.250 gr. Doğsun diyordu da, bu gittiğimde böyl giders 3.500 ve üstü doğar dikkatli ol lütfen dedi..kesinlikle 4 kilo üstü olmamalı diyor, ilerde şeker hastası ve kalp rahatsızlığı ihtimali olabiliyormuş..olmayabilir de ama, 3.500 en ideali diyor...
Inşallah sağlıkla sıhhatle doğururuz bebişlerimizi..tek istediğim sağlıklı olması, kilosu ne olursa olsun...
Inşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin doktordan...insan strese giriyor doktora gideceği gün..
benim kardeşim 4600 doğdu amam şimdi filintaa .. Bişey olmaz bence senin dr kiloya gıcık bi adam..
Sen ye beslensin öyküm

oykum lütfen üzülme...hiç moralini bozma, bu günler de geçecek...
Mira hanımı kucağına alında diyeceksin ki, yaşadığım herşeye değdi...
Hem sen bizim en güçlülerimizden birisin..lütfen iyi ol...ben her huzursuzluğa kapıldığımda aklıma geliyorsun, şikayet etmeye hakkım yok diyorum hep..
bizde varya körler sağırlar birbirini ağırlar olduk..
Kız öykümm ben senden güç alıyorum sen şikayet etmee güçlü gözüktün bi kere gözümüze artık hep öyle kuytruk dimdik olcak

merveeeeee uyuyon mu kız wc demisin yoksa:1:

merve wc kullanmaz direk salar gitsin
:60::60::60:

Kızlar ben çıkıcam...Burda patronun biri enfeksiyon kapmış..Telefon etti, gelmem gerekiyor işlerim var sen eve git diye...Zaten pek iş yok bu ara ay başı olduğu için...Gelmem bi daha bugün...
Herkes kendine iyi baksın....

benim kardeşim 4600 doğdu amam şimdi filintaa .. Bişey olmaz bence senin dr kiloya gıcık bi adam..
Sen ye beslensin öyküm

bizde varya körler sağırlar birbirini ağırlar olduk..
Kız öykümm ben senden güç alıyorum sen şikayet etmee güçlü gözüktün bi kere gözümüze artık hep öyle kuytruk dimdik olcak

Değil mi ama...Öyküm benim için de en güçlülerden birisi...O yüzden onun karamsarlığı dokunuyor bana...Ama bu ara hepimizin de biraz morali bozuk ya, ona yoruyorum ben biraz da..İnşallah herşey yoluna girecek, herkes çok iyi olacak...

kızlar ben çıkıcam...burda patronun biri enfeksiyon kapmış..telefon etti, gelmem gerekiyor işlerim var sen eve git diye...zaten pek iş yok bu ara ay başı olduğu için...gelmem bi daha bugün...
Herkes kendine iyi baksın....

ne düşünceli insan.. Benim arkadaşlarım bile angut düşüncesiz kaba.. 20-30 yaş arası çocuklar kalkıp bişey yapmazlar bile benim için.. Bravo adama görüşürüz cnmm

ne düşünceli insan.. Benim arkadaşlarım bile angut düşüncesiz kaba.. 20-30 yaş arası çocuklar kalkıp bişey yapmazlar bile benim için.. Bravo adama görüşürüz cnmm

Görüşürüz fıstık..Valla ben de beklemezdim ama, şaşırdım doğrusu....
Neyse kendinize iyi bakın hepinizde...Bu patron yarın da gelirse ofise ben yarın da gelmem..Gelmez evde yatarsa gelirim...Çıkıyorum şimdi..

kızlar göbüşler topicine minicik göbeeemi ekledim:))
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-annelerinin-gobekleri.html#post18553533

burayada ekleyeyim:)

buda benim 31+0lık göbeğim:)

Eki Görüntüle 173157
gündüzcüler için koyuyorum:))) dün akşam koymuştum
kızlar daha uslu olur diyolardı bide:1:
ama ben hiç kanmadım buna
bu teoriyi gerek hatırladıklarım gerekse annemin küçüklüğümü anlatması çürüttü zaten :9:
yemeyen çocukta daha zor yaaaa:(((((

abla kardeşi kıskanır korkusu taşıyomusun?
nasıl yapcam ne yapcam bu konuda bilemiyorum :((((
benimki beni babadan yeğenlerden hatta oyuncaklarından bile kıskanıyoken nasıl olcak diye düşünmekten alamıyorum kendimi :59:
hemde nasıl geçenlerde bi arkadaşım geldi bebeğiyle.. kucağıma aldım die kıyamet koptu:(
allahtan yaza geliyor birileri alır sık sık parka götürür yawrumu da fazla kahrolmaz:5: die düşünüyorum:18: alışır zamanlada herhalde:26:
yaa bişi sorucam yeni mesajları görmek için ben sürekli sayfayı yenile yapıorum daha kısa bi yolu yokmu bunun
f5e basman terli olur canım
kızım senin göbeğin bağıra bağıra erkeğim diyo zaten :60: burdayım ben eheheheyyyy diyo :60:
:17: ürkütücü :))))))))

Maşallah :nazar:..Allah nazardan saklasın...
Valla doktor 3.250 gr. doğsun diyordu da, bu gittiğimde böyl giders 3.500 ve üstü doğar dikkatli ol lütfen dedi..Kesinlikle 4 kilo üstü olmamalı diyor, ilerde şeker hastası ve kalp rahatsızlığı ihtimali olabiliyormuş..Olmayabilir de ama, 3.500 en ideali diyor...
İnşallah sağlıkla sıhhatle doğururuz bebişlerimizi..Tek istediğim sağlıklı olması, kilosu ne olursa olsun...
İnşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin doktordan...İnsan strese giriyor doktora gideceği gün..
bizimkide gidişatı bozmazsan en az 3500doğar dedi.. ama öyle abartmadıda dikkatli ol falan diye normalmiş gibi bahsetti..
kızımda 3200 51cmdoğdu bu onu kilo olarak gececek ama boy olarak 50de kalır tahminimce
sağlıklı güçlü we zeki olsunlar.. kilo hantallaştrıyor bebekleri
59 la başlamış hamileliğim..Ben 56 zannediyordum..
Toplamda 15 kilo almışım...
bnde 62ile başlamıştım

Salat-ı Tefriciye Listesi

BEN 550
FATMA 550
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50
İpekk 100
solanin 100
Erendiz 100
Kadercaner 100
esrysl 100

Listenin son hali bu kızlar haberiniz olsun...

ayın15i Cuma son gün...

Kızlar ya benim resmen 1,5 ay felan kalmış abooooooooo tırstım

yaklaştıkca bende tırsıyorum. bugün dengesiz bi kadın tutmuş bana doğumunu anlatıyo yeni yapmış doğumunu hastaneyi inlettim ben diyo hadi tek ben olsam neyse o kadar adamın içinde anlatıyo doğumunu

kızlarrrrrr ben geldim şekerlerimmm... :))) merakta bıraktıysam sizi kızmayın bana nolurrrrrrrrrrr:59::69:... kızmayınnn kızmayınnn kızmayınnnnn:((:69::69::69: fırsatını bulamadım ne zamandır.. nasıl herkes iyimisinişz herşey yolundamı..

oyyy gel öpem geellll
:76::70:

Fatma nerde yaaaaaaaaa özledim deliyi

öpp :76:

neyse kızlar ben çıkıyorum anam bir sürü işim var yaaa evi toparlamadım daha :30:hadi öptüm sizi dua isteyen varsa haberim olsun dağıtabilirim 100 daha :82:

Back
X