• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum azıcık ütüm var onları yapiyim yine girerim kendinize iyi bakın görüşürük millet:74::92::60::54:

kızlar bişiy sorcam..çarpıntıya ne iyi gelir biliyomusunuz? :(( bayılıcam birazdan 105 lerde nabzım..

yaklaştıkca bende tırsıyorum. Bugün dengesiz bi kadın tutmuş bana doğumunu anlatıyo yeni yapmış doğumunu hastaneyi inlettim ben diyo hadi tek ben olsam neyse o kadar adamın içinde anlatıyo doğumunu

artık herşey uluorta valla. Benim dengesiz yengemde babamın yanında ay normal d. Zor şunu şöyle yaptılar beni böyle kestiler ıkındım yuh dedim yaa. Adam utancından kalktı o karı utanmadı

kızlar bişiy sorcam..çarpıntıya ne iyi gelir biliyomusunuz? :(( bayılıcam birazdan 105 lerde nabzım..

canım bol bol sakatat, dana eti, koyun eti, tavuk eti, kuru baklagil, kuru meyve ( kayısı-üzüm gibi ), pekmez, yeşil sebze, fındık, fıstık, susam, bunları tüketmen gerekiyo dr bana bi kağıt vermişti onda yazıyodu bende sana söyliyim dedim demir eksikliğinden oluyomuş çarpıntı

kızlarrrrrr ben geldim şekerlerimmm... :))) merakta bıraktıysam sizi kızmayın bana nolurrrrrrrrrrr:59::69:... Kızmayınnn kızmayınnn kızmayınnnnn:((:69::69::69: Fırsatını bulamadım ne zamandır.. Nasıl herkes iyimisinişz herşey yolundamı..
biz çok kızdık sana sen bize bi merhaba deme face resim ekle..
Biz iyiyiz biraz bodruma canımız sıkkın ama arkadaşlar o kadar bağlıyız ki birbirimize destek olduk ve dua ettik onun için... Sen bizi unutsanda biz seni unutmadık ve bugun andık

aaa neden
yordumn tabi kendini...
Dinlen cnm camları felan aç hava al..

biiizzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiik

ösledimmmmmmmmmm:30::30:

camı aç derin derin nefes al

canım bol bol sakatat, dana eti, koyun eti, tavuk eti, kuru baklagil, kuru meyve ( kayısı-üzüm gibi ), pekmez, yeşil sebze, fındık, fıstık, susam, bunları tüketmen gerekiyo dr bana bi kağıt vermişti onda yazıyodu bende sana söyliyim dedim demir eksikliğinden oluyomuş çarpıntı

Biz iyiyiz biraz bodruma canımız sıkkın ama arkadaşlar o kadar bağlıyız ki birbirimize destek olduk ve dua ettik onun için... Sen bizi unutsanda biz seni unutmadık ve bugun andık

aaa neden
yordumn tabi kendini...

yapmadığım bişi kalmadı balkonda da oturdum solumada yattım hatta yatıyorum banamısın demiyo. daral geldi valla. ölcem şimdi.. bugün işte yapmadım ama ne biliyimm.. demir eksikliğim yoktu ama doktora gidince söyliiim bari..

aaa neden
yordumn tabi kendini...

bendeeee ya bugün pek giremedim sabah vali geldi müdürlüğe.. sonra burda bi abi vardı açıktan ortaokulu bitirecekmiş bana mat. anlatrırmısın dedi biraz ona mat anlattım derken öğlen oldu ordan pazara gittik böle işde

aaa neden
yordumn tabi kendini...
Dinlen cnm camları felan aç hava al.

egeeeee deme öyle lütfennn.. bende unutmadım sizi ama pc başına geçemiyorum artık eskisi gibi.. face e de hamiş resimlerini uzaktaki arkadaşların resim koy ısrarları üzerine koydum, oda taaa ne zaman.. kızmayınn bana nolurrrrrr... üzülürüm çok ...
bodruma noldu bende merak ettim şimdi.. ayyy nolur kötü bişi olmasın iyi olsun inş.. herkes iyimi pekiii. sen nasılsın egee.. duru nasıl herkes nasıl..

kızlarrrrrr ben geldim şekerlerimmm... :))) merakta bıraktıysam sizi kızmayın bana nolurrrrrrrrrrr:59::69:... kızmayınnn kızmayınnn kızmayınnnnn:((:69::69::69: fırsatını bulamadım ne zamandır.. nasıl herkes iyimisinişz herşey yolundamı..

E merak ettik, geçmişte okursun, kuzunun selamı var çok

kızlar ben çıkıyorum azıcık ütüm var onları yapiyim yine girerim kendinize iyi bakın görüşürük millet:74::92::60::54:

Kolay gelsin canım

Kıyamam uzanıp dinlensen geçmez mi acep?

artık herşey uluorta valla. Benim dengesiz yengemde babamın yanında ay normal d. Zor şunu şöyle yaptılar beni böyle kestiler ıkındım yuh dedim yaa. Adam utancından kalktı o karı utanmadı

yuuhh diyorummm :52:

biiizzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiik

hoşgeldinizzzzzzzzzz

Kızlaaaaaar akşam kaveye misafirim gelecek, bana şöyle yapması acaip kolay hatta mümkünse hazır ikran edecek bişey söylesenize.. hiç halim yok bi de misafire hazırlık yapacak :(

E merak ettik, geçmişte okursun, kuzunun selamı var çok

Kolay gelsin canım

Kıyamam uzanıp dinlensen geçmez mi acep?

yuuhh diyorummm :52:

hoşgeldinizzzzzzzzzz
biliyorum çilekçimmm.. merkata bıraktım sizi kusura bakmayın.. ben girdim kuzu çıkmış sizde benden çok selam söleyin ona.. özledim o çılgınıda sizleride hepinizi.. iyimisin peki.. ben hastanemi değiştirdim biliyomusun

Kızlaaaaaar akşam kaveye misafirim gelecek, bana şöyle yapması acaip kolay hatta mümkünse hazır ikran edecek bişey söylesenize.. hiç halim yok bi de misafire hazırlık yapacak :(

En yakın pastaneye uğra canım, en kolay o:1: yorgun argın eve gidip ikramla mı uğraşacaksın bir de, al hazır bir şeyler.

yapmadığım bişi kalmadı balkonda da oturdum solumada yattım hatta yatıyorum banamısın demiyo. Daral geldi valla. ölcem şimdi.. Bugün işte yapmadım ama ne biliyimm.. Demir eksikliğim yoktu ama doktora gidince söyliiim bari..
allah allah o zaman biraz uyumaya çalış

bendeeee ya bugün pek giremedim sabah vali geldi müdürlüğe.. Sonra burda bi abi vardı açıktan ortaokulu bitirecekmiş bana mat. Anlatrırmısın dedi biraz ona mat anlattım derken öğlen oldu ordan pazara gittik böle işde
iştemisin sen... Bişey diyincede kızıyorsun :))))))))) anladın sen onu

egeeeee deme öyle lütfennn.. Bende unutmadım sizi ama pc başına geçemiyorum artık eskisi gibi.. Face e de hamiş resimlerini uzaktaki arkadaşların resim koy ısrarları üzerine koydum, oda taaa ne zaman.. Kızmayınn bana nolurrrrrr... üzülürüm çok ...
Bodruma noldu bende merak ettim şimdi.. Ayyy nolur kötü bişi olmasın iyi olsun inş.. Herkes iyimi pekiii. Sen nasılsın egee.. Duru nasıl herkes nasıl..
valla biz iyiyiz bodrum u geçmişten okursan iyi olur baya uzun bişey.. Kuzuda iyi bugun dr gitti sonra iyi haber verdi eve gitti izinli.. Duru da iyi..

kızlaaaaaar akşam kaveye misafirim gelecek, bana şöyle yapması acaip kolay hatta mümkünse hazır ikran edecek bişey söylesenize.. Hiç halim yok bi de misafire hazırlık yapacak :(
pastaneden al giderken. Kahveye gelicek nasılsa...

kızlar hepinize merhaba ben de 1 haftadır grip ile boğuşuyorum sinüzit de var, dün doktora gittim kan tahlili yaptı ve antibiotiğe başlamam gerektiğini söyledi çok üzgünüm... Bu arada şöyle bir geçmişe baktım başta BODRUM olmak üzere kendime ve bütün hamilelere dua ettim Allah hepimize yardım etsin. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah...

Back
X