Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklaştıkca bende tırsıyorum. Bugün dengesiz bi kadın tutmuş bana doğumunu anlatıyo yeni yapmış doğumunu hastaneyi inlettim ben diyo hadi tek ben olsam neyse o kadar adamın içinde anlatıyo doğumunu
kızlar bişiy sorcam..çarpıntıya ne iyi gelir biliyomusunuz?( bayılıcam birazdan 105 lerde nabzım..
kızlar bişiy sorcam..çarpıntıya ne iyi gelir biliyomusunuz?( bayılıcam birazdan 105 lerde nabzım..
biz çok kızdık sana sen bize bi merhaba deme face resim ekle..kızlarrrrrr ben geldim şekerlerimmm... :))) merakta bıraktıysam sizi kızmayın bana nolurrrrrrrrrrr... Kızmayınnn kızmayınnn kızmayınnnnn
69:
Fırsatını bulamadım ne zamandır.. Nasıl herkes iyimisinişz herşey yolundamı..
aaa nedenkızlar bişiy sorcam..çarpıntıya ne iyi gelir biliyomusunuz?( bayılıcam birazdan 105 lerde nabzım..
biiizzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiik
camı aç derin derin nefes al
canım bol bol sakatat, dana eti, koyun eti, tavuk eti, kuru baklagil, kuru meyve ( kayısı-üzüm gibi ), pekmez, yeşil sebze, fındık, fıstık, susam, bunları tüketmen gerekiyo dr bana bi kağıt vermişti onda yazıyodu bende sana söyliyim dedim demir eksikliğinden oluyomuş çarpıntı
biz çok kızdık sana sen bize bi merhaba deme face resim ekle..
Biz iyiyiz biraz bodruma canımız sıkkın ama arkadaşlar o kadar bağlıyız ki birbirimize destek olduk ve dua ettik onun için... Sen bizi unutsanda biz seni unutmadık ve bugun andık
aaa neden
yordumn tabi kendini...
Dinlen cnm camları felan aç hava al..
ösledimmmmmmmmmm![]()
bendeeee ya bugün pek giremedim sabah vali geldi müdürlüğe.. sonra burda bi abi vardı açıktan ortaokulu bitirecekmiş bana mat. anlatrırmısın dedi biraz ona mat anlattım derken öğlen oldu ordan pazara gittik böle işdebiz çok kızdık sana sen bize bi merhaba deme face resim ekle..
Biz iyiyiz biraz bodruma canımız sıkkın ama arkadaşlar o kadar bağlıyız ki birbirimize destek olduk ve dua ettik onun için... Sen bizi unutsanda biz seni unutmadık ve bugun andık
aaa neden
yordumn tabi kendini...
Dinlen cnm camları felan aç hava al..
ösledimmmmmmmmmm![]()
biz çok kızdık sana sen bize bi merhaba deme face resim ekle..
aaa neden
yordumn tabi kendini...
Dinlen cnm camları felan aç hava al.
ösledimmmmmmmmmm![]()
kızlarrrrrr ben geldim şekerlerimmm... :))) merakta bıraktıysam sizi kızmayın bana nolurrrrrrrrrrr... kızmayınnn kızmayınnn kızmayınnnnn
69:
fırsatını bulamadım ne zamandır.. nasıl herkes iyimisinişz herşey yolundamı..
kızlar ben çıkıyorum azıcık ütüm var onları yapiyim yine girerim kendinize iyi bakın görüşürük millet:92:
![]()
artık herşey uluorta valla. Benim dengesiz yengemde babamın yanında ay normal d. Zor şunu şöyle yaptılar beni böyle kestiler ıkındım yuh dedim yaa. Adam utancından kalktı o karı utanmadı
biiizzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiik
Kızlaaaaaar akşam kaveye misafirim gelecek, bana şöyle yapması acaip kolay hatta mümkünse hazır ikran edecek bişey söylesenize.. hiç halim yok bi de misafire hazırlık yapacak![]()
biliyorum çilekçimmm.. merkata bıraktım sizi kusura bakmayın.. ben girdim kuzu çıkmış sizde benden çok selam söleyin ona.. özledim o çılgınıda sizleride hepinizi.. iyimisin peki.. ben hastanemi değiştirdim biliyomusunE merak ettik, geçmişte okursun, kuzunun selamı var çok
Kolay gelsin canım
Kıyamam uzanıp dinlensen geçmez mi acep?
yuuhh diyorummm
hoşgeldinizzzzzzzzzz
Kızlaaaaaar akşam kaveye misafirim gelecek, bana şöyle yapması acaip kolay hatta mümkünse hazır ikran edecek bişey söylesenize.. hiç halim yok bi de misafire hazırlık yapacak![]()
allah allah o zaman biraz uyumaya çalışyapmadığım bişi kalmadı balkonda da oturdum solumada yattım hatta yatıyorum banamısın demiyo. Daral geldi valla. ölcem şimdi.. Bugün işte yapmadım ama ne biliyimm.. Demir eksikliğim yoktu ama doktora gidince söyliiim bari..
iştemisin sen... Bişey diyincede kızıyorsun :))))))))) anladın sen onubendeeee ya bugün pek giremedim sabah vali geldi müdürlüğe.. Sonra burda bi abi vardı açıktan ortaokulu bitirecekmiş bana mat. Anlatrırmısın dedi biraz ona mat anlattım derken öğlen oldu ordan pazara gittik böle işde
valla biz iyiyiz bodrum u geçmişten okursan iyi olur baya uzun bişey.. Kuzuda iyi bugun dr gitti sonra iyi haber verdi eve gitti izinli.. Duru da iyi..egeeeee deme öyle lütfennn.. Bende unutmadım sizi ama pc başına geçemiyorum artık eskisi gibi.. Face e de hamiş resimlerini uzaktaki arkadaşların resim koy ısrarları üzerine koydum, oda taaa ne zaman.. Kızmayınn bana nolurrrrrr... üzülürüm çok ...
Bodruma noldu bende merak ettim şimdi.. Ayyy nolur kötü bişi olmasın iyi olsun inş.. Herkes iyimi pekiii. Sen nasılsın egee.. Duru nasıl herkes nasıl..
pastaneden al giderken. Kahveye gelicek nasılsa...kızlaaaaaar akşam kaveye misafirim gelecek, bana şöyle yapması acaip kolay hatta mümkünse hazır ikran edecek bişey söylesenize.. Hiç halim yok bi de misafire hazırlık yapacak![]()