• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya yapmaya çalıştım ama olmuyor bu kilo ile ayakta olmuyor.
Kadınlar rezil yaa herşey ortada leş gibi temizleyen kadında pis. Bende önce temizlik yapıyorum sonra oturuyorum ama bi damla geliyor sı sonra yine sıkışınca üşeniyorum sık gitmemeye çalışıyorum yani neyse bu ayda bitsinde..
Inaşallah hayırlısıyla

ıq su geniş karı seni..

hahahahha :60::60: Bi an canlandım gözümde ne komik olur yaaaaaaaaaa

Ay akıntıdan bana da fenalık geldiiiiiiiii...

ahahah nasıııı ya :)))))))) ay kopptummmmmmmm
:60::60:

kız ben denizli dogumluyum banada yapmışlar öle beşikten ama ben tv de gezeim görelim gibi programda görmüştüm süpr bişi altı hep kuru bebişlerin :60::60:

Ay akıntıdan bana da fenalık geldiiiiiiiii...

HAmileliğin başından beri var akıntı sık sık değiştiriyorum çamaşır ne yapayım doktor ped kullanma mümkün olduğu kadar sık çamaşır değiştir dedi ama şimdi idrar kaçırma da eklendi ilk hapşurukda tutuyorum da bazen arda arda hapşuruk krizi geliyor o zaman kaçamıyorum hele sıkışıksam hiç kaçamıyorum:) ay neyse bütün sırlarım açığa çıktı:1:

selam güzellerrr dün akşam merakımdan bi sürü normal doğum videosu izledim bugün tüm gün gözümün önünden gitmedi ya :S izlemicem diyodum normal doğumla ilgili bilgileri ararken yan tarafta videolar çıktı dayanamadım nasıl bişy anlattıkları kadar zormu acaba ucundan bakim kapatim dedim sonra hepsini izledim :17: o değilde aklıma bişy takıldı benim izlediğim tüm videolarda kadınların göğüsten aşağısı çıplak ( örtü önlük v.s hiçbişy yok) bacaklar zaten doğum pozisyonunda açık içerde 3-4 hemşire erkek doktor bi sürü kişi var kadın öyle yatıyo pozisyon çok kötü ya :37: ben örtü olmasına ragmen vajinal muayeneden rahatsız oluyorum oda doktor bayan ve bakmıyo yani :17: şimdi doğumda o halde çıplak mı yatacaz :9: yaşamış biri bana gerçeği söylesin çatliycim yoksa :52:

selam güzellerrr dün akşam merakımdan bi sürü normal doğum videosu izledim bugün tüm gün gözümün önünden gitmedi ya :S izlemicem diyodum normal doğumla ilgili bilgileri ararken yan tarafta videolar çıktı dayanamadım nasıl bişy anlattıkları kadar zormu acaba ucundan bakim kapatim dedim sonra hepsini izledim :17: o değilde aklıma bişy takıldı benim izlediğim tüm videolarda kadınların göğüsten aşağısı çıplak ( örtü önlük v.s hiçbişy yok) bacaklar zaten doğum pozisyonunda açık içerde 3-4 hemşire erkek doktor bi sürü kişi var kadın öyle yatıyo pozisyon çok kötü ya :37: ben örtü olmasına ragmen vajinal muayeneden rahatsız oluyorum oda doktor bayan ve bakmıyo yani :17: şimdi doğumda o halde çıplak mı yatacaz :9: yaşamış biri bana gerçeği söylesin çatliycim yoksa :52:

CAnım kızımı epidural ile normal doğumla dünyaya getirdim hastane önlüğü giydiriyorlar açıklık olana kadar yatarak bekledim eşimle annemlerle muhabbet ederek geçirdim son yarım saat doktor geldi o zaman yattığım yatağı o malum muayene pozisyonuna getirdiler sadece yarım saat o şekilde durdum doktor ve bir de ebe vardı zaten bebeğin heyecanı ile hiç aklıma başka bir şey gelmedi

kızım delimisn yaa biri anlatyırken dinlerken kötü oluyorum ben bide gerçeğini görmek. iğğğkkk ben normal yapmadım cnm bilmiyorumm

Benim acilll değiştirmem lazımm!!!!!!

Yeditepe yakın bana, eşimle gidelim bir bakalım konuşalım, ne zor işler bunlar yaa :((

çilek valla sen bilirsin ama değiştir. mimli bir hastane. sigortadan para almak için 10.000 tl doğum diyorlar.

CAnım kızımı epidural ile normal doğumla dünyaya getirdim hastane önlüğü giydiriyorlar açıklık olana kadar yatarak bekledim eşimle annemlerle muhabbet ederek geçirdim son yarım saat doktor geldi o zaman yattığım yatağı o malum muayene pozisyonuna getirdiler sadece yarım saat o şekilde durdum doktor ve bir de ebe vardı zaten bebeğin heyecanı ile hiç aklıma başka bir şey gelmedi

o zaman belli bi açıklığa kadar kendi odamızda normal önlükle yatıyoruz daha sonra mı doğumhaneye alıyolar yani kısa bi süre öyle kalacaz dimi :)) bu arada peki açıklığa bakmak için ebe hemşire filan geliyomu ? hani eşim annem filan olacak odada onları çıkarim ona göre dışarı :9: ay ne cahilim hiçbişy bilmiyorum çok saol canım anlattıgın çok iyi oldu dün izleyince bu ne dedim kendi kendime saatlerce öyle kalmak bi yana üzerinde önlük filan hiçbşy yoktu vazgeçerim valla normal doğumdan öyle olursa :1:

kızım delimisn yaa biri anlatyırken dinlerken kötü oluyorum ben bide gerçeğini görmek. iğğğkkk ben normal yapmadım cnm bilmiyorumm

çilek valla sen bilirsin ama değiştir. mimli bir hastane. sigortadan para almak için 10.000 tl doğum diyorlar.

10.000 tl miiiiiiiiiiiii:53::53::53::53::53:

suziiiii benım hastaneyemı gectın yaaa bende o doktor ıcın ıı seyler duymadıgım ıcın gazı beye gıdıyorum orada amaaaa sımdıde sıfayamı gıtsem dıodumm???

ayyy channell.. bu dr da damı bişi var şimdi.. gayet iyiyidi ama ilgisi lakası tecrübesi felan ne bilim.. ben bu dr da devam edecektm,ne duydun sen canım

Evet bana dış gebelik geçirirken teşhis koymak için kürtaj yapmışlardı, 5000 Tl fatura çıkardılar.. Ne bu böyle doğum gibi diye olay çıkardım, en sonunda 250 TLye düştü fatura. Benim sağlık sigortam acıbadem sigorta olduğu için başka doğru düzgün bir yerde geçmiyor o yüzden Acıbadem hastanesine gidiyordum ama pişman oldumm

Ben bu akşamdan itibaren doktor ve hastane araştırmalarıma başlıyorumm..

Kızlar ben kaçıyorum bu arada.. yetiştirmem gereken işler var.. öpüyorum hepinizi çok

10.000 tl miiiiiiiiiiiii:53::53::53::53::53:

evettt aynenn öle fatmacımm.. ama adamlara bu para bile az geliyo ki, başka nasıl para koparabilirizn peşindeler.. hemde doğmamaış bi bebebğin sağlığıyla oynayarak bunu yapıyor acıbadem..

allahtan kurtuldun . üniversite hastaneleri çok güzel araştırıyorlar. Bende cerrahpaşadan memnuun kaldım bu aya kadar bakalım ne olcak sonu iuyi olsun.. Eskiden derdim beni hatırlamazlar diye ama şimdi gidiyorum benimle şakalaşıyor bile hemşireler aa diyorlar alırsın ford olursun lord gelmiş. (ford da çalışıyorum)

:60::60::60: ahahahaha alırsın ford olursun lord ne güzelmiş bu yaa egeee..ilahii sen hee...
valla değiştirdim kurtuldum canım iyi oldu, kimbilir ne hastalıklar çıkarırlardı bunlar daha bana, sen biliyosun daha geçmişte neler olmuştu bu maslak acıbademde.. geç bile kalmısım

Back
X