2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

Maşallah hepinizin aldıkları çok güzel sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun

bu uğurböcekli tulumu nereden aldınız çoooooooook beğendim ,Allah güle güle giydirmek nesip etsin...

Yukleresim.com
Battaniyeleri 2 tane daha geliyor teyzesinden örgü...
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
banyo havlusu ve ağız bezleri...
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
alt değiştirme şeysi
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
sallantılı ayrıca sabitte kalabiliyor... titreşim müzik ve ışıklı...
Yukleresim.com

Bunlar da benimkiler... (şimdilik)
pijama takımı
Yukleresim.com
iç çamaşılar..
Yukleresim.com

mervecim hepsi birbirnden gusel gule gule giydir..bişi sorcam ya bu hastane içn pijama takımı aLCAZ ya hep kırmızı goruorum bi anlamı mı war merak ettim

mervecim hepsi birbirnden gusel gule gule giydir..bişi sorcam ya bu hastane içn pijama takımı aLCAZ ya hep kırmızı goruorum bi anlamı mı war merak ettim

lohusa pijaması kırmızı olur kız ondan o :))

Mervecim hepsi çok güzel güle güle giydir ben daha pijama filan almadım ya puf ne çok eksiğim var bebek çantasını bile hazırlamadım henüz tembel ben bende ekliycem aldıklarımı ama ancak izne ayrılınca kafa kaşıycak vaktim yok şimdi sizinle konuşurken bile öğrenci formlarını dolduruyorum izne ayrılsamda rahatlasam

anlamını merak ettim işte cnm :)nie kırmızı :) ben pembe almak istıodum kızımla takım olalım die onun hastane cıkısı krem pembe bende pembe alıyım dıodum :26:

ayrıca bende 29.haftaya grdım daha kendime hiç bişi almadım bebişimnki tamam eger unuttugum bişi yoksa tabi

mervecim hepsi çok güzel cicilerin. Allah üstünüzde görmeyi nasip etsin..
sağol Bircecim
canım benim için bi anlamı yok tamamen tesadüf aldım hatta ilk defa senden duyuyorum öyle beğendim öyle aldım sen pembe al canım nolcak :))
sağol yakamozcum alırsın alırsın benim hiç bişeyim yoktu 1 saatte aldım hepsini... :))
anlamını merak ettim işte cnm :)nie kırmızı :) ben pembe almak istıodum kızımla takım olalım die onun hastane cıkısı krem pembe bende pembe alıyım dıodum :26:

pembe giyyy bişey olmazz

mervecim netten baktım al basması die bişi mi ne warmıs ondan kırmızı alınırmıs batıl inanç yaniben pembiş alıyım nolcak snkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…