buda benım aldıklarımm bıttı gıbı bıse bır odasıyla 5li setı kaldı kızımınnnnnnnEki Görüntüle 171419 Eki Görüntüle 171422 Eki Görüntüle 171418 Eki Görüntüle 171413 Eki Görüntüle 171414 Eki Görüntüle 171415 Eki Görüntüle 171416 Eki Görüntüle 171417 Eki Görüntüle 171420 Eki Görüntüle 171421 Eki Görüntüle 171423
mervecim hepsi birbirnden gusel gule gule giydir..bişi sorcam ya bu hastane içn pijama takımı aLCAZ ya hep kırmızı goruorum bi anlamı mı war merak ettim
sağol Bircecimmervecim hepsi çok güzel cicilerin. Allah üstünüzde görmeyi nasip etsin..
canım benim için bi anlamı yok tamamen tesadüf aldım hatta ilk defa senden duyuyorummervecim hepsi birbirnden gusel gule gule giydir..bişi sorcam ya bu hastane içn pijama takımı aLCAZ ya hep kırmızı goruorum bi anlamı mı war merak ettim
sağol yakamozcum alırsın alırsın benim hiç bişeyim yoktu 1 saatte aldım hepsini... :))lohusa pijaması kırmızı olur kız ondan o :))
Mervecim hepsi çok güzel güle güle giydirben daha pijama filan almadım ya puf ne çok eksiğim var bebek çantasını bile hazırlamadım henüz tembel ben bende ekliycem aldıklarımı ama ancak izne ayrılınca kafa kaşıycak vaktim yok şimdi sizinle konuşurken bile öğrenci formlarını dolduruyorum izne ayrılsamda rahatlasam
anlamını merak ettim işte cnm :)nie kırmızı :) ben pembe almak istıodum kızımla takım olalım die onun hastane cıkısı krem pembe bende pembe alıyım dıodum :26:
kızlar bende oğluşum için bunu beğendim kocişi ikna edebilirsem sipariş vercez nasıl sizce sizinde bi fikrinizi alayım dedim eşim çok sade diyo ama duvarı halısı perdesı zaten mavi olcak tamamlamazmıki?
Eki Görüntüle 160505
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?