2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

suziiiiii bayıldım kıyafetlere. ne kadar şirin şeyler ya. üzerinde de görürüz inşallah oğluşumuzun...

wallaha ben daha bise almadim hepiniz cinsiyeti biliyorsunuz galiba
ben bir ogreniyim ondan sonra acele yok yinede gule gule giysinler bebisleriniz insallah

Geçen yıl buzamanlar aynı heyecanları yaşıyorduk artık bayraklarımızı devrettik,4 Haziran 2010 ikiz annesiyim,bu zamanlar 16 haftalık hamileydim ne güzel heyecanlardı 9 ocakta cinsiyetleri öğrenmiştik.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın mucizelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Buarada bizde ilk olarak bjk store den hastane çıkışları almıştık :):13:

Ooooooooo o ne kadar badi maşallah
tam haziran bebeği alışverişi,
güle güle giysin Burcu bebek

ooo maşallah cnm çeyizi düzmüşsün:) allah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallah ben daha bir-iki parça birşey aldım:)

suzi bayıldım ayy çok tatlı hepsi oğlum olsa kesin o süpermen ve tavşan kıyafetinden alırdım diğer mickey mouse lu olanda çok güzel daha bi tatlı olur onları giydirince, üzerinde de görürüz inşallah

Hilmi-fatma çok şekermiş hırkası daha güzellerini almak nasip olsun inşallah annesi

banayaklaşma maşallah yenidoğan alışverişi tamamlanmış gibi o kıyafetler bebişe 3 ay yeter hepside çok güzel bende alışverişe çıkıp şööyle kızıma güzel güzel ciciler alayım hepsini birden ekliycem

Ooooooooo o ne kadar badi maşallah
tam haziran bebeği alışverişi,
güle güle giysin Burcu bebek

teşekkür ederis :)

ooo maşallah cnm çeyizi düzmüşsün:) allah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallah ben daha bir-iki parça birşey aldım:)
Amiinn hepimizinkinin inşallah

oy maşallah, çok güzel hepsi de...
Teşekkür ederiss

ilk 3 aylık aldım zaten sadece bi kaç alt bi kaç tanede dışarı çıkmalık bişi alsam yeticek zaten başka kıyafete gerek yok :)

bizde c&a da bir mont beğendik erkek bebek için eğer erkekse ilk onu alıcam diyor eşim bende
alın seneye hazır olur işte çarşamba kontrolden sonra eğer erkekse montu alıcam ona sürpriz yapıcam

bizde c&a da bir mont beğendik erkek bebek için eğer erkekse ilk onu alıcam diyor eşim bende
alın seneye hazır olur işte çarşamba kontrolden sonra eğer erkekse montu alıcam ona sürpriz yapıcam

Çok teşekkürler canım , insan çok beğenince dayanamıyor değilmi , hadi bakalım inşallah herşey gönlüne göre olur.Erkek adam giyer kışın montunu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…