2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

yaa fmg cok guzeller pembe tulumlarda bnmde gozum kalmıstı gecen hafta aklımda olanlardandı:):):)
gule gule kullan o balınlu sortta cok guzel amaa o nerden?

canım çok güzeller yaaaaa
sağlıkla içlerini doldursun bebişşin inşallah

Amin canım hepimizinkine giymek eskitmek nasip olsun inşallah.

çok güzeller canım güle güle giysin bebişin:) teyzesinin aldıklarını görünce erkek mi dedim ama kız seninki dimi?

Kız canım evet ama teyzesi de benim gibi erkek istiyor ondandır :))))))))))))))

Fmg dehşet ya bunlar bayıldımm. Nerden aldın bilgi ver hemen

Ben mothercare ve zara home'dan aldım.
Teyzesi yurt dışından alıyor. Hangi mağaza bilmiyorum aklına eseni alıyor.

Bunlar ne yaaaa....
Hepsine, ama hepsine bayıldım....
Valla özendim, bi de millet bana diyo, çok alışveriş yaptınız siz diyee..Sizi göstermek lazım..
Ayyy, ben de almak istiyorum bişeyler..Özendim valla....
Allah güle güle giydirmek nasip etsin..

Zara home. Kumaşı gömlek kumaşı gibi. incecik giyer yazın.

ben de mothercare ve zaranın tarzını ve kumaş kalitesini begeniyorum..bide mayoral ve chico başkada bişey giydirmem cok güzel canım güle güle giydir inaşllahh...

fatmacım çook güzel bi hırka bu canımm.. güle güle kulansın bebişin..

banayaklaşma.. nekadar güzel cici şeyler bunlarr bayıldııım bayıldımmmmm hepsineee.. güle güle kullansın bebişin canım..

burcu82çok güzellerrrrr... ayy ne zevkli bu haziran anneleri.. bayıldım bu cicilerede, çok güzeller canım.. güle güle kullansın bebişinnn

fmg ne kadar zevklisin sende.. hepsini özenerek tek tek seçmişin çok belli.. güle güle kullansın seninde bebişin..

ne kadar şanslı bebişlerr.. annelerii özenerek fazla fazla almışlar herşeyden..
Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin, şansları çok bahtları açık olsun.. iyi günlerde kulllansınlar bütün cicileri...

kizlar masallah simdiden herseyiniz hazir. Ben daha bisi almadim. ama cikarim yakinda alisverise:)

kizlar masallah simdiden herseyiniz hazir. Ben daha bisi almadim. ama cikarim yakinda alisverise:)

aynen canım bende bişey almadan hele bir 7 aylık olsun o zamana kadar beklicem ondan sonra gidip alcam
hepinizin aldıkları çok güzel şeyler arkadaşlar güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…