Bunlar da benim kizimin cicileri. Umarim cinsiyeti degismez
Amin canim cok tesekkur ederimcok şirinler..güzel güzel giydirmeyi nasip etsin Allah.
Hepsi birbirinde güzel, sağlıkla giymeyi nasip etsin Rabbimbu d&g ayakkabasini babasi aldi ben yoktum yaninda alirken ama cok tatli asigimm wallaa:) tam markaci olcak babasi gibi kerata
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.ussimdilik bukadardaha gecen hafta ogrendim oglusum olacagini cunku odasini falanda haftaya alcam teyzeleriyle paylasmak istedim
Ayyy bunlar ne güzeeelll!! nereden aldığını sorabilir miyim? ben de ben deeee...!
Hepsi birbirinde güzel, sağlıkla giymeyi nasip etsin Rabbim
bu d&g ayakkabasini babasi aldi ben yoktum yaninda alirken ama cok tatli asigimm wallaa:) tam markaci olcak babasi gibi kerata
Uploaded with ImageShack.ussimdilik bukadardaha gecen hafta ogrendim oglusum olacagini cunku odasini falanda haftaya alcam teyzeleriyle paylasmak istedim
bu d&g ayakkabasini babasi aldi ben yoktum yaninda alirken ama cok tatli asigimm wallaa:) tam markaci olcak babasi gibi kerata
hepsi harikaaa.... güle güle sağlıkla giysin inşallah...
ayakkabılara çıldırdım. en arkada duran beyaz lacoste mu?
nerden buldunuz?????
ben nerden bulurum???
ve sonnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?