2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

sapphire, cicilerinizin hepsi çok güzel,güle güle giysin bebişin..

tşk ederim cnm

cnm benim çok sağol bende yenidoğan aldım hep büyük gözüktüklerine bakma hepsi minicik:)) bir tek uyku tulumu ve hırka 9aylık

sapphire mrh.siz alışverişşi bitirmişsiniz maşallah.hayırlsı ile üzerlerinde görmek nasip olsun. ben daha pek bişey alamadım geçmi kaldım acaba

saol cnm amin inşallah..bende pek birşey almadım aslında alınacak daha çok şey var yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağız

fatma güle güle giysin oğluşun. ilk alınanlarda daha hevesli oluyor insan. bakıp bakıp giyeceği günleri hayal ediyorsun. iyi yapmışsın almakla:)

cnm allah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallah.. hepsi çok tatlı..bende devamlı çıkarıp bakıyorum yaa birinci ikinci çocuk falan farketmiyomuş hep aynı heyecan

çok ciciler güle güle kullanın fatmacım
başlamışın artık kendini durduramazsın
yani ben öyle oldum en azından

bunlar da benim aldığım birkaç parça.eksikler hala var tabii.
bazı şeyler de oğlumdan duruyor onları kullanıcam.

Eklentiler

• $11111111.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $2222222.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $3333333.webp
    13 KB · Görüntüleme: 63
kızlar bende oğluşum için bunu beğendim kocişi ikna edebilirsem sipariş vercez nasıl sizce sizinde bi fikrinizi alayım dedim eşim çok sade diyo ama duvarı halısı perdesı zaten mavi olcak tamamlamazmıki?

Eki Görüntüle 160505

kızlar üşendim üşendim en sonunda bende çektim oğlumun kıyafetlerini ama çok az var çünkü bütün kıyafetler annemlerde bende 1-2 parça bişe bide hastaneye gidecekler var aslında bütün hazırlıgı tamam onlarda gelınce eklerım

Son düzenleme:

oyy maşallah yaa ben böyle gördükçe imreniyorum daha hazırlık falan yapmadım güle güle kullansın bebeğin canım... çok beğendim...

hiçbişeyi yok dion amaaan doldurmuşun daha neee maşşalah hepsi çok güzeeel bayıldım yaaaa güle güle giysin beyimiz..

canım çok güzeller güle güle kullanın bayada almıssın şekerine varana kadar az eksiğin kalmıştır

Karacham ellerine sağlık harika olmuş şekerler
bebişinede iyi günlerde giymek nasip olsun çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…