- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Bircecim canım ne kadar şirinler yaa...bakarken bile gözlerim doldu..bide içlerinde bıcırıklar hayali bile süper...
hepiniizn ekledikelri yani aldıkları süperr arkdşlar..
ne tatlı kıyafetler tulumlar var..bide ucuz olsalar daha iyi olacaktanapalım artık alıyoruz mecbur..
allah hepimize giydirmeyi nasip etsinn...
çok sağolun kızlar...allah iyi günlerde kullanmak nasip etsn birce.. çok güzeller
yok canım, mardinde oturuyorum. çoğunu izmirden aldım ama kıyafetlerin. bir kısmını bursa'dan ablam getirdi.küçük bir kısmı da mardin'den.canım nerde oturdugunu ogrenebılırmıyım aldıklarının coguna bende rastladım burdada corludamı oturuyosun acaba
Eki Görüntüle 149859 Eki Görüntüle 149860 Eki Görüntüle 149861 Eki Görüntüle 149862 Eki Görüntüle 149863 Eki Görüntüle 149864 Eki Görüntüle 149865 Eki Görüntüle 149866
işte bizim cicilerimiz :))
kız birceee seninkilerin yanında kuş kadar kaldı bizimkiler
çok güzeller canım. güle güle giysin oğluşun. ben mardinde yaşıyorum, burda çok imkanım yok, izmire gidince abarttım galiba biraz:) sen içine sindire sindire alırsın ankaradan.
blueeeee cicişleriniz harika yaaaaa güle güle giyinsin oğluşun
Bircee, Blueeeee bayıldım aldıklarınızaaaa... Güle güle giysin melekler :)
güle güle kullanın cicilerinizi hepsi çok güzeller
bende eklemek istiyorum ama daha sonra belki şimdi uğraşamam valla
hem daha az benim ciciler biraz daha alayımda
Bircee, Blueeeee bayıldım aldıklarınızaaaa... Güle güle giysin melekler :)
Eki Görüntüle 149859 Eki Görüntüle 149860 Eki Görüntüle 149861 Eki Görüntüle 149862 Eki Görüntüle 149863 Eki Görüntüle 149864 Eki Görüntüle 149865 Eki Görüntüle 149866
işte bizim cicilerimiz :))
kız birceee seninkilerin yanında kuş kadar kaldı bizimkiler
ayyyy yerim onu beeeeeeeeeeeennnn sağlıkla huzurla mutlulukla giysin kıyafetlerini kuzucuk maş maş.
birce Allah sağlıkla sıhhatle huzurla hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı bu kıyafetleri doyasıya giymeyi nasip etsin Rabbim
birce bluebottle aldıklarınızın hepsi çok cici yaa maşallahallah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallah...
birce eksiği kalmamıştır senin bebişin maşallah herşeyi almışsın ay ben daha doğru dürüst bişy almadım kızlar tamamlamışsınız siz herşeyi gördükçe alıyorum bi iki o kadar :)) bluecum seninkilerde çok hoş Allah hepimize cicilerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
çok sağol canım amiin...birce bluebottle aldıklarınızın hepsi çok cici yaa maşallahallah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallah...
birce eksiği kalmamıştır senin bebişin maşallah herşeyi almışsın ay ben daha doğru dürüst bişy almadım kızlar tamamlamışsınız siz herşeyi gördükçe alıyorum bi iki o kadar :)) bluecum seninkilerde çok hoş Allah hepimize cicilerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
annem bi bavul kadar bişyler işlemişti gittiğimde bide aldıkları var benden çok şey almış saolsun ablamda aldıklarını sayıyodu onlar gelince elle tutulur kadar olur sanırım ben bi kaç bişy aldım ama seninkinin yanında baya az kalır benimkiler :)) gördükçe alıyodum şimdiye kadar gelecek ay bi alışverişe çıkmayı düşünüyorum liste yaptım hepsini olmasada büyük çoğunluğunu alırım sanırım eklerim o zaman kızımın cicilerinialırsın canım, daha vakit var. annemler de aldı diyordun olmuştur senin de bir sürü.
daha zaman var diye rahat davranıyorum bende ama 7. ay bitmeden bi çoğunu tamamlarım erken gelmeye filan kalkar Allah korusun herşeye hazırlıklı olmak lazımçok sağol canım amiin...
sağolasın canım, herşey tamam olur daha zamanımız var, millet taa 7.aydan sonra alışverişe çıkıyor, bi şekilde tamamlıcaz herşeylerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?