2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

allah iyi günlerde kullanmak nasip etsn birce.. çok güzeller
çok sağolun kızlar...
canım nerde oturdugunu ogrenebılırmıyım aldıklarının coguna bende rastladım burdada corludamı oturuyosun acaba
yok canım, mardinde oturuyorum. çoğunu izmirden aldım ama kıyafetlerin. bir kısmını bursa'dan ablam getirdi.küçük bir kısmı da mardin'den.

güle güle kullanın cicilerinizi hepsi çok güzeller
bende eklemek istiyorum ama daha sonra belki şimdi uğraşamam valla
hem daha az benim ciciler biraz daha alayımda

çok güzeller canım. güle güle giysin oğluşun. ben mardinde yaşıyorum, burda çok imkanım yok, izmire gidince abarttım galiba biraz:) sen içine sindire sindire alırsın ankaradan.

çok güzeller canım. güle güle giysin oğluşun. ben mardinde yaşıyorum, burda çok imkanım yok, izmire gidince abarttım galiba biraz:) sen içine sindire sindire alırsın ankaradan.

blueeeee cicişleriniz harika yaaaaa güle güle giyinsin oğluşun

Bircee, Blueeeee bayıldım aldıklarınızaaaa... Güle güle giysin melekler :)

çok sağolun teyzeleri :) oğluşum my first patiklerini de gördünüzmüüü :) internetten aldım onları 15tlden 9a inmişti. bi de 10 liralık indirim çekim vardı, parça başına 5 liraya falan gelmişti o zaman aldıklarımla..

birce Allah sağlıkla sıhhatle huzurla hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı bu kıyafetleri doyasıya giymeyi nasip etsin Rabbim

birce bluebottle aldıklarınızın hepsi çok cici yaa maşallah allah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallah...

birce eksiği kalmamıştır senin bebişin maşallah herşeyi almışsın ay ben daha doğru dürüst bişy almadım kızlar tamamlamışsınız siz herşeyi gördükçe alıyorum bi iki o kadar :)) bluecum seninkilerde çok hoş Allah hepimize cicilerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

alırsın canım, daha vakit var. annemler de aldı diyordun olmuştur senin de bir sürü.

birce bluebottle aldıklarınızın hepsi çok cici yaa maşallah allah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallah...
çok sağol canım amiin...

sağolasın canım, herşey tamam olur daha zamanımız var, millet taa 7.aydan sonra alışverişe çıkıyor, bi şekilde tamamlıcaz herşeylerini..

alırsın canım, daha vakit var. annemler de aldı diyordun olmuştur senin de bir sürü.
annem bi bavul kadar bişyler işlemişti gittiğimde bide aldıkları var benden çok şey almış saolsun ablamda aldıklarını sayıyodu onlar gelince elle tutulur kadar olur sanırım ben bi kaç bişy aldım ama seninkinin yanında baya az kalır benimkiler :)) gördükçe alıyodum şimdiye kadar gelecek ay bi alışverişe çıkmayı düşünüyorum liste yaptım hepsini olmasada büyük çoğunluğunu alırım sanırım eklerim o zaman kızımın cicilerini

çok sağol canım amiin...

sağolasın canım, herşey tamam olur daha zamanımız var, millet taa 7.aydan sonra alışverişe çıkıyor, bi şekilde tamamlıcaz herşeylerini..
daha zaman var diye rahat davranıyorum bende ama 7. ay bitmeden bi çoğunu tamamlarım erken gelmeye filan kalkar Allah korusun herşeye hazırlıklı olmak lazım

saphire çok sevimli hepsi üzerinde görmekde nasip olur inşallah ben genelde yenidoğan için kıyafet alıyorum sen 1-2 yaş içinde almışsın şimdiden, hazır olması güzel ben ilerde lazım oldukça alırım diyorum 1 yaşa kadar alıyorum en fazla önce bi yenidoğan kısmını tamamliyim sonra onlara geçiş yapacam :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…