2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

kahveci, banayaklaşma, karacham,reyhan cicilerin hepsi harika. güle güle giysin bebişler...

oyyyyyy cok tatlılar yA Hepsi birbiirnden gusel allah gule gule gydrmeyi nasip etsn inşş

cnm ben begndm cunku beyazı cok sewıyrum:) halısıyla perdesıyle filan tammlar dedigin gibi renklendrrsn ole odayı

bende oğluma beyaz bir oda takımı almayı düşünüyorum.acaba bu hangi sitede var?ve fiyatı nedir?

mevsim, hepsi çok güzel cicilerin. Allah üstünde görmeyi nasip etsin. alt açması benim oğlumunkinin aynısı:)))

mevsim canım maşallah çok güzel hepsi...

Sebamed setini kaça aldın acaba?

mevsim, hepsi çok güzel cicilerin. Allah üstünde görmeyi nasip etsin. alt açması benim oğlumunkinin aynısı:)))

Allah razı olsun canım..saol..çift almışız desene :))

mevsim canım maşallah çok güzel hepsi...

Sebamed setini kaça aldın acaba?
set olarak pahalıya geliyordu, baya dolaştım..ben ayrı ayrı aldım ve şampuan,krem olarakta boyları setinkinden büyük.toplu olarak baya bişeyler aldığım için net fiyatı inan aklımda yok..ama set alma, ayrı ayrı yap benim gibi..daha uygun oluyor.hem boylarını büyük alma imkanın oluyo mervecim.

mevsim vala bakmaya doyamadımcanım Allah sağlıkla eşyalarını kullanmayı nasip etsin inş. canım...

bende oğluma beyaz bir oda takımı almayı düşünüyorum.acaba bu hangi sitede var?ve fiyatı nedir?

cnm site adını hiç hatırlamıyorum ama burda bı mobılyacıda begendım netten fotosunu bulup ekledım nettekı fıyatı 2800 cıvarıydı mobılyacı 2000 dedı yatagıyla uyku setıde hedıyesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…