sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin
toplam :1.000
DearMother:100-okunuyor
ailhan:100-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:50-okundu
damraaa:100-okunuyor
careful:100-okunuyor
yabangülü18:50-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
ailhan:50-okundu
artrit:100-okunuyor
realite34:100-okunuyor
kalan:50
Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin
yani sorun neydi erkek-kadın faktörümüydü canım.yaş 31 dönem mayıs k.deneme 2.deneme merkez hrs ankara kadın hastalıkları ve dogum hastanesi faktör anlamadım onu
yani sorun neydi erkek-kadın faktörümüydü canım.
gayemm arkadaşım sizde sorun neydi kaçıncı denemendi..hangi merkezde yaptırdın.listede bilgileryazmıyorda merak ettim
gayem arkadaşım inan çok sevindimsenin adına...ne güzel ikinci denemende bebeişin gelmiş allah isteyen tüm arkadaşlarımızı böyle aratmasın inşş...birde birşey daha sorucam sende 35yaş altındasın kaç embriyo transfer edildi.
tek embriyo transfer edildi tatlım
anladım canım...allaha şükürler olsun ki hamişsin bebeğin geldi...inşşşş sağlıklı bir hamilelik geçirirsin vee sağlıkla gelir bebeğin....[/QUOTE
Allahım herkeze nasip etsin inşallah bende cok zor dönemler geçirdim yüce rabbim inşallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder..transferden sonra 2 ilaç kullandım biri folic acid digeri progestan ikiside günde 3 kez
ilk denememden sonra hüsrana uğramıştım.galiba o ruh hali ile bunu koydum.
ilk denememde olumsuz şeyler yaşadım.gerizekalı dr,transfer sonrası kullandığım criononejeli yattığın yerde yap ve uyu,demişti.ben de hep öyle yaptım.halbuki,o jel uygulandıktan sonra 10-15dakika hareket etmek lazımmış,vajinanın duvarları birbirine sürtecek,bu durumda jel emilecek,kana karışacak.ama ben hep yattığım yerde yaptım,hareket etmekten çekindim.sabah da lop lop düştü jelin tamamı.ben de normal zannediyorum!!
bir de tsh değeri var.normal aralık 0-4 arası.ama hamile kalmak isteyen anne adayının 2.5i geçmemesi lazım.geçiyorsa ilaç başlanmalı.maalesef benim 3.13idi.ve bunu da gözardı etti dr.
transfer sonrası 7.gün kanamam başladı.daha adetime 1 hafta vardı halbuki!nasıl bir kanama ama avuç dolusu pıhtı düşürüyorum.düşük desem erken,adet desem erken...tam bir karmaşa yaşadım,uçukladı yüzüm gözüm..allahım o durumu kimselere yaşatmasın.ertesi gün bhcg baktırdım.1 çıktı.jinekologa gittim,vajinal ultrasonla bakıp düşük yapmışsın ,dedi.
neden aramak boşuna elbette ama yetersiz pregestoron yüzünden bebeklerim düştü bence.hem de 2 taneydiler.hatırladıkça çok üzülüyorum.....
ilk denememden sonra hüsrana uğramıştım.galiba o ruh hali ile bunu koydum.
ilk denememde olumsuz şeyler yaşadım.gerizekalı dr,transfer sonrası kullandığım criononejeli yattığın yerde yap ve uyu,demişti.ben de hep öyle yaptım.halbuki,o jel uygulandıktan sonra 10-15dakika hareket etmek lazımmış,vajinanın duvarları birbirine sürtecek,bu durumda jel emilecek,kana karışacak.ama ben hep yattığım yerde yaptım,hareket etmekten çekindim.sabah da lop lop düştü jelin tamamı.ben de normal zannediyorum!!
bir de tsh değeri var.normal aralık 0-4 arası.ama hamile kalmak isteyen anne adayının 2.5i geçmemesi lazım.geçiyorsa ilaç başlanmalı.maalesef benim 3.13idi.ve bunu da gözardı etti dr.
transfer sonrası 7.gün kanamam başladı.daha adetime 1 hafta vardı halbuki!nasıl bir kanama ama avuç dolusu pıhtı düşürüyorum.düşük desem erken,adet desem erken...tam bir karmaşa yaşadım,uçukladı yüzüm gözüm..allahım o durumu kimselere yaşatmasın.ertesi gün bhcg baktırdım.1 çıktı.jinekologa gittim,vajinal ultrasonla bakıp düşük yapmışsın ,dedi.
neden aramak boşuna elbette ama yetersiz pregestoron yüzünden bebeklerim düştü bence.hem de 2 taneydiler.hatırladıkça çok üzülüyorum.....
inşallah arkadaşım.hayal kırıklığı ile araya tam 10 ay girdi.hayırlısı allahım 3 şeyi en baştan yazarmış;canım benim ya.hepsi gerilerde kalır umarım .DR.hatası varsa ki var gibi gözüküyor çok acı.çünkü o jeller çok önemli hormonları dengeliyor düşük tehlikesine karşı kullanılıyor.tutunma olmuş ve sen düşük yapmışsın ne acı bir durum.Rabbim bir daha yaşatmasın inş.
hepsi gerilerde kalacak bu sefer olacak secret bebeğin-bebeklerin sana sımsıkı tutunacak inşşşşşşş
gayem tebrik ederim hayırlısı olsun...
tülaysss canım çok sevindim bak ne güzel herşey yolunda gidiyor çok sevindim senin adınaaa
sende çok sağol canım inşallah hepimizin herşeyleri normal gider sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza..Moralin hep yüksek olsun, çenen de düşük. bize uyar valla. Burda biri mutlu olduğu zaman hepimize bulaşıyor. İyi ki varsınız kızlar...
inşallah canım inşallah..tülaycım maşallah canım herşeyin iyi olması çok güzel hep böyle devam edecek inş.
inşallah arkadaşım.hayal kırıklığı ile araya tam 10 ay girdi.hayırlısı allahım 3 şeyi en baştan yazarmış;
1-doğum tarihimiz
2-nikah tarihimiz
3-ölüm tarihimiz
bu 3 şey asla ve asla değişmezmiş.yani bizler kendimizce planlar yapsak da allahım en iyisini bilir.olmayınca hayal kırıklığına uğramayalım.allahın takdiri diyerek olgunlukla karşılayalım.vakti-zamanı vardır diyelim.tabiki tedaviler olup,heyecanla bekleyeceğiz ama bu gerçeği de unutmayalım..
slm kızlar ben geldimmmm beta hcg yaptırdım geldim bugün 16.gün ve degerim 121.9 cıktı ALLAH IMA şükür ilk transferimde 55 den yukarı cıkmadı ve gebelik son bulmuştu sizlerinde dualarınızla ayaktayım cok şükür 1 haziranda kese gözükücekmiş ALLAH nasip ederse hayırlısı olsun inşallah...
the secret öncelikle geçmiş olsun canım yaşadıkların beni de gerçekten çok üzdü.senin tsh sorunun bende de var seni anlıyorum.hem seninki bişey değil benimki 5.5 çıktı :) tabiki, tedavi yarım bırakıldı çünkü tiroid yüksekse gebelik %40 düşükle sonuçlanıyormuş.o yuzden üzülmedim ben.bebeğim olup da kaybedeceğime en azından olmadan önlem alırız diye düşündüm.önümüzdeki hafta kanda bakılacak değerlerime.normale indiyse tedavişye baslanacak tekrar.sen ne zamandır ilaç kullanıyosun ve dozu ne kadar canım.ben 3 haftadır kullanıyorum ve günde 1 tane alıyorum en düşük dozmuş.
kızlar keçiboynuzu kürünü 40 gündür kullanıyor eşim.bugun test yapıldı değerler aynı çıktı.ayrıca vitaminde kullanıyordu.tabiki moralimiz bozuldu ama o değerler 20 milyonda çıksaydı biz yine tüp bebek yaptıracaktık çünkü sabrımız yavas yavas tükeniyor artık :) 3 ay boyunca kullanıcakmısız.değerler ilerki günlerde artar mı sizce?sperm sayımız 5 milyon ve bunun %62 si hareketli,bu iyi bişeymiş hareket sorunu yokmus en azından.sayı için baska ilaç mı kullansak ne dersiniz canlarım ne faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?