2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

gayem çok çok tebrik ederim canım ilk güzel haberi senden aldık.umarım hamiş patlaması yasarız bu haziran ve temmuz aylarında burda.insallah en bereketli aylar olur bu 2 ay :)) hadi kızlar sıra kimde kim var sonuç bekleyen veya transferi yaklaşan

ebrucum aynı yerdemi yaptırıyorsunuz testleri değişik merkezlerde farklı sonuçlar çıkabiliyor.hareket iyi maşallah önemli olan tedavide hareket .

Çok üzüldüm tatlım.İnş diğer seferde olumlu sonuç alırsın. O jelden olduğu kesinmi. Bende önceki denememde o jelden kullanmıştım. Hatta ikinci denememde kimyasal gebelik oluşmuştu ve senin dediğin gibi 11. gün pıhtılar gelmişti. Son günlere yakın dediğin gibi o jel parça parça geliyor hemşire bunun normal olduğunu söylemişti. Belki nedeni başkadır. Son denemelerimde progeston denilen haptan kullanıyorum.

Sıradaki arkadaşımız mylady06:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother hayır canım hep farklı yerlerde yaptırdık hepsinde farklı çıktı azospermi,5 milyon,5 milyon 200 bin,ve tekrar 5milyon çıktı.toplam 4 kere yapılmış bugune kadar :) buarada benim faktörüme de erkek yazabilirsin canım.merkezim de adanada ama ismini yazmak istemiyorum.1.denemem olacak buarada.yaşım da 26

tulayss cım devam edicez canım keçiboynuzuna çünkü kaybedeceğimiz bişey yok zararı da olmaz nasılolsa.dediğin gibiş 3 ayda da değişiklik gösterebilir değerler.burda 2 haftada değerler çok arttı diyen arkadaslar vardı ya ben o yuzden testi tekrarlattım eşime.benim transferime kadar 3 ayı bulmuş olur zaten bide o zaman bakılır.

biti 100 okudum Allah,ım kabul eylesin niyetimizi

aynı yerde yaptırırsan gerçek sonucu alabilirsin cnm yoksa çok fark ediyor bakma şekilleri farklı olabiliyor çünkü.Bilgilerini yazıyorum canım merkez ismini yazmak tamamen senin tercihin şart değil rahat ol sen.

dearmother sayıya çok takılmıyorum tüp bebek olduktan sonra.doğal yolla bekleseydik çok önemliydi tabiki.azospermi devam etseydi tese tesa falan yapılacaktı ama suan tüp bebek için yeterliymiş 5 milyon.allahım hayırlısını versin insallah hakkımızda en azından ameliyat olmasına gerek kalmadı şimdilik

tşk ederim cnm ALLAH ım herkeze nasip eder inşallah darısı tüm dostlarıma hayırlısıyla...

ben careful ve gayem06 arkadaşlarımızın 100 er tanesini okudum allah kabul etsin

kızlar selam bugün akay dr dan tolga ecemişle görüşmem vardı muayene etti aynısını dedi erezer azlıgı kan pıhtılaşması sag yumurtalık daha iyi dedi
önceki yerde fosti,mon kullanılmıştı dedim hayır gonal 375 le başlıyacagız dedi ve kan pıhtılaşması için tüp bebege başlamadan 1 hafta önce göbektan kan sulandırıcı igne dedi coraspirini kesmemi söyledi
tabi benimki sadece bir ön görüşmeydi ama rezer azlıgı varsa toga bey derim
benim devlette hakkım var be onu kullanacagım kızlar adetim yaklaştı yarın gidip başlıyacagım inş. görüşeyim hastane ne zaman başlıyacak rapor ne zaman çıkacak

raporsuz fiyat :4 mlyar
raporlu fiyatı:3.250

çok sevindim canım senin adına. inşallah önümüzdeki ay da böyle şeyler duyarız.

çok sevindim canım senin adına. inşallah önümüzdeki ay da böyle şeyler duyarız.

ayyyyy inşallah canım ya biraz daha ümitlendim ama hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…