Çok üzüldüm tatlım.İnş diğer seferde olumlu sonuç alırsın. O jelden olduğu kesinmi. Bende önceki denememde o jelden kullanmıştım. Hatta ikinci denememde kimyasal gebelik oluşmuştu ve senin dediğin gibi 11. gün pıhtılar gelmişti. Son günlere yakın dediğin gibi o jel parça parça geliyor hemşire bunun normal olduğunu söylemişti. Belki nedeni başkadır. Son denemelerimde progeston denilen haptan kullanıyorum.ilk denememden sonra hüsrana uğramıştım.galiba o ruh hali ile bunu koydum.
ilk denememde olumsuz şeyler yaşadım.gerizekalı dr,transfer sonrası kullandığım criononejeli yattığın yerde yap ve uyu,demişti.ben de hep öyle yaptım.halbuki,o jel uygulandıktan sonra 10-15dakika hareket etmek lazımmış,vajinanın duvarları birbirine sürtecek,bu durumda jel emilecek,kana karışacak.ama ben hep yattığım yerde yaptım,hareket etmekten çekindim.sabah da lop lop düştü jelin tamamı.ben de normal zannediyorum!!
bir de tsh değeri var.normal aralık 0-4 arası.ama hamile kalmak isteyen anne adayının 2.5i geçmemesi lazım.geçiyorsa ilaç başlanmalı.maalesef benim 3.13idi.ve bunu da gözardı etti dr.
transfer sonrası 7.gün kanamam başladı.daha adetime 1 hafta vardı halbuki!nasıl bir kanama ama avuç dolusu pıhtı düşürüyorum.düşük desem erken,adet desem erken...tam bir karmaşa yaşadım,uçukladı yüzüm gözüm..allahım o durumu kimselere yaşatmasın.ertesi gün bhcg baktırdım.1 çıktı.jinekologa gittim,vajinal ultrasonla bakıp düşük yapmışsın ,dedi.
neden aramak boşuna elbette ama yetersiz pregestoron yüzünden bebeklerim düştü bence.hem de 2 taneydiler.hatırladıkça çok üzülüyorum.....
sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin
toplam :1.000
DearMother:100-okunuyor
ailhan:100-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:50-okundu
damraaa:100-okunuyor
careful:100-okunuyor
yabangülü18:50-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
ailhan:50-okundu
artrit:100-okunuyor
kalan:150
Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin
aynı yerde yaptırırsan gerçek sonucu alabilirsin cnm yoksa çok fark ediyor bakma şekilleri farklı olabiliyor çünkü.Bilgilerini yazıyorum canım merkez ismini yazmak tamamen senin tercihin şart değil rahat ol sen.dearmother hayır canım hep farklı yerlerde yaptırdık hepsinde farklı çıktı azospermi,5 milyon,5 milyon 200 bin,ve tekrar 5milyon çıktı.toplam 4 kere yapılmış bugune kadar :) buarada benim faktörüme de erkek yazabilirsin canım.merkezim de adanada ama ismini yazmak istemiyorum.1.denemem olacak buarada.yaşım da 26
tulayss cım devam edicez canım keçiboynuzuna çünkü kaybedeceğimiz bişey yok zararı da olmaz nasılolsa.dediğin gibiş 3 ayda da değişiklik gösterebilir değerler.burda 2 haftada değerler çok arttı diyen arkadaslar vardı ya ben o yuzden testi tekrarlattım eşime.benim transferime kadar 3 ayı bulmuş olur zaten bide o zaman bakılır.
gayem çok çok tebrik ederim canım ilk güzel haberi senden aldık.umarım hamiş patlaması yasarız bu haziran ve temmuz aylarında burda.insallah en bereketli aylar olur bu 2 ay :)) hadi kızlar sıra kimde kim var sonuç bekleyen veya transferi yaklaşan
Senin adına çok sevindim. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin
toplam :1.000
DearMother:100-okunuyor
nazayse:100-okundu
ewest:50-okundu
damraaa:100-okundu
careful:100-okunuyor
yabangülü18:50-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
artrit:100-okunuyor
realite34:100-okunuyor
Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin
harikadearmother canım benim.. benim tedavim Florence Nightingale de olacak fiyatta anlaştık gibi
biti 100 okudum Allah,ım kabul eylesin niyetimizi
slm canlar ben geldim. nasılsınız keyifler iyimi? önümüzdeki ay bir aksilik olmazsa tedaviye başlıyorum.. canım doktorum çok güzel şeyler söyledi kistim büyümüyormuş:) sol yumurtalığım da 6 yumurta görünüyormuşsağda 1.. inşallah önümüzdeki ayda böyle olur dedi. çok mutluyum kızlar ilk defa bu kadar olur.. doktorum bile şaşırdı ilaçlarına devam et bir de bitkisel ne kullanıyorsan devam et dedi çörekotlu ballı karışımı kullanmıştım sanırım işe yarıyor.. arısütü bal poleni sordum kullan ama kilo yapar dedi bende yapsın no problem dedim Allahım inşallah önümüzdeki ayda bukadar gelişebilecek yumurtam olur en kalitesinde kızlar şeyide sordum bende rezerv düşüklüğü artı çikolata kisti var eşimde 2.3 milyon sperm ve hareket yok bu durumda normal yoldan hamile kalma şansımız olur mu diye olabilir dedi olmaz diye birşey yok düşük ihtimal ama olabilir dedi öyle hastalarımız geliyorki tüp bebek dışında hamile kalma şansınız hiç yok diyoruz tüp bebek olmuyor ama sonrasında normal yoldan hamile kalıp geliyorlar moralimizi çok iyi tutacaz umudumuzu hiç kaybetmeyecez dedi...ayyy böyle işte şimdi markete gidecem oradan doğruu aktara... bir sürüde ütüm var ama bana bu gazla bugün iş dayanmaz öptüm sizleri canlarımm.. moralim iyi olunca çenem düşüyor toplayamıyorum özür
kızlar selam bugün akay dr dan tolga ecemişle görüşmem vardı muayene etti aynısını dedi erezer azlıgı kan pıhtılaşması sag yumurtalık daha iyi dedi
önceki yerde fosti,mon kullanılmıştı dedim hayır gonal 375 le başlıyacagız dedi ve kan pıhtılaşması için tüp bebege başlamadan 1 hafta önce göbektan kan sulandırıcı igne dedi coraspirini kesmemi söyledi
tabi benimki sadece bir ön görüşmeydi ama rezer azlıgı varsa toga bey derim
benim devlette hakkım var be onu kullanacagım kızlar adetim yaklaştı yarın gidip başlıyacagım inş. görüşeyim hastane ne zaman başlıyacak rapor ne zaman çıkacak
hayırlı olsun canım sevindim doktorun kafana yatmasına.. rapor olayında da inşallah işlerin rast gider.
raporsuz fiyat :4 mlyar
raporlu fiyatı:3.250
çok sevindim canım senin adına. inşallah önümüzdeki ay da böyle şeyler duyarız.
gizcim hadi hayırlısı canlar.şenleniyor buralar tek tek tedaviye başlanıyor ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?