slm kızlar cok moralim bozukk şimdi doktordan geldim beta hcg yaptırdım degerim 121 den 72.8 düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum kanamamda yoktu cok az siyah lekelenme geldi dün birde bugün aglamaktan mahvoldum bu seferde olmadı yüce rabbimin izniyle bir mucize bekliyorum pazar tekrar yaptıracagım gerçi olumsuz ama rabbim büyük dualarınızı esirgemeyin dostlarım çok üzgünümm
Ya gercekten uzuldum ama Allah'tan hayirlisi derler. Bilmiyorum seni teseli eder mi ama bence mutlaka bir hayir vardir bu iste hem belki pazar gunu degerlr degisir. Tabii kide senin icin dua edecegim.
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okunuyor:44:
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
Bu arada 34 yasindayim ve ilk denemem ve ben cok ama cok uzgun ve karmasigim. Bu nedenle ne isime ve evime hic bir seye konsantre olamiyorum. Aklim hep bu iste ve garip iste yani cok garip duygular icindeyim. Hem once para dok, isten izin al, erkek yoneticelere bunlarin en azindan bir kismini anlatmak zorunda kal, yol yap, git-gel.... Cok is var cokkkk...Beni de listeye eklermisin, benimkisi de kadin faktorlu, temmuz ayında gidecegim ve daha nereye gidecegime tam oalak karar vermedim.
slm kızlar cok moralim bozukk şimdi doktordan geldim beta hcg yaptırdım degerim 121 den 72.8 düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum kanamamda yoktu cok az siyah lekelenme geldi dün birde bugün aglamaktan mahvoldum bu seferde olmadı yüce rabbimin izniyle bir mucize bekliyorum pazar tekrar yaptıracagım gerçi olumsuz ama rabbim büyük dualarınızı esirgemeyin dostlarım çok üzgünümm
Bu arada 34 yasindayim ve ilk denemem ve ben cok ama cok uzgun ve karmasigim. Bu nedenle ne isime ve evime hic bir seye konsantre olamiyorum. Aklim hep bu iste ve garip iste yani cok garip duygular icindeyim. Hem once para dok, isten izin al, erkek yoneticelere bunlarin en azindan bir kismini anlatmak zorunda kal, yol yap, git-gel.... Cok is var cokkkk...
Bu arada 34 yasindayim ve ilk denemem ve ben cok ama cok uzgun ve karmasigim. Bu nedenle ne isime ve evime hic bir seye konsantre olamiyorum. Aklim hep bu iste ve garip iste yani cok garip duygular icindeyim. Hem once para dok, isten izin al, erkek yoneticelere bunlarin en azindan bir kismini anlatmak zorunda kal, yol yap, git-gel.... Cok is var cokkkk...
canım üzülme desem fayda etmeyecek biliyorum ama yıpratma kendini. herşeyin hayırlısı. inşallah pazar günü çıkar değerlerin dualarım seninle tatlım..
canım benim yaa benim ilk haftalarda sürekli değerlerim değişiyordu bir kaç kere düştü ve tekrar yükseldi ve sürekli 7 ay boyunca hergün kanama geçirdim bir gün bile kanamasız geçirmedim yaniii ben erken doğumla kaybettim biliyorsun ikizlerde erken doğum neredeyse kaçınılmaz... yani çok üzme kendini kötü düşünürsen kötü olur iyii düşün hep duam seninle canımm
Üzülme demek anlamsız kalıyor, çünkü bu durumda üzülmemek gerçekten mümkün değil. Dualarımız seninle arkadaşım...
gayem06 işte bizleri bekleyen kötü süprizler malesef dr um demişti ilk 3 ay önemli allahım yardımcın olsun
her iki sonucada kendini hazırla olmadı de olursa bayramın olsun
kanaman varmı peki şimdi nasıl
diger gurupta bir arkadaşım vardı 57 ilk deger sonrası akşama çok feci kanamayla düşmüş
ama sende kanama olmamış hayırlısı
inşallah cnm bayramım olur inşallah kanamam yok sadece sol tarfımda agrı var elle bile dokunamıyorum sadece bu ama yarın tekrar gidicem pazara dayanamam Allahım büyük Allahım yar e yardımcımız olsun hepimizin....benim degerlerim 6.8 28.14 92.11 121.9 72.8 olarak....
canım araştırmak lazım benim inan bilgim yok .bu konuda merkezde yardımcı olur sanıyorum en azından fikirleri olurarkadaşlar bende istanbulda tedavi zamanında 1 aylık evler bulabilirmiyim acaba ankarada misafrhanede kalmıştık iyiydi istanbul da çok uzak bizim kalabilceğimiz misafirhane nereden bulunabilir bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
maşallah canım çok hızlı okuyorsun20 tane yasin okudum. Allah kabul etsin. Diğerleri yetişmeyecek gün içinde okumaya çalışacağım. Hayırlı cumalar.
Amin cnm50 okudum ekleyebilirsin, Allah kabul etsin..
Dualarım seninle canım inş değerlerin yükselir ama ilk önce senin moralini yüksek tutman lazım ama şunuda unutmaki rabbim bizim için herşeyin hayırlısını verir biz hayırsız olduğunu düşünsekte altında mutlaka bizim bilmediğimiz hayırlar yatar
canım arkadaşım tüm kalbimle diliyorum ki herşey yolunda gitsin inşallah hatalı olsun test sonucu .dualarım seninle.slm kızlar cok moralim bozukk şimdi doktordan geldim beta hcg yaptırdım degerim 121 den 72.8 düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum kanamamda yoktu cok az siyah lekelenme geldi dün birde bugün aglamaktan mahvoldum bu seferde olmadı yüce rabbimin izniyle bir mucize bekliyorum pazar tekrar yaptıracagım gerçi olumsuz ama rabbim büyük dualarınızı esirgemeyin dostlarım çok üzgünümm
Beni de listeye eklermisin, benimkisi de kadin faktorlu, temmuz ayında gidecegim ve daha nereye gidecegime tam oalak karar vermedim.
Aramıza hoşgeldin canım listeye ekliyorum birazdan ama lütfen üzgün olmayalım mutlu umutlu olalım ki böyle bir şansımız var ya olmasaydı?Bu arada 34 yasindayim ve ilk denemem ve ben cok ama cok uzgun ve karmasigim. Bu nedenle ne isime ve evime hic bir seye konsantre olamiyorum. Aklim hep bu iste ve garip iste yani cok garip duygular icindeyim. Hem once para dok, isten izin al, erkek yoneticelere bunlarin en azindan bir kismini anlatmak zorunda kal, yol yap, git-gel.... Cok is var cokkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?