2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızlar cok moralim bozukk şimdi doktordan geldim beta hcg yaptırdım degerim 121 den 72.8 düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum kanamamda yoktu cok az siyah lekelenme geldi dün birde bugün aglamaktan mahvoldum bu seferde olmadı yüce rabbimin izniyle bir mucize bekliyorum pazar tekrar yaptıracagım gerçi olumsuz ama rabbim büyük dualarınızı esirgemeyin dostlarım çok üzgünümm

Ya gercekten uzuldum ama Allah'tan hayirlisi derler. Bilmiyorum seni teseli eder mi ama bence mutlaka bir hayir vardir bu iste hem belki pazar gunu degerlr degisir. Tabii kide senin icin dua edecegim.

Ya gercekten uzuldum ama Allah'tan hayirlisi derler. Bilmiyorum seni teseli eder mi ama bence mutlaka bir hayir vardir bu iste hem belki pazar gunu degerlr degisir. Tabii kide senin icin dua edecegim.

tşk ederim ALLAHIM BÜYÜKTÜR inşallah degerlerim yükselir rabbim şu mubarek cuma günü dualarımı kabul eder inşallah

Arkadaslar ben jinemed fulya ve acibadem bursa arasında kararsiz kaldim. Bilgisi ve gorusu olanlar benimle paylasirlarsa cok memlun olurum.

Beni de listeye eklermisin, benimkisi de kadin faktorlu, temmuz ayında gidecegim ve daha nereye gidecegime tam oalak karar vermedim.

Beni de listeye eklermisin, benimkisi de kadin faktorlu, temmuz ayında gidecegim ve daha nereye gidecegime tam oalak karar vermedim.
Bu arada 34 yasindayim ve ilk denemem ve ben cok ama cok uzgun ve karmasigim. Bu nedenle ne isime ve evime hic bir seye konsantre olamiyorum. Aklim hep bu iste ve garip iste yani cok garip duygular icindeyim. Hem once para dok, isten izin al, erkek yoneticelere bunlarin en azindan bir kismini anlatmak zorunda kal, yol yap, git-gel.... Cok is var cokkkk...

canım üzülme desem fayda etmeyecek biliyorum ama yıpratma kendini. herşeyin hayırlısı. inşallah pazar günü çıkar değerlerin dualarım seninle tatlım..

hoşgeldin canım sende. hislerin garip değil aslında ama niye üzgünsün be canım. güzel şeylere ulaşmak kimileri için kolay olmuyor maalesef bizde bu kişilerin içindeyiz ama üzülme moralini yüksek tut.. maddi bakımdan ewet baya bir yıpratıcı oluyor ama göz görmüyor artık. inşallah herşey gönlünce olur canım hayırlısını versin Allahım.. al benden sana çiçek bir sürü çiçek azıcık keyfin yerine gelsin

canım benim yaa benim ilk haftalarda sürekli değerlerim değişiyordu bir kaç kere düştü ve tekrar yükseldi ve sürekli 7 ay boyunca hergün kanama geçirdim bir gün bile kanamasız geçirmedim yaniii ben erken doğumla kaybettim biliyorsun ikizlerde erken doğum neredeyse kaçınılmaz... yani çok üzme kendini kötü düşünürsen kötü olur iyii düşün hep duam seninle canımm

Üzülme demek anlamsız kalıyor, çünkü bu durumda üzülmemek gerçekten mümkün değil. Dualarımız seninle arkadaşım...

Hoşgeldin aramıza, karmaşık olabilirsin ama üzgün olmamalısın. Bu tedavide en olmazsa olmaz şey yüksek moral , onun için üzüntüleri geride bırakıp güzel günlerin hayallerini kurmaya başla. Hepimiz bu tedavilerde farklı zorluklar yaşıyoruz, yazıları okursan bazıları kalcak yer bulmakta zorlanıyor, bazılarında para sıkıntısı hat safhada, bazıları yurtdışından gelip izinlerinde yetiştirmeye çalışıyor bu süreci,... o kadar çok şey varki yazmakla bitmez. Bu yol dikenli gül bahçesi, güle ulaşmak için dikenlerin bizi çizmesine izin vemeliyiz.

tşk ederim cnm cok zor bir durum doktorum pazar gününü bekleyelim dedi bakalım ne olacak şuan için birşey demek için erken diyor

gayem06 işte bizleri bekleyen kötü süprizler malesef dr um demişti ilk 3 ay önemli allahım yardımcın olsun
her iki sonucada kendini hazırla olmadı de olursa bayramın olsun

kanaman varmı peki şimdi nasıl
diger gurupta bir arkadaşım vardı 57 ilk deger sonrası akşama çok feci kanamayla düşmüş
ama sende kanama olmamış hayırlısı

inşallah cnm bayramım olur inşallah kanamam yok sadece sol tarfımda agrı var elle bile dokunamıyorum sadece bu ama yarın tekrar gidicem pazara dayanamam Allahım büyük Allahım yar e yardımcımız olsun hepimizin.... benim degerlerim 6.8 28.14 92.11 121.9 72.8 olarak....

Dualarım seninle canım inş değerlerin yükselir ama ilk önce senin moralini yüksek tutman lazım ama şunuda unutmaki rabbim bizim için herşeyin hayırlısını verir biz hayırsız olduğunu düşünsekte altında mutlaka bizim bilmediğimiz hayırlar yatar

canım araştırmak lazım benim inan bilgim yok .bu konuda merkezde yardımcı olur sanıyorum en azından fikirleri olur

20 tane yasin okudum. Allah kabul etsin. Diğerleri yetişmeyecek gün içinde okumaya çalışacağım. Hayırlı cumalar.
maşallah canım çok hızlı okuyorsun RABBİM kabul etsin inş.ben çok yavaş okuyorum o yüzden anca gece okuyabiliyorum.41 tamamlanmadı belki ama RABBİM niyetini kabul eder inş.

50 okudum ekleyebilirsin, Allah kabul etsin..
Amin cnm

inşallah canım nasıl moralimi yüsek tutacagım bilemiyorum öyle rabbim herşeyin hayırlısını versin

canım arkadaşım tüm kalbimle diliyorum ki herşey yolunda gitsin inşallah hatalı olsun test sonucu .dualarım seninle.

Aramıza hoşgeldin canım listeye ekliyorum birazdan ama lütfen üzgün olmayalım mutlu umutlu olalım ki böyle bir şansımız var ya olmasaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…