cnm bursadayım ben.eşim iş için izmire gitti bende uyanmış oldum.
Ben Aydınlıyımda ondan sormuştum :)) Senin tedavin başladı mı canım?
yok cnm başlamadı daha kntrole gittim kist var dedi sadece adetle gidebilecek bi kistmiş.haziran 15 gibi adetimi bekliyorum.adetin 2. günü bakıcak allah nasip edersede başlıyacak.2. deneme olucak zaten.
Hayırlısı olsun canım, inşallah bebeğine kavuşursun.. Benimde ilk denemem olucak bakalım yumurtalar ne durumda, olumlu düşünüyorum hep olumsuza alıştırmadım kendimi.. Yavaş yavaş korku sarmaya başladı.. İnşallah tutar...
cnm ben ilk denememde çok pinpirikliydim olmadık şeyler geliyodu aklıma.daha önce gebelik geçirmiş olmama ragmen hep yumurtalarımdan şüpheliydim.ama allahtan sağlıklı çıktılar.yumurtalığımın biri az çalışıyo diye takılmıştım rüyama bile girmişti dr iğneleri yiyince nasılda çalışır dedi.olumlu düşünelim olumlu olsun cnm. transferden sonra hep dinlenmiştim ama hiç uyumamıştım nerdeyse meraktansonuç alana kadar zaman zaten geçmiyo bana hiç geçmemişti.bu sefer uyucam ama.
:))) İyi diyelim iyi olsun.. ben çıkıyorum tatlım.. İyi sabahlar..
asaletim hoşgeldin cnm aramıza allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün cnm.
hosbldum canim... amin insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun...
Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
kalan:800
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
değilmi bende çok beğendim sadece ilk sayfada değil devamındada var.demek benimkinde gözün kaldı senin canın saolsun bir avatarın lafımı olur hiççcanım dearmother çok güzel avatarlar varmış teşekkürler senininde de gözüm kalmadı değil yanikocama şarkı besteledim " senden ikizim olsun istiyorum" diye
Amin canım inş.canim bende siradaki arkadas icin 100 defa okudum allahim kabul eder insallah......
Canım çok güzel bir fikir RABBİM niyetini kabul etsin inş.fakat zaman çok az çoğu arkadaş o saate kadar gelmeyebilir bile.Şöyle yapsan canım sen dağıtsan arkadaşlar istediği zaman okusa olur mu acaba?Bana da 100 tane yazın. Okuyacam . Bugün Cuma 41 yasin okusak hepimiz için ve burada paylaşsak. Bilmeyenlerde türkçe okunuşundan okusun. Ne güzel olur. Ne dersiniz. Okey derseniz okumaya başlayacam. Öğle saatine çok var daha rahatlıkla okuruz.
turticim canım benim demekki şu an ankaradasın yavrularını almaya gittin oraya.ufak tefek aksilikler yaşanmış olabilir hiç moralini bozma canım sonu güzel olsun önemli olan o .herşey çok güzel olacak buna tüm kalbimle inanıyorum canım güzel haberlerini bekliyorum bizi merakta bırakma olur muCan Dostlarım merhaba.. BEn bugün Ankaraya geldim, çok kötü bir gün geçirdim moralmende bozuldum.. İnternetten ev bulmuştuk adamın internette koyduğu evle alakası yok, dağın tepesinde etrafında inşaat apar topar otele yerleştik başladık internetten araştırmaya, 2 yer bulduk ayy biri bodrum katınında altında evi göreseniz çok pis acansız kaçtık ordanda, sonra bitane bulduk güvenlikli bize maliyeti çok fazlaya patladıysada çaresizlikten mecburduk, otelde kalsak 1 ay bu dünyanın parası tutucak2 tüp bebek parası giderdi sanırım.. İnanırmısınız otele geldik iğnemi yaptım 7de bir uyumuşum o uyuyuş şimdi kalktım.. Yarın benim batuhan hocada muayenem var bakalım ne durumdayım.. Ama size girip yazamam çünkü internet yok, vınn da almamıştık yanımıza internet var diye, pazar yada pazartesi haber verebilirim artık ben size, yada mylady06 ablam yazar.. Bana verdiğiniz destek, dostluk,arkadaşlık için çok çok teşekkür ederim.. Burdanda yüzyüze tanışmaya fırsatım olan bir dostluk kazandım, Mylady06 ablamada desteği için çok teşekkür ederim bugün ben ev ararken beni yalnız bırakmadı hep aradı kendiside buldu, Allahım ondan da sizden de razı olsun.. Umarım bunca telaş, bunca emek boşuna gitmez ve ben burdan ayrılırken meleğim anneciğine sımsıkı tutunmuş onu bırakmamak için elinden gelen herşeyi yapıyor olur... Ben kendimi olumluya o kadar alıştırdım ki eğer sonuç olumsuz olur ise inanın bunu nasıl kaldırabilirim bilmiyorum.. Sizleri çok seviyorum.. Herşey için çok ama çok teşekkür ederim tekrar.. İYi Sabahlar En güzel Anne Adayları, Melekleriniz sizinle olsun..
Amin canım Allah razı olsun desteğin için çok teşekkürler.Allahım evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin inş.ayy haziran-temmuz topği açılmış 200. sayfaları geçmiş bile. geçen yıllar ben de ne heyecanla bekliyordum. tedaviler, umutsuzluklar... şimdi çok şükür bebişim kollarımda. rabbimden dileğim tüm evlat isteyenelre evlat nasip etsin. aminnnnnnnnnnnnnn...
cnm bende sıradaki arkadaşa 100 tane okudum
allah dualarımızı kabul etsin
Allah kabul etsin arkadaşlarBana da 100 tane yazın. Okuyacam . Bugün Cuma 41 yasin okusak hepimiz için ve burada paylaşsak. Bilmeyenlerde türkçe okunuşundan okusun. Ne güzel olur. Ne dersiniz. Okey derseniz okumaya başlayacam. Öğle saatine çok var daha rahatlıkla okuruz.
kızlar günaydın hepinize canlarım
turtim bende ankaradayım ya acaba yakındamısın aslında boşyere yer aramışsın söylesen ben bakardım ya hatta yakınlardaysan misafirim ol gel
turticim canım benim demekki şu an ankaradasın yavrularını almaya gittin oraya.ufak tefek aksilikler yaşanmış olabilir hiç moralini bozma canım sonu güzel olsun önemli olan o .herşey çok güzel olacak buna tüm kalbimle inanıyorum canım güzel haberlerini bekliyorum bizi merakta bırakma olur mu
Amin canım Allah razı olsun desteğin için çok teşekkürler.Allahım evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin inş.
Allah kabul etsin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?