2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ben Aydınlıyımda ondan sormuştum :)) Senin tedavin başladı mı canım?

yok cnm başlamadı daha kntrole gittim kist var dedi sadece adetle gidebilecek bi kistmiş.haziran 15 gibi adetimi bekliyorum.adetin 2. günü bakıcak allah nasip edersede başlıyacak.2. deneme olucak zaten.

yok cnm başlamadı daha kntrole gittim kist var dedi sadece adetle gidebilecek bi kistmiş.haziran 15 gibi adetimi bekliyorum.adetin 2. günü bakıcak allah nasip edersede başlıyacak.2. deneme olucak zaten.

Hayırlısı olsun canım, inşallah bebeğine kavuşursun.. Benimde ilk denemem olucak bakalım yumurtalar ne durumda, olumlu düşünüyorum hep olumsuza alıştırmadım kendimi.. Yavaş yavaş korku sarmaya başladı.. İnşallah tutar...

cnm ben ilk denememde çok pinpirikliydim olmadık şeyler geliyodu aklıma.daha önce gebelik geçirmiş olmama ragmen hep yumurtalarımdan şüpheliydim.ama allahtan sağlıklı çıktılar.yumurtalığımın biri az çalışıyo diye takılmıştım rüyama bile girmişti dr iğneleri yiyince nasılda çalışır dedi.olumlu düşünelim olumlu olsun cnm. transferden sonra hep dinlenmiştim ama hiç uyumamıştım nerdeyse meraktan sonuç alana kadar zaman zaten geçmiyo bana hiç geçmemişti.bu sefer uyucam ama.

:))) İyi diyelim iyi olsun.. ben çıkıyorum tatlım.. İyi sabahlar..

ayy haziran-temmuz topği açılmış 200. sayfaları geçmiş bile. geçen yıllar ben de ne heyecanla bekliyordum. tedaviler, umutsuzluklar... şimdi çok şükür bebişim kollarımda. rabbimden dileğim tüm evlat isteyenelre evlat nasip etsin. aminnnnnnnnnnnnnn...

cnm bende sıradaki arkadaşa 100 tane okudum
allah dualarımızı kabul etsin

Bana da 100 tane yazın. Okuyacam . Bugün Cuma 41 yasin okusak hepimiz için ve burada paylaşsak. Bilmeyenlerde türkçe okunuşundan okusun. Ne güzel olur. Ne dersiniz. Okey derseniz okumaya başlayacam. Öğle saatine çok var daha rahatlıkla okuruz.

canım dearmother çok güzel avatarlar varmış teşekkürler senininde de gözüm kalmadı değil yani kocama şarkı besteledim " senden ikizim olsun istiyorum" diye
değilmi bende çok beğendim sadece ilk sayfada değil devamındada var.demek benimkinde gözün kaldı senin canın saolsun bir avatarın lafımı olur hiççdemek isterdim ama bende çok beğendim

canim bende siradaki arkadas icin 100 defa okudum allahim kabul eder insallah......
Amin canım inş.

Canım çok güzel bir fikir RABBİM niyetini kabul etsin inş.fakat zaman çok az çoğu arkadaş o saate kadar gelmeyebilir bile.Şöyle yapsan canım sen dağıtsan arkadaşlar istediği zaman okusa olur mu acaba?

turticim canım benim demekki şu an ankaradasın yavrularını almaya gittin oraya.ufak tefek aksilikler yaşanmış olabilir hiç moralini bozma canım sonu güzel olsun önemli olan o .herşey çok güzel olacak buna tüm kalbimle inanıyorum canım güzel haberlerini bekliyorum bizi merakta bırakma olur mu

Amin canım Allah razı olsun desteğin için çok teşekkürler.Allahım evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin inş.

cnm bende sıradaki arkadaşa 100 tane okudum
allah dualarımızı kabul etsin

Allah kabul etsin arkadaşlar

kızlar günaydın hepinize canlarım

turtim bende ankaradayım ya acaba yakındamısın aslında boşyere yer aramışsın söylesen ben bakardım ya hatta yakınlardaysan misafirim ol gel

Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu

kalan:450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Ben yasin okumaya başlayacam. 5 tane okurum. Okumak siteyenler sayısını yazsın. Ezana kadar ne kadar okuyabilirsek.
Yasin Duası(41 defa)
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım bu Cuma gününde dualarımızı kabul et.
arkadaşlarımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
Ben hemen okumaya başlayacam. Saat 11 gibi gelirim. Okuyanlar kaç tane okuduğunu yazsın.

Yasin Duası(41 defa)
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım bu Cuma gününde dualarımızı kabul et.
Arkadaşlarımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
ailhan76 (5) okuyor

kızlar günaydın hepinize canlarım

turtim bende ankaradayım ya acaba yakındamısın aslında boşyere yer aramışsın söylesen ben bakardım ya hatta yakınlardaysan misafirim ol gel

Canım benim allah razı olsun hepinizden, ayarladık biz evi tuttuk Çukurambarda akman evlerinde canım.. Aksilikler oldu ama mevlam yar ve yardımcımızda oldu.. Teşekkür ederim..

Canım kardeşim benim, inşallah bitanem allahım hepimizin yolunu açsın inşallah benimde önüm açılmıştır.. Heyecanla günlerin ard arda geçmesi bekliycem.. Kendinize iyi bakın birkaç gün nete giremem, kız kardeşim vınn getircek o zaman girer bol bol sizlerle beraber olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…