2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayırlı cumalar kızlar,ben yoğunluktan dolayı fazla giremiyorum ama maaşallah sayfalar almış başını gitmiş...dearmother giz arkadaşımız için ben de 100 tane alayım.Rabbim mübarek günde tüm dualarımızı kabul eder inşallah

günaydın canım sanada hayırlı cumalar bende konya da yaşıyorum sen başladın galiba tedaviye hangi doktora gidiyosun

günaydın canım sanada hayırlı cumalar bende konya da yaşıyorum sen başladın galiba tedaviye hangi doktora gidiyosun
cnm mrb,ben 1 yıldır fakültedeki mehmet hocanın muaynehanesine gidiyorum.okul kapandıktan sonra 18-20 si gibi transfer olacak inşallah.Sen nereye gidiyorsun cnm?

Arkadaşlar Yasin bekliyorum. Okuyacak olan yokmu. Ezana kadar ben okumaya devam edecem 5 bitti. ne kadar okuyabilirim bilmiyorum. Desteğe ihtiyacım var.

cnm mrb,ben 1 yıldır fakültedeki mehmet hocanın muaynehanesine gidiyorum.okul kapandıktan sonra 18-20 si gibi transfer olacak inşallah.Sen nereye gidiyorsun cnm?

ben de hüseyin hocaya gidiyorum canım geçen yıl onunla bir kez denemiştik şimdi yine ona gidiyorum adet olamyı bekliyorum tedaviye başlamak için

Arkadaşlar Yasin bekliyorum. Okuyacak olan yokmu. Ezana kadar ben okumaya devam edecem 5 bitti. ne kadar okuyabilirim bilmiyorum. Desteğe ihtiyacım var.

canom inan ben de çok okumak isterdim. ama köyden eşimin babaannesini getirdim dün. bu gün maaşı falan çekilecek. bayağı koşturmam lazım. alışverişi bitirdikten sonra tekrar köye götürcem. öğlene yetişemem yani. rabbim kabul etsin inşallah.

cnm Allah kabul etsin ben işim olmasa okurdum ama bi yandan yemek yapıyorum bi yandan okula gitmek iöçin hazırlanıyorum bi yandan yazıyorum:18:

Sağlık olsun. Cuma satine kadar okuyayım. Müsait olan varsa okusun. Ben çıkıyorum. Saat birde gelirim Okuyabilecek olan varsa sevinirim. Ben okumaya devam edecem.Hepimizi için.

canım nasıl seçtin ben beceremedim. tarif edermisin. tam motivasyonluk avatarlarmışş. sonra da kendi bebeklerimizin resmini koyarız.
inş.canım.

beğendiğin resmi masa üstüne kaydet canım.sonrada Forum Actions-profili düzenle-tıkla.çıkan sayfada solda avatarımı değiştiri tıkla.orada göz ata tıklayıp resmi seç kaydet de.oldu bitti bile:)

Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okunuyor

kalan:350

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

kızlar hepinizden allah razı olsun inş. bu sefer dualarınız sayesinde olacak inş. inanıyorum

turtim çkurambar tam nerde eşime sorayım bakalım yardıma ihtiyacın varsa yada olurya biryere gideceksin dir adres bilemezsin beni ara tamam mı özelden numaramı yazıyorum sana

arkadaşlar bende istanbulda tedavi zamanında 1 aylık evler bulabilirmiyim acaba ankarada misafrhanede kalmıştık iyiydi istanbul da çok uzak bizim kalabilceğimiz misafirhane nereden bulunabilir bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

20 tane yasin okudum. Allah kabul etsin. Diğerleri yetişmeyecek gün içinde okumaya çalışacağım. Hayırlı cumalar.

50 okudum ekleyebilirsin, Allah kabul etsin..

canım benim ev işi ters gitmiş ama olan terslik bu olsun. bak sonunda halletmişsiniz ne güzel. sen olumlu düşünmeye devam et bozma moralini şunu unutma her şerde bir hayır vardır. bazı aksililer olabiliyor ama bunun seni yıkmasına izin verme. moralini çok ama çok yüksek tut kendi deneyimlerimden biliyorum neyi kötü düşünmüşsem başıma gelmiştir. herşey yolunda gidecek inşallah güzel haberlerle döneceksin dualarım seninle tatlım

20 tane yasin okudum. Allah kabul etsin. Diğerleri yetişmeyecek gün içinde okumaya çalışacağım. Hayırlı cumalar.

senin bebişlelerin ne güzelmiş öyle koca koca gözlü yerim onları ben bende dualarına kayılmak isterdim kuranı kerimi okuyamıyorum ama türkçesini okuyabilirdim ama mazeretim var artık 3 gün sonra okurum.hepimizin duaları kabul görür inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…