hayırlı cumalar kızlar,ben yoğunluktan dolayı fazla giremiyorum ama maaşallah sayfalar almış başını gitmiş...dearmother giz arkadaşımız için ben de 100 tane alayım.Rabbim mübarek günde tüm dualarımızı kabul eder inşallah
cnm mrb,ben 1 yıldır fakültedeki mehmet hocanın muaynehanesine gidiyorum.okul kapandıktan sonra 18-20 si gibi transfer olacak inşallah.Sen nereye gidiyorsun cnm?günaydın canım sanada hayırlı cumalar bende konya da yaşıyorum sen başladın galiba tedaviye hangi doktora gidiyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...ebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun-3.html
kızlar hadi bakalım motivasyon için bir bahenemiz daha varavatarları şenlendirmece çok şeker avatarlar var seçelim gözümüz gönlümüz açılsın ben hemen birini seçip değiştiriyorum .sizide beklerim
cnm mrb,ben 1 yıldır fakültedeki mehmet hocanın muaynehanesine gidiyorum.okul kapandıktan sonra 18-20 si gibi transfer olacak inşallah.Sen nereye gidiyorsun cnm?
Arkadaşlar Yasin bekliyorum. Okuyacak olan yokmu. Ezana kadar ben okumaya devam edecem 5 bitti. ne kadar okuyabilirim bilmiyorum. Desteğe ihtiyacım var.
Arkadaşlar Yasin bekliyorum. Okuyacak olan yokmu. Ezana kadar ben okumaya devam edecem 5 bitti. ne kadar okuyabilirim bilmiyorum. Desteğe ihtiyacım var.
canım nasıl seçtin ben beceremedim. tarif edermisin. tam motivasyonluk avatarlarmışş. sonra da kendi bebeklerimizin resmini koyarız.
Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okunuyor
kalan:350
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Can Dostlarım merhaba.. BEn bugün Ankaraya geldim, çok kötü bir gün geçirdim moralmende bozuldum.. İnternetten ev bulmuştuk adamın internette koyduğu evle alakası yok, dağın tepesinde etrafında inşaat apar topar otele yerleştik başladık internetten araştırmaya, 2 yer bulduk ayy biri bodrum katınında altında evi göreseniz çok pis acansız kaçtık ordanda, sonra bitane bulduk güvenlikli bize maliyeti çok fazlaya patladıysada çaresizlikten mecburduk, otelde kalsak 1 ay bu dünyanın parası tutucak2 tüp bebek parası giderdi sanırım.. İnanırmısınız otele geldik iğnemi yaptım 7de bir uyumuşum o uyuyuş şimdi kalktım.. Yarın benim batuhan hocada muayenem var bakalım ne durumdayım.. Ama size girip yazamam çünkü internet yok, vınn da almamıştık yanımıza internet var diye, pazar yada pazartesi haber verebilirim artık ben size, yada mylady06 ablam yazar.. Bana verdiğiniz destek, dostluk,arkadaşlık için çok çok teşekkür ederim.. Burdanda yüzyüze tanışmaya fırsatım olan bir dostluk kazandım, Mylady06 ablamada desteği için çok teşekkür ederim bugün ben ev ararken beni yalnız bırakmadı hep aradı kendiside buldu, Allahım ondan da sizden de razı olsun.. Umarım bunca telaş, bunca emek boşuna gitmez ve ben burdan ayrılırken meleğim anneciğine sımsıkı tutunmuş onu bırakmamak için elinden gelen herşeyi yapıyor olur... Ben kendimi olumluya o kadar alıştırdım ki eğer sonuç olumsuz olur ise inanın bunu nasıl kaldırabilirim bilmiyorum.. Sizleri çok seviyorum.. Herşey için çok ama çok teşekkür ederim tekrar.. İYi Sabahlar En güzel Anne Adayları, Melekleriniz sizinle olsun..
20 tane yasin okudum. Allah kabul etsin. Diğerleri yetişmeyecek gün içinde okumaya çalışacağım. Hayırlı cumalar.
canım özlem hanıma mı gidiyosun eskişehir acıbadem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?