Evet Canim ozlem hanima gidiyorum. Beni rahatlatiyor ve ben de muayene korkusu da vardi aam o olunca bu korkuyu bayagi atlattim. Sen kime gidiyosun?
canım arkadaşım tüm kalbimle diliyorum ki herşey yolunda gitsin inşallah hatalı olsun test sonucu .dualarım seninle.
tşk ederim dearmother cok cok üzgünümm anlatamam kelimeler kifayetsiz o kadar zorki dilerim rabbimden yarın degerlerim yükselmiş olsun birde yarın acıkögretim sınavına girecegim nasıl olacaksa oo inşallah ve inşallah test hatalı olsunnnn
tş ederim tek temennim yüükselmesi inşallahhh
canım inşallah yükselir değerin canım senin için dua edicem rabbim yardım etsin
canım inan acını tüm kalbimle hissediyorum bizi bizden başka kim anlayabilir ki.çok zor bir durum saatler geçmez beyinde milyonlarca düşünce.ahh canım ahhh .hayat işte böyle.bunlar hep imtihan öyle bakacaksın canım.diliyorumki sonuç bizi sevindirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.tşk ederim dearmother cok cok üzgünümm anlatamam kelimeler kifayetsiz o kadar zorki dilerim rabbimden yarın degerlerim yükselmiş olsun birde yarın acıkögretim sınavına girecegim nasıl olacaksa oo inşallah ve inşallah test hatalı olsunnnn
canım inan acını tüm kalbimle hissediyorum bizi bizden başka kim anlayabilir ki.çok zor bir durum saatler geçmez beyinde milyonlarca düşünce.ahh canım ahhh .hayat işte böyle.bunlar hep imtihan öyle bakacaksın canım.diliyorumki sonuç bizi sevindirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.
Amin canım inşallah.dualarımız hep seninle ama lütfen sende sakin olmaya çalış stres çok etkili biliyorsun zor belki ama lütfen toparlanmaya çalış gün doğmadan neler doğar.öyle kim anlayabilirki hayat hep imtihanlarla dolu haklısın canım.....yüreğim acıyor cok hemde...yarın inşallah girebilirsem nete yazarım yarın dualarınızı esirgemeyin dilerim yükselir inşallah su mubarek cuma günümüzün hürmeti ile rabbim acımı dindirsin inşallah
tşk ederim castamo inşallahhhhh iyiki sizler varsınız suan aglamaktan yazamıyorum bile Allah cümlemizin gönlüne gör versin aminnn
öyle kim anlayabilirki hayat hep imtihanlarla dolu haklısın canım.....yüreğim acıyor cok hemde...yarın inşallah girebilirsem nete yazarım yarın dualarınızı esirgemeyin dilerim yükselir inşallah su mubarek cuma günümüzün hürmeti ile rabbim acımı dindirsin inşallah
canım arkadaşım tüm kalbimle diliyorum ki herşey yolunda gitsin inşallah hatalı olsun test sonucu .dualarım seninle.
tşk ederim dearmother cok cok üzgünümm anlatamam kelimeler kifayetsiz o kadar zorki dilerim rabbimden yarın degerlerim yükselmiş olsun birde yarın acıkögretim sınavına girecegim nasıl olacaksa oo inşallah ve inşallah test hatalı olsunnnn
Daha kesin değil.Bu kadar üzülme. en azından kanaman yok moralini bozma dua et bolca.Allahtan ümit kesilmez.
fatih beye gidiyorum canım. o da acıbadem de. tüp bebek için kadıköy de karar kıldık. doktorumun tavsiyesiydi. kararsızlık zor ama. inşallah en kısa zamanda doğru karar alabilirsin. fatih beyde çok incedir o konularda psikolojik olarak rahatlatıyo. memnunum yanii....
Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okunuyor
ewest:50-okundu
kalan:300
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
yarın mı tekrar test yaptırıcaksın
Daha kesin değil.Bu kadar üzülme. en azından kanaman yok moralini bozma dua et bolca.Allahtan ümit kesilmez.
evet cnm kanamam yok ama siyah lekelenme var cok az.....rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin inşallah
evet cnm pazar dedide ben yarın tekrar yaptıracagım
cnm ben okudum.Rabbim kabul eder inşallah
çok geçmiş olsun,moralini yüksek tutmaya çalış.Kendini üzersen değerin düşmeyecek olsa bile düşer.inşallah değerin yükselir,dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?