2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okundu

kalan:350

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

gayem06 cnm çok üzüldüm cnm.ama kendine dikkat et üzme kendini moralini yüksek tut ki kan degerlerin yükselsin. dualarım seninle cnm.yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm.

kızlar annemlerdeydim. annemler yakın oturuyolar bana 2 sokak aşağıda anca geldim eve. önce bi sizleri yokladım.şimdi iş başı evi bi çırpıda toplıyım biraz geliyorum.

100 de ben alıyorum dearmother ablacım:80:

benim biti arkadaşım

dearmother canım tarifin için teşekkürler. bi çırpıda değiştirdim avatarı. iyi de oldu heeeee. yağmur bebeğim o benim. çokta şirin maaşallah.....

100 de ben alıyorum dearmother ablacım:80:
Allah kabul etsin bitanem

Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okundu
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okundu
realite34:100-okunuyor

kalan:250

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

beğendiğin resmi masa üstüne kaydet canım.sonrada Forum Actions-profili düzenle-tıkla.çıkan sayfada solda avatarımı değiştiri tıkla.orada göz ata tıklayıp resmi seç kaydet de.oldu bitti bile:)

Ohhhh ne güzel annen yakınında benim annecim bana uzakta 2-3 ayda bir gidebiliyorum

güzel yanları var tabi cnm.gerçi annem çalışıyor. eşimin ailesinin hepsi boluda köyde burda kimse yok bolu deyince hepside aşçı eşimde dahil.onun için izin günleri anneminde,eşiminde hafta içi bizde böyle koşturmaca oluyo yakın olunca tabiyki.bi oraya bi buraya.
bu arada hoşgeldin aramıza cnm.[QUOTE[/QUOTE]

Son düzenleme:
evet canım kadıköy acıbadem. ön tedaviyi fatih bey yürütecek eskişehirde. yumurta toplama transfer kadıköyde. tayfun beyin gözetiminde olacak.

Canim cok guzel, sen kararini vermissin, simdiden hayirli olsun.Her ey gonlunce olur insallah.

Ben 34 yasindayim ve poli kistik over hastasiyim. Bu sitede kilo vererek pko dan kurtulan ve hamile kalan insanlarin hikayelerini okudum. Ben de diyete basladim yani en azindan belki tup bebekte de basariyi etkiler belki diye.

Sen kac yasindasin ve problemin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…