ben cıkıyorum kızlar dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun yarın görüşmek üzere
hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız hep seninle canım.ben cıkıyorum kızlar dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun yarın görüşmek üzere
hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız hep seninle canım.
kızlar annemlerdeydim. annemler yakın oturuyolar bana 2 sokak aşağıda anca geldim eve. önce bi sizleri yokladım.şimdi iş başı evi bi çırpıda toplıyım biraz geliyorum.
Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okundu
kalan:350
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
canım arkadaşım tüm kalbimle diliyorum ki herşey yolunda gitsin inşallah hatalı olsun test sonucu .dualarım seninle.
tşk ederim dearmother cok cok üzgünümm anlatamam kelimeler kifayetsiz o kadar zorki dilerim rabbimden yarın degerlerim yükselmiş olsun birde yarın acıkögretim sınavına girecegim nasıl olacaksa oo inşallah ve inşallah test hatalı olsunnnn
canım umudunu kaybetme ama fazla da bağlanma. ne desek boşş. biliyorum hikaye geliyo söylediklerimiz. yine üzüleceksin. ama fazla hırpalama kendini. ne gelirse rabbimden. elimizden maalesef birşey gelmiyo.
kızlar annemlerdeydim. annemler yakın oturuyolar bana 2 sokak aşağıda anca geldim eve. önce bi sizleri yokladım.şimdi iş başı evi bi çırpıda toplıyım biraz geliyorum.
kadikoy'de derken hangi hastane? Acibadem mi?
Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okunuyor
ewest:50-okundu
kalan:300
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
evet cnm pazar dedide ben yarın tekrar yaptıracagım
Allah kabul etsin bitanem100 de ben alıyorum dearmother ablacım:80:
rica ederim canım güle güle kullan pek bir tatlı yaw.daha güzeli senin olsun inş.dearmother canım tarifin için teşekkürler. bi çırpıda değiştirdim avatarı. iyi de oldu heeeee. yağmur bebeğim o benim. çokta şirin maaşallah.....
rica ederim canım güle güle kullan pek bir tatlı yaw.daha güzeli senin olsun inş.
Ohhhh ne güzel annen yakınında benim annecim bana uzakta 2-3 ayda bir gidebiliyorum
evet canım kadıköy acıbadem. ön tedaviyi fatih bey yürütecek eskişehirde. yumurta toplama transfer kadıköyde. tayfun beyin gözetiminde olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?