tülaycım seni listeye yazdık mı canım.tedavin ne zamandı
benim ismim yoklistede tama anlaşıldı ilk hamiş ben olacagım herhalde koymaya gerek görmedin demi saolun
hayat bu işte.hayalerimizdeki gibi olmuyor bazen yarı yolda kalıyoruz.sadece tedavi için geçerli değil bu.çoğu şeyde öyle.canım benim daha net değil. biesteron balık yağı verdi doktorum 2 ay kullanacaz dedi tahminime göre bir aksilik çıkmazsa haziran ortası yada temmuzda olur. vitamin takviyesinin iyi olduğunu söylüyor herkes bende başladım multivitamine pharmaton kullanıyorum. bitkisel bir çay karışımı var onuda içiyorum başka bir karışımım daha var onuda yiyorum eşimede bol bol yeşillik ve keçiboynuzu yediriyorum. walla canım yumurtaların birinin olgun olduğu diğerinin dışarıda olunlaştığı söylendi herkes çok ümitliydi düşün sabah transfere gidecem diye kalktım çıkmaya hazırlanırken telefon çaldı veiptal. hayırlısı diyorum herşeyde vardır bir hikmet
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978||||||
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
evet o yüzden çokta üzmüyor bu beni fakat şuda var rakam ne kadar yüksekse kaliteli spermi yakalamk o kadar kolay oluyor.ama kısmetten ötesi yok RABBİM dilerse doğal yoldanda nasip eder.yeterki kaderinde yazılı olsun.
ben hep herşeyin hayırlıısnı diliyorum bundada öyle RABBİM hayırlısını nasip etsin inşalalh.hayırlı sağlıklı
canım benim daha net değil. biesteron balık yağı verdi doktorum 2 ay kullanacaz dedi tahminime göre bir aksilik çıkmazsa haziran ortası yada temmuzda olur. vitamin takviyesinin iyi olduğunu söylüyor herkes bende başladım multivitamine pharmaton kullanıyorum. bitkisel bir çay karışımı var onuda içiyorum başka bir karışımım daha var onuda yiyorum eşimede bol bol yeşillik ve keçiboynuzu yediriyorum. walla canım yumurtaların birinin olgun olduğu diğerinin dışarıda olunlaştığı söylendi herkes çok ümitliydi düşün sabah transfere gidecem diye kalktım çıkmaya hazırlanırken telefon çaldı veiptal. hayırlısı diyorum herşeyde vardır bir hikmet
canım benim ilk denememden sonra yaptırmammı istedi doktor bir sürü test sonra bu cd 56 çıktı bende yani adı katil hücreler miş bağışıklık sisteminden kaynaklanıyor vucut dışarıdan herhangi bir şeye karşı tepki veriyor ayrıca bize hep eşinizde bi sorun yok denildi ama ondada clamidya diye bişey çıktı bu hastalık tedavi edilmezse infertileye sebep olur yazıyo internette eşimin testini yeni yaptırdık doktorum ilaç verdi ona da kullandık bakalım bu ay tekrar gidicem ama sana tavsiyem önce bütün testlerini yaptır ben ilk denemeden sonra kendim genetik tahlilimi karyotip testleri hep kendim yaptırdım ama şimdiki doktorumda iyi araştırıyo en azından
tulays sen hangi merkeze gidiyosun bide sorun ne yazarmısın
canım bu testler tup bebek merkezındemı yapılıyo
neden doktor soylemıo bunları
benım kendım mı ıstemem gerekıyo
yoruldum artık ya tekrar tekrar...tahlıller testler..
kendılerı zahmet etmıyolar sevgılı doktorlar
bızımde acaba neden neden dıye gobegımız catlıyo arastırmaktan ya.....sen bana zahmet olmazsa test adlarını yazarmısın sebepsız ınfertılıte ıle ılgılı...
ben tup bebek mrk. de laporoskopı oldum.rahım ıcınden doku ornegı alındı ve tum ıncelemeler temız dendı tup bebek doktorum yapmıstı amelıyatı
bu yuzden bu testlerı ıstememeıs olabılır mı acaba,
kareka cım bu testleri her merkez talep etmiyor. doktorların yorumları kendilerine göre değişiklik gösteriyor. ayrıca bu testler oldukça pahalı testler. Benim ilk gittiğim merkezde kendileri yaptılar ve sadece 2 sayfaydı ama şimdiki merkezimde o kadar ayrıntılı istendiki testler şaşırdım, sayfalarca sonuç geldi elime bazılar 20 gün sonra çıktı. Örneğin bende gebeliği engelleyen 3 faktör çıktı. Testleri gören hemşire bile bu değerlerle ne kadar denersen dene gebelik oluşma şansı zaten yokmuş dedi. Bu iş tamamen doktorun görüşüyle alakalı, bazı doktorlar bu testlerin boşuna yapıldığına inanıyorlar. Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın kader arkadaşım.
hayat bu işte.hayalerimizdeki gibi olmuyor bazen yarı yolda kalıyoruz.sadece tedavi için geçerli değil bu.çoğu şeyde öyle.
ama biz ne yapıyoruz yenildiğimizi düşündüğümüz anda yeniden ayağa kalkıyoruz daha güçlü olarak.
bu sefr olacak canım.inşalalh seni buraya hamile yazacağım büyük bir keyifle.ve tüm arkadaşlarımı.
senide ekliyorum listeye uğur getirir inşallah.
kızlar siz heyet rapor çıkartmadınız mı? heyet raporu çıkarırken bu tahlillerin çoğunluğu yapılıyor eşimin değerleri düşük çıkınca karyotip analizini bile istediler. bütün kan tahlilleri hormon vesaire hepsi yapılıyor beş kuruş da para vermiyorsun. ben daha önce hormon rahim filmi vesaireyi özelde yaptırdım dünyanın parasını vermiştim. gerçi bu yola girdiysenin sizde hepsini biliyorsunuzdur. öğrenmediğimiz birşey kalmadı..
canım şimdi hatırladım ben seni kaydetmiştim ama alıntı yaparken yanlış tabloyu alıntı yapmışım tahir burak hastanesiydi değil mi hatırlıyorum yazdığımıbenim ikinci denemem hem kadın hem erkek faktörü bu seferki develt has. olacak
,
ya bende merak ediyorum ben özelde yaptırmıştım devletle antl.yoktu şimdi devlette yaptıracagım bakalım testleri tekrar mı yapacaklar ya rahim ffilmi felan of birde devlethastanesind yaptıracagım ya acaba ne kadara mal olacak bilgisi olan varmı acaba
,ewest merak ettim ya testlerin sismlerini söylermisin
allahım kimseyi dermansız dert vermesin ne demeli bizdede çift tarflı sorun hareket sorunu rezer azlıgı
ben 3 ay biosteren kullandım şimdi yeni bıraktım haziranda tedavi olacagı için
krmozon genetik testleri yaptırdım
genetiklerimiz temiz çıktı
kromozonda ben kan pıhtılaşması çıktı
kızlar siz heyet rapor çıkartmadınız mı? heyet raporu çıkarırken bu tahlillerin çoğunluğu yapılıyor eşimin değerleri düşük çıkınca karyotip analizini bile istediler. bütün kan tahlilleri hormon vesaire hepsi yapılıyor beş kuruş da para vermiyorsun. ben daha önce hormon rahim filmi vesaireyi özelde yaptırdım dünyanın parasını vermiştim. gerçi bu yola girdiysenin sizde hepsini biliyorsunuzdur. öğrenmediğimiz birşey kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?