2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

tülaycım seni listeye yazdık mı canım.tedavin ne zamandı

canım benim daha net değil. biesteron balık yağı verdi doktorum 2 ay kullanacaz dedi tahminime göre bir aksilik çıkmazsa haziran ortası yada temmuzda olur. vitamin takviyesinin iyi olduğunu söylüyor herkes bende başladım multivitamine pharmaton kullanıyorum. bitkisel bir çay karışımı var onuda içiyorum başka bir karışımım daha var onuda yiyorum eşimede bol bol yeşillik ve keçiboynuzu yediriyorum. walla canım yumurtaların birinin olgun olduğu diğerinin dışarıda olunlaştığı söylendi herkes çok ümitliydi düşün sabah transfere gidecem diye kalktım çıkmaya hazırlanırken telefon çaldı veiptal. hayırlısı diyorum herşeyde vardır bir hikmet

hayat bu işte.hayalerimizdeki gibi olmuyor bazen yarı yolda kalıyoruz.sadece tedavi için geçerli değil bu.çoğu şeyde öyle.

ama biz ne yapıyoruz yenildiğimizi düşündüğümüz anda yeniden ayağa kalkıyoruz daha güçlü olarak.

bu sefr olacak canım.inşalalh seni buraya hamile yazacağım büyük bir keyifle.ve tüm arkadaşlarımı.

senide ekliyorum listeye uğur getirir inşallah.

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978||||||
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

benim ikinci denemem hem kadın hem erkek faktörü bu seferki develt has. olacak

bu gunlerı gormemmız gerekıyordu.ınan kı sperm falanla alakası bıle yok
Kadır Mevlam ol deyınce oluyo..
omrumuzun son gunune kadar umıdı kesmek yoooooooooooook
dun okudum kadın hamıle ama hamıle old.bılmıyo,mıde agrısıyla doktora gıdıo,dogurup gelıyo,sıkı durun bebek 4 kılo doguyoooooooooo
daha sıkı durun .......
kadın 9 ay boyunca dogum kontrol hapı kullanıyooooooooooooooooo
herseye ragmen yıne de evet
her zaman evet
bu sekılde buyuyup olgunlasmak her kula nasıbolmaz.......

tulays sen hangi merkeze gidiyosun bide sorun ne yazarmısın

canım bu testler tup bebek merkezındemı yapılıyo
neden doktor soylemıo bunları
benım kendım mı ıstemem gerekıyo
yoruldum artık ya tekrar tekrar...tahlıller testler..
kendılerı zahmet etmıyolar sevgılı doktorlar
bızımde acaba neden neden dıye gobegımız catlıyo arastırmaktan ya.....sen bana zahmet olmazsa test adlarını yazarmısın sebepsız ınfertılıte ıle ılgılı...
ben tup bebek mrk. de laporoskopı oldum.rahım ıcınden doku ornegı alındı ve tum ıncelemeler temız dendı tup bebek doktorum yapmıstı amelıyatı
bu yuzden bu testlerı ıstememeıs olabılır mı acaba,

tulays sen hangi merkeze gidiyosun bide sorun ne yazarmısın

canım biz ilk eşimin sperm sayısının ve hareketliliğinin düşük olmasından dolayı tüp bebeğe yönlendirildik. 2.4 - 2.6 milyon arası çıkıyordu sayı hareketli yokdu. tüp tedavisinden bende sorun çıktı yumurtalıklar yeterli cevabı vermiyor maalesef. en fazla 6 yumurta oluyor. ilk denemem fertıcenter de yapıldı daha sonra doktorum ve ekibi florance nightigale geçti 2. si orada oldu. bu kez kafam karışık rapor hakkım bitti doktoruma güveniyorum ama alman hastanesiyle memoriali çok iyi diyorlar..
özel labratuarlara güvenmeyin derim eşim ilk testini önceki doktorlarımdan birinin tavsiyesi üzerine özel bir labratuarda yaptırdı sayısı 24 milyon ileri hareketlisi %8 çıktı diğerleri normaldi bu orana göre luzumsuz ilaçlar kullanmak zorunda kaldım düşünün yani 3 özel bir hastanede aşılamanın eşiğinden döndüm bu testten 2 ay sonra şimdiki doktorumun tavsiyesi üzerine onun çalıştığı devlet hastanesinde yaptırdığımız 3 spermiyogramda sayı 2.4-2.6 arasında çıktı hareketli sıfır aşılamada sıfır şans dendi. ürolog bile şaşırdı ilk testi kimseye göstermeyin yanlış yönlendirilirsiniz direk tüp bebek dedi. off amma yazdım çenem düştü yine kısaca sorun hem eşim hem bende..

kareka cım bu testleri her merkez talep etmiyor. doktorların yorumları kendilerine göre değişiklik gösteriyor. ayrıca bu testler oldukça pahalı testler. Benim ilk gittiğim merkezde kendileri yaptılar ve sadece 2 sayfaydı ama şimdiki merkezimde o kadar ayrıntılı istendiki testler şaşırdım, sayfalarca sonuç geldi elime bazılar 20 gün sonra çıktı. Örneğin bende gebeliği engelleyen 3 faktör çıktı. Testleri gören hemşire bile bu değerlerle ne kadar denersen dene gebelik oluşma şansı zaten yokmuş dedi. Bu iş tamamen doktorun görüşüyle alakalı, bazı doktorlar bu testlerin boşuna yapıldığına inanıyorlar. Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın kader arkadaşım.

kızlar siz heyet rapor çıkartmadınız mı? heyet raporu çıkarırken bu tahlillerin çoğunluğu yapılıyor eşimin değerleri düşük çıkınca karyotip analizini bile istediler. bütün kan tahlilleri hormon vesaire hepsi yapılıyor beş kuruş da para vermiyorsun. ben daha önce hormon rahim filmi vesaireyi özelde yaptırdım dünyanın parasını vermiştim. gerçi bu yola girdiysenin sizde hepsini biliyorsunuzdur. öğrenmediğimiz birşey kalmadı..

,ewest merak ettim ya testlerin sismlerini söylermisin
allahım kimseyi dermansız dert vermesin ne demeli bizdede çift tarflı sorun hareket sorunu rezer azlıgı
ben 3 ay biosteren kullandım şimdi yeni bıraktım haziranda tedavi olacagı için
krmozon genetik testleri yaptırdım
genetiklerimiz temiz çıktı
kromozonda ben kan pıhtılaşması çıktı

sağol canım. öyle walla hayat bir sınav önemli olan düştükçe kalkmayı bilmek. ben önceden kaderci olanlara kızardım herşey kendi elinizde çalışın çabalayın diye ama olay öyle değilmiş kısmette kaderinde yoksa hiçbirşey olmuyor kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. inşallah hepimizi hamile yazmak nasip olur

,

ya bende merak ediyorum ben özelde yaptırmıştım devletle antl.yoktu şimdi devlette yaptıracagım bakalım testleri tekrar mı yapacaklar ya rahim ffilmi felan of birde devlethastanesind yaptıracagım ya acaba ne kadara mal olacak bilgisi olan varmı acaba

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak| |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

tüpü mü devlette yaptıracaksın? benim özelde yaptırdığım rahim filmimi kabul etmişlerdi heyet raporu için. rahim filmini çektireli 1 yıl olmamıştı. eğer raporlu devlette yaptıracaksan burada zeynep kamilde ilaçlar hariç 400 küsür dü sanırım raporsuz ne kadara yapıyorlar inan bilmiyorum..

Tabiki yazarım ama bugün yanımda değil raporlar, yarın yanıma alır ayrıntılı yazarım. Ben sadece kendimde sorunlu olanları biliyorum, bunun dışında yapılan testler neler ancak raporlardan bakarak söyleyebilirim.

Ben hiçbirini devlette yaptırmadım, çünkü doğru doktorlardan randevu almak çok zor, uzun zaman beklemen gerekebiliyor, heyet raporu için ciddi zamanlar harcaman gerekebiliyor, devlet hastaneleri her zaman çok kalabalık. Yıllardır çalışıyorum, bunun içinde para harcamıyacaksam ne için harcıyacağım diyorum. Ama bu testlerin hepsini devlet hastaneleri alasıyla yapıyor. Bu tamamen herkesin kendi tercihine giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…