Tekrar ıı geceler.................
sperm için en önemli şeyler çinko karnitin selenyum proxeedde fazlasıyla var.bana sanki proxeed daha etkili gibi geldi birde diğerinde mg.ları yok.
sorma bende aynen öyleyimayy vallaha bılmıyorum napcam delı dana gbıyım ya...
günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum.
teşekkür ederim bu arada ilk denemem... aslında ümitliyim ama bu sayfalarda sanki hep olumsuzluklar okuyorum. üzülüyorum. allah hepimize yardımcı olsun. yaşım 25, eşimin 30.
vallahi canım tamamen doktor hatası herşey çok güzel gidiyordu zaten herşey bir anda gelişti....suyunda azalma var dedi daha sonra yatış yaptılar sonrada yavrum dayanamadı....kalbi durdu..ne yapalım verende rabbim alanda rabbim birdaha yaşatmasın vede kimselere.
merhaba arkadasım
bahsettıgın cd testı ne .bılgı verır mısın anlamadım.
Castamo ben de 14 ymurta oluştu , 4 tanesi 1 . kaliteydi, ikisini ilk transfer ettiler, olmayınca 2 ay sonra da dondurulmuş olan iki taneyi transfer ettiler.Ama o da olmadı maalesefBenim bu hafta sonu kullandığım ilaçlar bitiyor. Salı-çarşamba da testi yaptırırım, hayırlısı bakalım, iinşallah düşmüş olur cd 56 , eğer düştüyse önümüzde hafta olacağım reglim de başlarız hayırlısıyla.
bende ilk defa duyuyorumbilinmiş olması ne büyük şans. peki belirti veren bir şeymi tesadüfmü bulunuyor.
günaydın arkadaşlar bende ikinci denememi haziranda başlıyacaklardanım 3 yıllık evliyim eşimde hareket bende rezer azlıgı var en önemlisi bizde döllenme olmuyormuş .birinci denemeyi hakan şatıroglunda yaptırmıştım şimdi zekai tahir devlet has. şansımı deneyecegim
baştan beri okuyorum inş.bizlerde kavuşacagız benide listeye alın lütfen haziranda göbüşlerimiz dolsun inş......
ewest sendeki sorunda rezer azlıgı diye okudum yanlışlık yok degilmi
castamoooo topıc acmısın haber vermıosun askolsun yaaa kızlar benım de nısanda bı kımyasal gebelıgım oldu mıkroenjeksıyondu temmuz gbı dusunuyorum 2. denememı hayırlsı...
arkadaslar lıstede 4. deneme olarak yazıyoya .pek bı kıdemlı hıssettım kendımı :)
yenı baslayan ve devam eden arkadaslar ...
ınsallah kıdem yapmanıza gerek kalmaz .......
ne hale geldım ya ınanamıyorum kendıme
dalga gecıyorum artık kendımle:)
bosveeeeeeeeeeeeeeeeeeer
kzılar faktörü daha açık yazarsanız çok iii olur ilerde merkexz arayanlara
bilgi olur
hayırlısıyla bu dönem hepimize uğur getirsinarkadaşlar bende varım aranızda kısmet olursa haziranda tedaviye başlayacağım....bizimkisi erkek faktörü malatya doğu fertil....arkadaşlar bu merkezle bilgisi olan varmı...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...inşllh hepimizin dileği yerine gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?