2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Herkese günaydınlar, dün çıkarken 10 sayfaydı topiğimiz bu sabah 17 olmuş :) Bu ne hız yahu... Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz. Allah hepimize yardımcı olsun. Bence bu topik hepimize uğurlu gelecek, o listenin kenarına hamiş yazılacak hepimizde. Sevgiler hepinize...

teşekkür ederim bu arada ilk denemem... aslında ümitliyim ama bu sayfalarda sanki hep olumsuzluklar okuyorum. üzülüyorum. allah hepimize yardımcı olsun. yaşım 25, eşimin 30.

Hoşgeldin neme, hep ümitli olmaya devam et, burada gerçekten çok olumsuz örnek var. Ama biliyorsun insan psikolojisinde ilk olarak hep olumsuzlar paylaşılır, açıkçası bende buraya ilk olarak olumsuz tecrübelerimi yazdım ki insanlar benim yaşadıklarımı yaşamasın diye. Açıkçası bu tip tedavilerde olumsuzdan daha çok olumlu tecrübe var. Sen gönlünü hep ferah tut ve olumlu düşünmeye devam et.

Merhaba seminya.. Valla tüylerim diken diken oldu okuyunca.. Allah gerçekten bir daha yaşatmasın sana ve kimseye.

Hepinize kocaman bir MAŞALLAH diyorum başkada birşey demiyorum.Bir gecede uçurmuşunuz sayfaları...İnşallah evlat sahibi olma yolunda ilerleyişimizde böyle olur.Su gibi akıp gider...Yeni başlayanlara hayırlı olsun...
Dearmother o ne güzel bi tablo olmuş ööle...Nazarlıkarına bayıldım.Ellerin dert görmesin....:)

merhaba arkadasım
bahsettıgın cd testı ne .bılgı verır mısın anlamadım.

canım benim ilk denememden sonra yaptırmammı istedi doktor bir sürü test sonra bu cd 56 çıktı bende yani adı katil hücreler miş bağışıklık sisteminden kaynaklanıyor vucut dışarıdan herhangi bir şeye karşı tepki veriyor ayrıca bize hep eşinizde bi sorun yok denildi ama ondada clamidya diye bişey çıktı bu hastalık tedavi edilmezse infertileye sebep olur yazıyo internette eşimin testini yeni yaptırdık doktorum ilaç verdi ona da kullandık bakalım bu ay tekrar gidicem ama sana tavsiyem önce bütün testlerini yaptır ben ilk denemeden sonra kendim genetik tahlilimi karyotip testleri hep kendim yaptırdım ama şimdiki doktorumda iyi araştırıyo en azından

inşallah allah yardımcın olsunnnnn il annemiz olusun belkimmmdimi ama

inşallah canım hepimiz bu yıl hamiş kalalm atık canım rezerv dedin kaç yumurtan omuştu ilkinde

castamoooo topıc acmısın haber vermıosun askolsun yaaa kızlar benım de nısanda bı kımyasal gebelıgım oldu mıkroenjeksıyondu temmuz gbı dusunuyorum 2. denememı hayırlsı...

canım haklısın ne diyim özürrrrrrrrrr bidaha yapmıcam ben bu topiği sizden önce açmıştımmm

allahım versin de gerisini boşverrrrrrrrrrrrrr

hayırlısıyla bu dönem hepimize uğur getirsin olalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…