2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar..
geçmişi okudum baya muhabbet etmişsiniz dün gece ve bugün..
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim inşallah hayırlı ve güzel sonuçlanacak tedavilerimiz temmuz ayında bebişlerimizin müjdelerini vericez burdan..

bu tablonun sonundaki dua çok güzel olmuş..Allah ım inşallah kabul etsin..her okuduğumda Amin demeden geçmiyorum..

bu tablonun sonundaki dua çok güzel olmuş..Allah ım inşallah kabul etsin..her okuduğumda Amin demeden geçmiyorum..
Allah razı olsun cnm.Dualarımız kabul olsun inşallah.

Aslında ben de başlamak istiyorum ama incelilkleri nedir bilmiyorum.Yani dilek namazı kıl öyle başla diyenler var,cuma akşamı başla diyenler var..İşin açıkcası daha önce bir başka sıkıntım için okudum çok da ayrıntısını bilmeden,daha duam bitmeden sıkıntıyı savdık başımızdan Allah ın izniyle....Bende o yüzden etkisi büyük...Tedavinin tam can alıcı noktasına gelmeden başlasam çok iyi olur...:26:

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak| |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||
17|neme|Haziran|Erkek||Bursa Acıbadem|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

evet canım mutllaka başlamak lazım hatta birbirimizede okuyabiliriz.

Tulayyss hosgeldın neden sorun cıkılota kıstı ıse amelıyat etmıyolar?

slmm..cıkolata kıstı ıcın pek amelıyat tavsıye edılmıyo.yumurtalıklar zarar gormesın dıe.aynı problem bendede vardı.lucrınle tedavıye basladık.yumurta rezervım azdı.tek yumurta toplandı.4hucreye bolundu.transfer edıldı.bugun 5.gunum bakalım ne sonuc cıkacak.bu arada yasım 37.

inşallah sıkı sıkı tutunur sana.

eksik yanlış bilgi varsa lütfen bilgi verin arkadaşlar :18:

teşekkür ederim tekrar eklemişsin:) bu arada benim 1. denemem... bu listenin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum... hepimiz hepimiz için dua edelim. gerçekten sizler olmasanız içime atmaktan hasta olacağım, iyi ki varsınız... insan bu tür şeyleri herkesle paylaşamıyor. zaten mutsuzken bir de başkalarının yorumlarıyla mutsuz olmak istemiyorum. ancak bunu yaşayan anlar. bir kere bir arkadaşıma bu sayfaları okuduğumu söylemiştim. "bana çok ilginç geliyor, insanlar neden yazarlar böyle yerlere dertlerini, çok saçma" demişti. o gece ağlamıştım. ama allah onun da başına vermesin demiştim. çünkü ancak başına gelen anlar. yani beni en iyi sizler anlarsınız.

sayfa bayaa ılerlemıs canlar ya...ben de bugunu doya doya esımle gecırdım butun dızılerde 1 hamıle cıkıyo cıldırdık ya merkeze gıdıcem yarın yada oburgun bakalım ne dıyecekler soracagım seyler var.
1-ımsı dıye bı yontem uygulanıyomus bazı merkezlerde sperm 6000-8000 kat buyutuluyomus anomalılıkler tespıt edılıp ona gore sperm secılıyomus bazılarının kafasında su olabılıyomus falan
2-embrıyoyu transfer etmeden once zarını traşlıyolarmıs cok daha cabuk tutunuyomus
3-anne rahımınden parca alarak embrıyoyu onun ıcınde buyutuyolarmıs rahımı tanıması ıcın

tum bunları soracagım bakalım ne dıyecekler...sızın de bılgınız vara bana yazar mısınız lutfen optum hepınızı....

mrb arkadaşlar ben karadeniz tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istiyorum 3yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmuyo tüp bebekten başka olamayacağı denildi şafak beye gittik ve rapor için bekliyoruz şuanda 1sene sonra başlayacaz ALLAHIN izniyle bilgi edinmek için araştırıyorum acaba iyimidir başarı oranı ne derece yorumlarınızı bekliyorum

selam kızlar listemiz hayırlı olsun. biz de başarısız son aşılamadan sonra tüp bebek düşünüyoruz artık ama çok korkuyorum. nasıl yenerim bilmiyorum. kısaca kendimi anlatayım. 5 yıllık evliyim. 3 yıldır tedavideyiz. 3 aşılama geçirdim. ilki başarılıydı ama nasip değilmiş. geçen yıl. 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettik yavrumuzu. nisan başında işten ayrıldım ve sakin kafayla son kez aşılama denedim. döllenme oldu ama tutunamadı meleğim. şimdi başvuru yaptığım birkaç şirketten mülakat için arandım. her mülakatta ilk sordukları şey çocuğunuz var mı. çok iyi bir firmayı da kaybettim bu sebeple. bahaneleri ise bize faydalı olacağınız zamanlarda doğum izni kullanma ihtimaliniz var diyolar ve çıldırıyorum. neyse eğer işe başlamazsam haziran ayında start vericez rabbimin izniyle. bilgilerimi de yazayım beni de ekleyin. kadın faktörü ilk tüp bebek denemesi ve kadıköy acıbadem. hakkımızda hayırlısı olsun.

merhaba neme.
ates dustugu yerı yakarmıs canım..
ılk denemen olcak ve ınsallah hayırlısıyla olumlu sonucu alınca son olur.senı anlıyorum ve duygularını hıssedebılıyorum.ama sakın aglama.bızler kısmetımızın ve sabır sınavımızın farkındayız ve asla neden sorusunu kendımıze ve Yaradana sormuyorken,o kadar hadsız olmuyorken, ınsanlar bıze neden dıye sorabılıyorlar ve okadar hadsız olabılıyolar..
sen neden oldugunun farkında oldugun ıcın aglama..............
ınsanlarda ınan doktugun bır damla gozyası kadar degerlı degıller...
dostsa acıklamaya gerek yok,dusmansa anlatsanda anlamamak ıcın dırenır...
parazıtse ortadan gecınır senı tuketır....
hıckımse ıcın kendımızı tuketmeyelım lutfen..........

hosgeldın...
ınsallah ılk ve son olur hayırlısıyla........
bu surec bıraz mesakkatlı bende ısten ayrılmak zorunda kaldım ızın problemlerı nedenıyle
hayatımız bu bebeklere endekslendı ama ıyımı yapıyoruz emın degılım..
hayırlısı olsun arkadasım.......

inşallah hayırlısı olur arkadaşım. teşekkür ederim. diyorum ya mülakatta ilk sordukları şey çocuğun var mı? adamlara yumruk atmamak için kendimi zor tutuyorum. listemiz bol müjdeli olsun inşallah.

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak| |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
rica ederim cnm tekrar kusura bakma lütfen bir hatadır oldu
canım arkadaşının tepkisine hiç üzülme hele hele ağlama hayatta her şey bizim için kimse bu asla benim başıma gelmez diyemez .burası bence çok güzel platform bak bana daha kahvaltımı yapmadan size geldim baktım kim ne yazmış nasıl diye. zaman geçtikçede daha bir heyecanlanıyorum güzel haberler gelecek liste şenlenecek diye sende bunları düşün olur mu cnm.

muhteşemde değil mi.her bölümde birileri hamile.forumda bir arkadaş valide sultanda ben gebeyim derse şaşırmayacağım demişti dün çok gülmüştüm

evet canım o bahsettiklerin tutunmaya kolaylaştıran etkenler ama her merkez yapmıyor sanıyorum ki.sormak lazım mutlaka.bizde öptük seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…