2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok üzüldümmmmm allahım yardım etsin hepimize bu sfer anne olalım ben inanıyorummm

günaydın yoldaşlar anne adayları evet artık böyle diyecegim inş.. birkaçımız gönül isterki hepimiz inş...burdan haziran sonu göbüşleri dolu dolu göndeririz

seminya diyecek kelime yok tükeniyor yaradanım sabır versin
castamo benim 11 yumurta toplandı sonra 4 ü boş çıkmış 1 tanesi oda zar zor döllenmiş transfer yaptılar belki diye ama tutmadı işte yola devam bakalım

nazayse ben yeniyimde tatlım ne kullanıyorsun eşin için

kızlar bu arada benim 3 yılımız eşimle evliligimizin gönül isterdiki 3 kişi olalım ama yok olmadı hersene aynı dilegi diliyorum yaradanım 2012 de 3 4 yapmak nasip etsin

nazeysecim
cnm sayı 2 mılyn hareket %5 ve morfolojı %1 cok kotu yanı sızde nasıl sayı cnm?

böyle yazmışsın benim eşimib sperm sayısı 1 milton altı hareket yok şekil bozukluğu var ben ilk denememde hamile kaldım.rabbim sadece ol desin.ama 6 haftalıkken kürtaj oldum.sadece ol desin...

canım evet burda herkesin hikayesi farklı ama ne yapalım birbirimize destek olucaz ben burda çok rahatlıyorum

Tulayyss hosgeldın neden sorun cıkılota kıstı ıse amelıyat etmıyolar?

h. b canım. çikolata kisti tedavi önermiyor doktorum. daha boyutu 2 cm ( en son öyleydi) çocuğum olmadığı için vede yumurta rezervim de azalma olduğu için herhangi bir operasyona yanaşmıyor doktorum. içini bile boşaltsam yumurtalığa zarar verme ihtimalimiz çok eski işlevine geri dönmeyebilir diyor..

kızlar hepinize kocaman günaydın dün izinliydim ama sayfayı uçurmuşunuz hadi bakalım ay heyecan panik odum yaffffff kızlar bide ben dün 4444 duasına başladım inşalllah içim umt dolu kıslaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bendende sana sevgiler canım.maşallah dimi çoştuk çoştuk hamiş haberleriyle şenliklerde başlayacak süper olacak o zaman

amin canım amin
beğendiğinize çok sevindim diliyorumki her satıra sonuç hamile yazacağız.

canım bende belirti vermedi testlerle öğrendik
öğrenmeniz çok büüyük şans.

hayırlısıyla bu dönem hepimize uğur getirsin olalımmm
aminnnnnnnn inşallah

canım ellerine sğlık çok cici oldu sen olmasan topic batmıstı:84::84::84::84::84:
hiç olur mu öyle şey bizde bu enerji varken forum her halukarda çoşardı maaşallah

kızlar bu arada benim 3 yılımız eşimle evliligimizin gönül isterdiki 3 kişi olalım ama yok olmadı hersene aynı dilegi diliyorum yaradanım 2012 de 3 4 yapmak nasip etsin
bugün mü canım evlilik yıldönümün.nice nice senelere sağlıkla huzurla bebişlerle inşallah.aminnnn

Allahım kabul etsin canım.bende bunu konuşacaktım sizlerle.tefriciye bilmiyorum fakat ayetel kürsi okuyalım mı diyecektim.

tedavi olacak arkadaşımıza okuyalım derim ben.nette bakıyorum ne kadar okunmalı .yada 4444 mü okuyalım.önerileriniz nedir?

kesinlikle moral çok önemli olacak bu sefer olacak de.beyinde vucuduna o sinyali verecek mutlaka.

döllenme olmamasının sebebi yumurtada olabilir spermde.

ben eşime proxeed alacağım e vitaminide düşünüyorum sperm kalitesi artar inşallah.sayı çok çok düşük çünkü.bende vitamin kullanmaya başlayacağım.multivitamin.biz elimizden geleni yapalım da takdir ALLAHIN

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

benim ismim yok listede tama anlaşıldı ilk hamiş ben olacagım herhalde koymaya gerek görmedin demi saolun

canım bende bilmiyorum ama ben her duamda bütün anne olmak isteyenler için okuyorum önerisi olan varsa ben uyarımmmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…