vallahi canım tamamen doktor hatası herşey çok güzel gidiyordu zaten herşey bir anda gelişti....suyunda azalma var dedi daha sonra yatış yaptılar sonrada yavrum dayanamadı....kalbi durdu..ne yapalım verende rabbim alanda rabbim birdaha yaşatmasın vede kimselere.
bilgileri eksik olan arkadaşlar söylermisiniz lütfen ekleyeyim .
cnm sayı 2 mılyn hareket %5 ve morfolojı %1 cok kotu yanısızde nasıl sayı cnm?
slmlar arkadaşlar. ben 32 yaşındayın şubat başı ve nisan ortası 2 tüp bebek denemem var ama maalesef transfer yapılamadı. ilkinde 6 yumurta geçde olsa gelişti 5 i boş çıktı toplanan tek yumurta döllenmedi. tedavi iptal edildi. 2.de 5 yumurtadan 3 ü güzel gelişti 2 yumurta toplandı biri döllendi ama maalesef bölünmedi tedavim yine iptal. şimdi dinlenme dönemindeyim. doktorum biesteron balık yağı coraspin ve folbiola devam etmemi istedi. işte yumurtalıklar normal boyutuna geldiğinde tekrar deneyecem inşallah. tüp bebeğe eşimin sperm değerleri çok düşük olduğu için yönlendirildik ama tedavi aşamasında bende de çikolata kisti çıktı. kist rezerv düşüklüğüne neden olduğun için yumurta sayısı fazla olmuyor. bu durum benim çok moralimi bozuyor. ballı çörekotlu karışımı yapıyorum eşimede keçiboynuzu pekmezi yediriyorum normal yoldan şans vermiyorlar ama umut dünyası ne yapalım. benim hikayem böyle işte..
kızlar bu arada benim 3 yılımız eşimle evliligimizin gönül isterdiki 3 kişi olalım ama yok olmadı hersene aynı dilegi diliyorum yaradanım 2012 de 3 4 yapmak nasip etsin
Tulayyss hosgeldın neden sorun cıkılota kıstı ıse amelıyat etmıyolar?
kızlar bu arada benim 3 yılımız eşimle evliligimizin gönül isterdiki 3 kişi olalım ama yok olmadı hersene aynı dilegi diliyorum yaradanım 2012 de 3 4 yapmak nasip etsin
canım gereken 1 sperm ve 1 yumurta o yüzden sen gönlünü ferah tut ve lütfen moralini bozma.çikolata kisti için tedavi önermiyormu dr.un.RABBİM şifanı versin inşallah.Annem sıkıntıya düştüğümde hep der ki elbet bu geceninde sabahı olacak sabret.
ben inanıyorum hepimiz için olacak canım.
inşallah canım ya. hayırlısıyla hepimizin kucakları dolar inşallah. bazen olmuyor ama olumsuz düşünmemek lazım aslında tedavi sürecini çok etkiliyor. 1 denemem de hiç iyi değildi ruh halim 1 tane kalitesiz yumurta toplandı 2. de iyiydim umutluydum transfer yapılamadı ama en azından 1 yumurta döllendi. kendimi avutuyorum belki ama 3. de döllenecek bölünecek transfer olacak ve tutacak diye telkin ediyorum kendime. bekleme döneminde boş da durmuyorum normal yoldan şans vermeselerde kendime çörekotlu karışım eşime keçiboynuzu yediriyorumAllah büyük dimi ama belli mi olur. birşey sorayım arkadaşlar bal yiyin diyorlarya bu marketlerden aldığımız bal değil dimi şimdi ben köyden getirtiyorum fazla yemesin demişler kafam karıştı..
bendende sana sevgiler canım.maşallah dimi çoştuk çoştukHerkese günaydınlar, dün çıkarken 10 sayfaydı topiğimiz bu sabah 17 olmuş :) Bu ne hız yahu... Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz. Allah hepimize yardımcı olsun. Bence bu topik hepimize uğurlu gelecek, o listenin kenarına hamiş yazılacak hepimizde. Sevgiler hepinize...
amin canım aminHepinize kocaman bir MAŞALLAH diyorum başkada birşey demiyorum.Bir gecede uçurmuşunuz sayfaları...İnşallah evlat sahibi olma yolunda ilerleyişimizde böyle olur.Su gibi akıp gider...Yeni başlayanlara hayırlı olsun...
Dearmother o ne güzel bi tablo olmuş ööle...Nazarlıkarına bayıldım.Ellerin dert görmesin....:)
öğrenmeniz çok büüyük şans.canım bende belirti vermedi testlerle öğrendik
aminnnnnnnn inşallahhayırlısıyla bu dönem hepimize uğur getirsinolalımmm
canım ellerine sğlık çok cici oldu sen olmasan topic batmıstı:84::84::84::84::84:
günaydın yoldaşlar anne adayları evet artık böyle diyecegim inş.. birkaçımız gönül isterki hepimiz inş...burdan haziran sonu göbüşleri dolu dolu göndeririz
seminya diyecek kelime yok tükeniyor yaradanım sabır versin
castamo benim 11 yumurta toplandı sonra 4 ü boş çıkmış 1 tanesi oda zar zor döllenmiş transfer yaptılar belki diye ama tutmadı işte yola devam bakalım
nazayse ben yeniyimde tatlım ne kullanıyorsun eşin için
bugün mü canım evlilik yıldönümün.nice nice senelere sağlıkla huzurla bebişlerle inşallah.aminnnnkızlar bu arada benim 3 yılımız eşimle evliligimizin gönül isterdiki 3 kişi olalım ama yok olmadı hersene aynı dilegi diliyorum yaradanım 2012 de 3 4 yapmak nasip etsin
Allahım kabul etsin canım.bende bunu konuşacaktım sizlerle.tefriciye bilmiyorum fakat ayetel kürsi okuyalım mı diyecektim.kızlar hepinize kocaman günaydın dün izinliydim ama sayfayı uçurmuşunuz hadi bakalım ay heyecan panik odum yaffffff kızlar bide ben dün 4444 duasına başladım inşalllah içim umt dolu kıslaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
inşallah canım ya. hayırlısıyla hepimizin kucakları dolar inşallah. bazen olmuyor ama olumsuz düşünmemek lazım aslında tedavi sürecini çok etkiliyor. 1 denemem de hiç iyi değildi ruh halim 1 tane kalitesiz yumurta toplandı 2. de iyiydim umutluydum transfer yapılamadı ama en azından 1 yumurta döllendi. kendimi avutuyorum belki ama 3. de döllenecek bölünecek transfer olacak ve tutacak diye telkin ediyorum kendime. bekleme döneminde boş da durmuyorum normal yoldan şans vermeselerde kendime çörekotlu karışım eşime keçiboynuzu yediriyorumAllah büyük dimi ama belli mi olur. birşey sorayım arkadaşlar bal yiyin diyorlarya bu marketlerden aldığımız bal değil dimi şimdi ben köyden getirtiyorum fazla yemesin demişler kafam karıştı..
bendende sana sevgiler canım.maşallah dimi çoştuk çoştukhamiş haberleriyle şenliklerde başlayacak süper olacak o zaman
amin canım amin
beğendiğinize çok sevindim diliyorumki her satıra sonuç hamile yazacağız.
öğrenmeniz çok büüyük şans.
aminnnnnnnn inşallah
hiç olur mu öyle şey bizde bu enerji varken forum her halukarda çoşardı maaşallah
bugün mü canım evlilik yıldönümün.nice nice senelere sağlıkla huzurla bebişlerle inşallah.aminnnn
Allahım kabul etsin canım.bende bunu konuşacaktım sizlerle.tefriciye bilmiyorum fakat ayetel kürsi okuyalım mı diyecektim.
tedavi olacak arkadaşımıza okuyalım derim ben.nette bakıyorum ne kadar okunmalı .yada 4444 mü okuyalım.önerileriniz nedir?
benim ismim yoklistede tama anlaşıldı ilk hamiş ben olacagım herhalde koymaya gerek görmedin demi saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?