hoşgeldin cnm aramıza şimdiden hayırlı olsun canım tedavin merkez hakkında bilgim yok konu açarsan bilen arkadaşlar yardımcı olurlar canım.mrb arkadaşlar ben karadeniz tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istiyorum 3yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmuyo tüp bebekten başka olamayacağı denildi şafak beye gittik ve rapor için bekliyoruz şuanda 1sene sonra başlayacaz ALLAHIN izniyle bilgi edinmek için araştırıyorum acaba iyimidir başarı oranı ne derece yorumlarınızı bekliyorum
aramıza hoşgeldin canım.zor bir süreç mutlaka özellikle gebelik kaybınız çok acı verici RABBİM bir daha yaşatmasın inşallah.Fakat hamile kalıyor olmanızda maşallah büyük bir şans bu demektirki tüpdede şansınız yüksek.selam kızlar listemiz hayırlı olsun. biz de başarısız son aşılamadan sonra tüp bebek düşünüyoruz artık ama çok korkuyorum. nasıl yenerim bilmiyorum. kısaca kendimi anlatayım. 5 yıllık evliyim. 3 yıldır tedavideyiz. 3 aşılama geçirdim. ilki başarılıydı ama nasip değilmiş. geçen yıl. 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettik yavrumuzu. nisan başında işten ayrıldım ve sakin kafayla son kez aşılama denedim. döllenme oldu ama tutunamadı meleğim. şimdi başvuru yaptığım birkaç şirketten mülakat için arandım. her mülakatta ilk sordukları şey çocuğunuz var mı. çok iyi bir firmayı da kaybettim bu sebeple. bahaneleri ise bize faydalı olacağınız zamanlarda doğum izni kullanma ihtimaliniz var diyolar ve çıldırıyorum. neyse eğer işe başlamazsam haziran ayında start vericez rabbimin izniyle. bilgilerimi de yazayım beni de ekleyin. kadın faktörü ilk tüp bebek denemesi ve kadıköy acıbadem. hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben hiçbirini devlette yaptırmadım, çünkü doğru doktorlardan randevu almak çok zor, uzun zaman beklemen gerekebiliyor, heyet raporu için ciddi zamanlar harcaman gerekebiliyor, devlet hastaneleri her zaman çok kalabalık. Yıllardır çalışıyorum, bunun içinde para harcamıyacaksam ne için harcıyacağım diyorum. Ama bu testlerin hepsini devlet hastaneleri alasıyla yapıyor. Bu tamamen herkesin kendi tercihine giriyor.
slmm..cıkolata kıstı ıcın pek amelıyat tavsıye edılmıyo.yumurtalıklar zarar gormesın dıe.aynı problem bendede vardı.lucrınle tedavıye basladık.yumurta rezervım azdı.tek yumurta toplandı.4hucreye bolundu.transfer edıldı.bugun 5.gunum bakalım ne sonuc cıkacak.bu arada yasım 37.
günaydın kızlar maşallah günden güne çogalıyoruz inş. yeni sayfa açmak nasip olur başlık şöyle olsun
haziran anne adyları buluşması inş.....
rahşan transfferin hayırlı olsun 4 hücreli olup da tutunan o kadar çok ki kuzum benim diger topikte bir arkadaş yarın neticeyi alacak haber veririrm onunda aynı içini rahat tut yeter belirtiler ne peki şimdilik
nazayse eger özelde yaptıracaksan mutlaka ıms iste canım bu yöntemle bebek sahibi olan çok hakkında hayırlısı
arkadaşlar haziranda hepimizin başlaması süper ya daha güzel cevaplar almış oluruz ben haziranın 3 gibi gidecegim çünkü adet bşlangıcım aklınızda olsunda adet bittikten sonra gitmeyin 1 ay daha ertelenir belkide ben bu ayın sonu giderim 3 de de başlarım benimki devlet has. olacgı için
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|3 Haz.Regl tarihi |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|3 Haz.Regl tarihi |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
NAZAR BONCUKLARINA BAYILDIM:::)))
aramıza hoşgeldin canım.zor bir süreç mutlaka özellikle gebelik kaybınız çok acı verici RABBİM bir daha yaşatmasın inşallah.Fakat hamile kalıyor olmanızda maşallah büyük bir şans bu demektirki tüpdede şansınız yüksek.
iş konusuna gelince tüp tedavisi mutlaka manevi olduğu kadar maddi zorluklarıda olan bir süreç imkanınız varsa o dönemi evinizde geçirin derim ben yani yeni bir işe başlamak tedavi ile zor olabilir.herşeyin hayırlısı yinede .listeye ekliyorum umarım uğurlu gelir.
arkadaşlar haziranda hepimizin başlaması süper ya daha güzel cevaplar almış oluruz ben haziranın 3 gibi gidecegim çünkü adet bşlangıcım aklınızda olsunda adet bittikten sonra gitmeyin 1 ay daha ertelenir belkide ben bu ayın sonu giderim 3 de de başlarım benimki devlet has. olacgı için
NAZAR BONCUKLARINA BAYILDIM:::)))
amin canım amin.ilgin için teşekkür ederim canım. biz de hamile kalabilmemin avantaj olduğunu düşündük ama bir daha o şansı yakalayamadık. hatta tutunamayan iki gebelik daha yaşadım. işe başlamak istememin nedeni kafamı başka şeylerle meşgul edip tedaviyi ertelemek. bakalım nasip. inşallah uğurlu listemiz herkese uğur getirir.
canım hoşgeldin aramıza sorun nedir birde hangi merkez yazarsan sevinirim listeye ekleyeceğim cnm.bende aranıza yeni katıldım.inş haziranda ilk defa tüp bebek yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?