2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hoşgeldin cnm aramıza şimdiden hayırlı olsun canım tedavin merkez hakkında bilgim yok konu açarsan bilen arkadaşlar yardımcı olurlar canım.

aramıza hoşgeldin canım.zor bir süreç mutlaka özellikle gebelik kaybınız çok acı verici RABBİM bir daha yaşatmasın inşallah.Fakat hamile kalıyor olmanızda maşallah büyük bir şans bu demektirki tüpdede şansınız yüksek.

iş konusuna gelince tüp tedavisi mutlaka manevi olduğu kadar maddi zorluklarıda olan bir süreç imkanınız varsa o dönemi evinizde geçirin derim ben yani yeni bir işe başlamak tedavi ile zor olabilir.herşeyin hayırlısı yinede .listeye ekliyorum umarım uğurlu gelir.

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak| |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

günaydın kızlar maşallah günden güne çogalıyoruz inş. yeni sayfa açmak nasip olur başlık şöyle olsun

haziran anne adyları buluşması inş.....

rahşan transfferin hayırlı olsun 4 hücreli olup da tutunan o kadar çok ki kuzum benim diger topikte bir arkadaş yarın neticeyi alacak haber veririrm onunda aynı içini rahat tut yeter belirtiler ne peki şimdilik

nazayse eger özelde yaptıracaksan mutlaka ıms iste canım bu yöntemle bebek sahibi olan çok hakkında hayırlısı

arkadaşlar haziranda hepimizin başlaması süper ya daha güzel cevaplar almış oluruz ben haziranın 3 gibi gidecegim çünkü adet bşlangıcım aklınızda olsunda adet bittikten sonra gitmeyin 1 ay daha ertelenir belkide ben bu ayın sonu giderim 3 de de başlarım benimki devlet has. olacgı için

canım ben devlette yaptırdım ama ben o devlet hastanesinde çalışan doktorun özeline gidiyorum. doktorum yönlendirdi heyet raporunu alalım istediğin yerde yaptırırsen diye. sağolsun yardımcı da oldu. tabiki çalışırken zor ben bu işler için işten ayrıldım hala da çalışmıyorum. tüp denemelerim özelde oldu bu işler pek şakaya gelmiyor çünkü. doğru tabiki tercih meselesi..

inşallah sonuç pozitif olur canım. çikolata kistinin boyutu neydi arkadaşım?

tşkkr dearmother benim tedavim ilk olarak karadeniz farabi hastanesinde yapıldı eşim ozosperm benimde tüplerimden biri tıkalı tüp bebek denildi karadeniz hastanesinin tüp bebek merkezini önerdiler şafak beyi, gittik konuştuk oda tüp bebek dedi rapor çıkartmamızı önerdiler bizde şimdi raporu bekliyoruz 15 ay sonra başlanıcak inş hastane ve doktor hakkında fazla bi bilgim olmadığı için bilgi almak istiyorum bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum

İNŞALlah canım
bende bu tekniği araştırıyorum.

hadi hayırlısı cnm ilk sen gideceksin tedaviye

ilgin için teşekkür ederim canım. biz de hamile kalabilmemin avantaj olduğunu düşündük ama bir daha o şansı yakalayamadık. hatta tutunamayan iki gebelik daha yaşadım. işe başlamak istememin nedeni kafamı başka şeylerle meşgul edip tedaviyi ertelemek. bakalım nasip. inşallah uğurlu listemiz herkese uğur getirir.

selam canm ben pko li olduğum için inşallah sarkmaz adetim. zamanında olursam eğer seninle birlikte başlayacağız tedaviye. son adetim 3 mayıs.

amin canım amin.

leblebişekeri canım testler yaptırmışmıydın kromozon genetik testler

deramother ben diger bölüme yazdım ya ımsı yönetmini okursun tatlım erkek infert.bölümünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…