Allah kabul etsin bitanem
Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okundu
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okundu
realite34:100-okunuyor
kalan:250
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
beğendiğin resmi masa üstüne kaydet canım.sonrada Forum Actions-profili düzenle-tıkla.çıkan sayfada solda avatarımı değiştiri tıkla.orada göz ata tıklayıp resmi seç kaydet de.oldu bitti bile:)
[/QUOTE]güzel yanları var tabi cnm.gerçi annem çalışıyor. eşimin ailesinin hepsi boluda köyde burda kimse yok bolu deyince hepside aşçı eşimde dahil.onun için izin günleri anneminde,eşiminde hafta içi bizde böyle koşturmaca oluyo yakın olunca tabiyki.bi oraya bi buraya.
bu arada hoşgeldin aramıza cnm.[QUOTE
[/COLOR][/FONT][/I]
dear mothercım okuduğum 50 yi bir 50 daha okumam için sildin di mi listedeno zaman okudum bende 100 olarak tekrar ekleyebilirsin şekerim...
[/COLOR][/FONT][/I]
ezberlemeye çalışıyorum inş.dilime dolanır.Allah razı olsun cnm teyzendende sendende.kızlar teyzem öğretti banada RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN SAFFAT
saffat suresi 10uncu ayet ibrahim AS.in duası
anlamı:EY RABBİM,BANA SALİHLERDEN OLACAK BİR EVLAT BAGIŞLA
EŞİNLE BİRLİKTE EZBERLEMEYE ÇALIŞIN DEDİ
SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
Canim cok guzel, sen kararini vermissin, simdiden hayirli olsun.Her ey gonlunce olur insallah.
Ben 34 yasindayim ve poli kistik over hastasiyim. Bu sitede kilo vererek pko dan kurtulan ve hamile kalan insanlarin hikayelerini okudum. Ben de diyete basladim yani en azindan belki tup bebekte de basariyi etkiler belki diye.
Sen kac yasindasin ve problemin ne?
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün
iyiyim allaha şükür biraz da yorgunum.siz neler yaptınız tedaviler nasıl gidiyor.
ben haziran 20-21 gibi bir aksilik çıkmazsa başlıyacam inşallah. birkaç gündür bütün mesajları okuyamadım maalesef. sen ne zaman başlıyorsun?
ben haziran adetine erteledim.hayırlısı bakalım.
tulayss benimde aynı tarihlere denk geliyo birlikte başlıycaz galiba tedaviye
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz durumlar nasil?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?