2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam kizlar bensiz kayvemi iciyorsununuz bakem
hoşgeldin canım he walla kahveleri içtik ama fala bakan yok

çok olmamak kaydıyla ikisinide severim ama nescafe nerdeyse hiç içmem, çay da kahvede hiç etkilemez uykumu, yastık görsün sadece kafam hemen uyurum...:128:

nescafe nadiren içerim sütlü.. çalışırken çok içerdim birde sade içerdim şimdi diyorum nasıl içiyormuşum:26: benim uyku problemim var eşim öyledir yastığ kafasını koyar ve 1 dk geçmeden uyur çok özenirim ona. uyku için insidon tavsiye ettiler bana ama banamısın demiyor cin gibi bakıyorum

hosbuldum canim benim esimde ayni yastiga 5 kala uyur ben ise yatakta 10 tur donmedikce asla uyuyamam

Aşkolsun uydururuz birşeyler ya, fal isteyin yeter ki. Başlıyım mı bakmaya . AAAAA görüyorum fincanında tülacım sen çcuk istiyosunnnn hatta bu yola baş koymuşsunnnn.... diye devam eder, cinsiyetini bile %50 tuttururum

gece gece guldurdun beni canim allahta seni guldursun

aaaa nerden bildinnnn sen varya sen süper fal bakıyorsun evet baş koydum inşallah muradımıza erecez bizde

Kızlarrr , sizlerle olmak çok güzel ama sabah iş var, ben kaççtım, öpüyorum hepinizi, iyi geceler , öpsün sizleri melekler....

ben istanbuldayım.. yurtdışında tüp bebek uygulamaları ilaç dozları falan nasıl? travel de izliyorum bazen kadının ilk tüp denemesinden ikizi 2. denemesinden altızları olmuş

valla canim nasil anlatsam ben kendi ilac uygulamamdan bahsedeyim ikinci tup bebek tedavisine ignelerle basladik uc haftaya yakin igne kullandim tek yumurtam normal calistigi icin sayisini hatirlamiyorum ama yeterli sayede yumurladim digeri az yumurtladi yumurta toplama isleminde ne anestezi ne de uyusturucu bisey kullandilar oyle masaya yattim bagirttira bagirttira topladilar agladim resmen islem bittikten sonra bir saat yogum bakimda yattim sonra odaya aldilar sabah gittigim hasteneden aksam ciktim 5 gun sonra aradilar transfer icin 8 tanesi dollenmis birinci kalite olan bir tane emriyo koydular ama tuttmadi neyse kala kala 3 emriyom kalmis digerleri bozulmus neyse onlari dondurmustuk onunla basladik yine bir tane koydular o tuttu ama 2 bucuk aylikken dusuk yaptim kese gorunmedigi icin igne vurup dusutturduler iste suan yine dondurlmuslarla basladik 12 gun oldu yarin randevum var bakalim neler olacak..
biraz uzun oldu kusura bakma canim

aa inanmıyorum anestezi vermedenmi topluyorlar yumurtaları inşallah bu sefer olur canım çektiğin acının mükafatını alırsın inşallah. herşeyin hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…