2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

aa inanmıyorum anestezi vermedenmi topluyorlar yumurtaları inşallah bu sefer olur canım çektiğin acının mükafatını alırsın inşallah. herşeyin hayırlısını versin rabbim

evet canim cok feci bi aciydi yinede olsun bebegim icin deger simdi bu tedavi surecimi surekli notlar tutuyorum tutacak diye hissediyorum cocougum buyugunce iste yavrum seni dunyaya getirmek icin bunlari yasadim diye anlatmak icin....amin canim rabbim katinda bizim icin en hayirli olani versin.

amin canım amin.. çok güzel bir fikir notlar tutman. ben hamile kaldığım andan itibaren düşünüyordum ultrason görüntüleri dünyaya geldiği anlar gelen tebrik kartları vesaire. inşallah görürüz o günleri

insallah canim.... bana musade canim cikiyorum sabah erken kalkacam hastaneye gidecem yarin girebilirsem gorusuruz iyi geceler canim allaha emanet ol

Günaydın kızlar, keyifli bir haftasonu diliyorum hepinize....

Dear mother cım sırada kim varsa ona 50 tane benden yazabilirsin. Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallah..

oh oh maşalalh muhabbetiniz daim olsun gece kahveler çaylar içilmiş karpuz bile kesilecekmişdebizsiz

günaydın bu arada iyi hafta sonlarıı

Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
yabangülü18:200-okundu
damraaa:150-okundu
asaletlim:100-okundu
dearmother:50-okundu
ece22:100-okundu
ailhan76:100-okundu
careful:100-okundu
realite34:100-okunuyor
ewest:100-okundu

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|Okunuyor
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okundu
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||
35|liefde||Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
36|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

ewest:50-okundu

Kalan:950

Son düzenleme:

Merhaba,

Oncelikle gecmis olsun. Ben bir sey sormak istiyorum bu islemi hangi merklez yapti? Yani genelde toplarken ve hatta transferde bile anestezi verildgini duymustum da onun icin merak ettim.

canım kesinlikle etkilediğni duydum canım biz bu uğurda nelerde fedakarlık yapıyoruz mutlaka diyete başla derim

Tesekkurler. Zaten benim de en buyuk problemim karin bolgemde. Pko'da oyle oluyormus. Bacakalrimi gorsen cirpi gibi bana gobek ve mide kisimlari yagli. Bende hem yediklerimi istim, spora basladim, birde ben daha cok bolgesel zayiflamak istedim icin zayiflama kemeri aldim. Vallahi guzellik muzellik umurumda degil yeter ki ise yarasin, ben de anne olabileyim...

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
2|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
3|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
4|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
5|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|
6|mylady06||Haziran|||||okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
16|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
17|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
18|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
19|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
20|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okundu
21|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
22|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
23|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
24|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
25|zmym | |???????? |||||
26| ozlmozcn | |Haziran |||| |
27|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
28|psikolog1707||Haziran |||| |
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde||Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

Sıradaki arkadaşımız tulayss:

ewest:50-okundu

Kalan:950

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:

Son düzenleme:
Hadi bakalim hayirlisiyla insallah olacak senin bebis, ya insallah seninle hamile bi sekilde ben Ozlem hnm'i sen de Fatih beyi muayene icin beklerken karsilasiriz. Bu arada arastirdigim kadariyla spor ve kilo vermek tedaviyi cok olumlu etkiliyormus.

Bn kararsizim Canim ya. Ozlem hanim secimi bana birakiyor yani anladigim kadariyla ticari olarak yanlis anlarim diye mi dusunuyor nedir. Seninki ne guzel yol gostermis. Neyse simdi ben once bursa acibadem i dusundum ama sonra vazgectim. Yani onemli bi neden yok aslinda icimden gelmedi. Sonra Jinemed Fulya'dan Teksen Bey'i dusundum ve hala dusunuyorum bu arada lent Tiras haziran 14u'den sonra Maslak acibadem de oalcakmis onuda dusunuyorum bi de dun sen Kadikoy 'de Tayfn beyden bahsedince onu da dusundum ve arastirdim hakkinda cok iyi seyler yazmislar. Vallahi kafam karman corman. Aslinda ben de haziran ayinda cok istiyordum ama benim bi kongre icin yurtdisina cikmam gerekiyor hem biraz kafam bosalir diye dusundugum icin Temmuz diye planladim. Ama uzun protokol mu kısa protokol mu bilmiyorum. Bu arada ben aslinda uzun ve kisa protokol nedir onu da bilmiyorum. Yani Ozlem Hnm. bana bu konularda bisey anlatmiyor. Siz uygun gordugunuz merkezi secin, eger isterseniz gidip gelmesi zor olacagi icin yumurta takibini ben yaparim diyor.

Bu arada Kadikoy acibadem'de fiyat nasil?

Arkadaşlar tabloyu düzenledim itiraf edeyim oldukça zorlandım .tedavi sırasına göre yukarı çektim listeyi.böylesi daha iyi oldu sanıyorum ki.

tabloyu düzenlerken farkettim ilaca başlayıp duasını okumadığımız 'asaletlim' kalmış tülayla birlikte onunkinide okuyalim istiyorum.Allahım kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…