aa inanmıyorum anestezi vermedenmi topluyorlar yumurtalarıinşallah bu sefer olur canım çektiğin acının mükafatını alırsın inşallah. herşeyin hayırlısını versin rabbim
evet canim cok feci bi aciydi yinede olsun bebegim icin deger simdi bu tedavi surecimi surekli notlar tutuyorum tutacak diye hissediyorum cocougum buyugunce iste yavrum seni dunyaya getirmek icin bunlari yasadim diye anlatmak icin....amin canim rabbim katinda bizim icin en hayirli olani versin.
amin canım amin.. çok güzel bir fikir notlar tutman. ben hamile kaldığım andan itibaren düşünüyordum ultrason görüntüleri dünyaya geldiği anlar gelen tebrik kartları vesaire. inşallah görürüz o günleri
insallah canim.... bana musade canim cikiyorum sabah erken kalkacam hastaneye gidecem yarin girebilirsem gorusuruz iyi geceler canim allaha emanet ol
oh oh maşalalh muhabbetiniz daim olsun gece kahveler çaylar içilmiş karpuz bile kesilecekmişdebizsiz
günaydın bu arada iyi hafta sonlarıı
evet canim cok feci bi aciydi yinede olsun bebegim icin deger simdi bu tedavi surecimi surekli notlar tutuyorum tutacak diye hissediyorum cocougum buyugunce iste yavrum seni dunyaya getirmek icin bunlari yasadim diye anlatmak icin....amin canim rabbim katinda bizim icin en hayirli olani versin.
canım kesinlikle etkilediğni duydum canım biz bu uğurda nelerde fedakarlık yapıyoruz mutlaka diyete başla derim
doktoruma soylerim yarin, kullandigim hapin ismi progynova...
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
2|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
3|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
4|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
5|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|
6|mylady06||Haziran|||||okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978|[/COLOR]|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
16| castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
17|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
18|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
19| neme| |Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
20|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
21| careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okundu
22|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
23| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
24|zmym | |???????? |||||
25| ozlmozcn | |Haziran |||| |
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|psikolog1707||Haziran |||| |
28| ebrudur| |Temmuz |||| |
29| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
30| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
31|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
32|artrit||Haziran||3.Deneme|||
33|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde||Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
Beni de ekledigin icin cok tesekkurler. :78:
rica ederim canım.Beni de ekledigin icin cok tesekkurler. :78:
Hadi bakalim hayirlisiyla insallah olacak senin bebis, ya insallah seninle hamile bi sekilde ben Ozlem hnm'i sen de Fatih beyi muayene icin beklerken karsilasiriz. Bu arada arastirdigim kadariyla spor ve kilo vermek tedaviyi cok olumlu etkiliyormus.kaderdaşız canım. ben de pko liyim. 26 yaşındayım. spora başladım. birkaç gündür sabah akşam 1 er saat. yürüyorum. belki faydası olur tedavi aşamasında diye. sen henüz karar vermedin sanırım. tedaviyi ne zaman planlıyosun. 3 haziran tahmini adet tarihim. kısmet olursa kısa protokolle başlıycaz...
rica ederim canım.
Tesekkurler canim. Ben de calisiyorum ama elimden geldigince aksamlari okumaya calisacagim. Size bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?