2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

anladımmmm. bende annem varken giremem fazla pek meraklıdır kendileri sayılı gün çabuk geçer canım benim zaten ne kaldı şunun şurasında. inşallahhh herşey gönlünce olur[/QUOTE]

inşallah canım hepimizin gönlünden geçen olsun. çıldırttı beni. çarşıya çıktık. birşey alıyorum geliyrum. ay şunu da unuttum. onu alıyorum. aaaa bu da vardı. yok ilaçlarım. faturalarım. derken başım döndü...
neyse memnun edip evine götürdüm. zaten ayda bir geliyo.

amin canım inşallah hoş geldin aramıza. şenlenecek topik. peşpeşe haberler. tadından geçilmez valla.

anladımmmm. bende annem varken giremem fazla pek meraklıdır kendileri sayılı gün çabuk geçer canım benim zaten ne kaldı şunun şurasında. inşallahhh herşey gönlünce olur

inşallah canım hepimizin gönlünden geçen olsun. çıldırttı beni. çarşıya çıktık. birşey alıyorum geliyrum. ay şunu da unuttum. onu alıyorum. aaaa bu da vardı. yok ilaçlarım. faturalarım. derken başım döndü...
neyse memnun edip evine götürdüm. zaten ayda bir geliyo.[/QUOTE]

geçmiş olsun canım hadi 1 ay rahatsın

İyi geceler, kırk yılda birr gece takılayım dedim, o da kimsenin olmadğı akşama denk geldim galiba..

dimi ama ne güzel gider. aslında ben çaycıyımdır ama uykum tümden beni terkeder diye korkuyorum

çok olmamak kaydıyla ikisinide severim ama nescafe nerdeyse hiç içmem, çay da kahvede hiç etkilemez uykumu, yastık görsün sadece kafam hemen uyurum...:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…