merhaba arkadalşlar
bende elçin 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim geçen sene başarısız bir tüp bebe tedavim olmuştu vu bu haziranda ikinciyi deniycez naip olursa inşallahhhanatoliada bülent beye gidiyorum inşallah bu sefer pozitif sonuç alırız
merhaba arkadalşlar
bende elçin 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim geçen sene başarısız bir tüp bebe tedavim olmuştu vu bu haziranda ikinciyi deniycez naip olursa inşallahhhanatoliada bülent beye gidiyorum inşallah bu sefer pozitif sonuç alırız
arkadaşlar ben yazayım o halde ben de kiloluydum eylülün 16 beri 38 kilo verdim.günde 7km yürüyorum ve diyet yapıyorum.
arkadaşlar ben yazayım o halde ben de kiloluydum eylülün 16 beri 38 kilo verdim.günde 7km yürüyorum ve diyet yapıyorum.
hevesle falan alakası yok canım iş bitmiyorsorma ya aynen öyle.işmi bitmiyor bendemi yapma hevesi yok bu ara kestiremedim aslında
hevesle falan alakası yok canım iş bitmiyor
leblebişekerim nerdesin ya görüşemedik bir türlü
çok teşekkür ederim arkadaşlarrr
diyorumki bi liste düzenlesek hepimiz birbirimizi daha rahat takip ederiz olmazmı
çok teşekkür ederim arkadaşlarrr
diyorumki bi liste düzenlesek hepimiz birbirimizi daha rahat takip ederiz olmazmı
Aramıza hoşgeldin canım.hayırlı olsun tedavin.merhaba arkadalşlar
abiyede maaşallahbiz eşimle beraber yürüyoruz her akşam 7 km doktorum bana en az 10000 adım demişti oda 6km falanmış.bizde bir güzergah belirledik orayı yürüyoruz.önce arabayla ölçtük sizde öyle yapın.eşim diyet yapmıyor o bile 18 kilo verdi.
Aminnnnnnnnnnnnnselam arkadaşlar...
benide aranıza alırmısınız
bizde temmuz sonunda dondurulmuş embriyo ile 2. denemeyi düşünüyoruz
ilk denemede hamile kaldım fakat boş gebelik nedeniyle..
8. hafta kürtaj oldum..
kürtaj sonrası 3. ayımdayım...
yaşım 29..
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
Aminnnnnnnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin canım .Çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın inş.
Amin canım amin.çok saol canım..
allah kimseye yarıda kalan mutluluk yaşatmasın bu konuda....
listeye eklediğin içinde çok teşekkür ederim...
selam arkadaşlar...
benide aranıza alırmısınız
bizde temmuz sonunda dondurulmuş embriyo ile 2. denemeyi düşünüyoruz
ilk denemede hamile kaldım fakat boş gebelik nedeniyle..
8. hafta kürtaj oldum..
kürtaj sonrası 3. ayımdayım...
yaşım 29..
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?