2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu

Kalan:950

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

Eline sağlık, çok güzel olmuş...Uzadıkça daha bir zor oldu tabi senin için.

günaydın kızlar, dearmother eline sağlık bu tablo işini güzel beceriyosun.Ama ama ama benim yerim yanlış olmuş cnm ben 30 mayısta iğnelere başlıyacağım inşallah.Seni ğraştıracağım ama kusura bakmazsın değil mi? tülay arkadaşımıza 100 tane yazar msn?

Eline sağlık, çok güzel olmuş...Uzadıkça daha bir zor oldu tabi senin için.
teşekkür ederim canım.yooo zorluğu o değil yukarı aşşağı çekerken sürekli karıştı defalarca düzenlemek zorunda kaldım.ama büyük bir keyifle yaptım.en büyük keyfide sonuç bölümüne 'hamile' yazarken yaşayacağım

aramıza hoşgeldin cnm.

tamam canım hemen düzelteyim.aslında bilgiler eksik herkes son durumunu bana lütfen yazdırsın sohbet arasında geçiyor konusu ama o kadar çok şey konuşuyoruz ki takip etmem zor oluyor.lütfen son durumunuzu bana yazdırın olur mu

cnm benim kafam karıştı biraz yoksa yanlış değil mi???hakkını helal et lütfen

İnşallah bütün listenin hamile olduğunu da görürüz...

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
2|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
3|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
4|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
5|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|
6|mylady06||Haziran|||||okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
16|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
17|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
18|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
19|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
20|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
21|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
22|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
23|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
24|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
25|zmym | |???????? |||||
26| ozlmozcn | |Haziran |||| |
27|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
28|psikolog1707||Haziran |||| |
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde||Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

tamam cnm yaşım da 27...30 haziranda iğnelere başlıcam.çok saol

canım son durumun yazmıyordu tabloda yazınca hemen yukarı çektim merak etme.hakkım hiç olur mu ama varsa annesütü gibi helal olsun.

szde helal edin lütfen arkadaşlar

çok saol cnm biz gelince hazıra konuyoruz.Şimdi yukarılara çıkınca beni heyecan bastı...ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,aranızda kullanan var mı?

Sıradaki arkadaşımız tulayss:

ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor

Kalan:850

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:

günaydın güzellikler

ya eline saglık dear gerçekten güzel tablo hele o nazar boncugu allahım inş. ya tahminen temmuz sonuna birçok kişi neticeyi almış olur valla heyecan bastı

dün erken kaçtım kızkardeşimin bebeişi vardı 6 aylık ona baktım o iş görüşmesine gitti(aynı zamanda eltim) kızlar valla çocuk bakması zor ama bizim sıpa maşal. akıllı ya güzelce oynadık eşimde bende
valla çocuk gerçekten evin neşesi eşimi görseniz aman allahım o kadar degişik bir insan oluyor ki niye suratını astı niye öksürdü niye aglıyor sürekli sorular soruyor

ALLAHIM BİZLEREDE NASİP EDER İNŞALLAH AMİNNNNNNNNN KK BÜTÜN İSTEYENLERE

slm kızlar günaydın
ben gelmeden baya kaynatmışınız ohhhh ne güzel
dearmother eline sağlık cnm liste güzel olmuş

çok saol cnm biz gelince hazıra konuyoruz.Şimdi yukarılara çıkınca beni heyecan bastı...ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,aranızda kullanan var mı?

CANIM YA bende diger tedavimde transfer zamanı kullandımaslında tedaviden önce kullanman lazımmış ama benimki devlette o yüzden bekleyecegim mecbur
günde bir tane adette iki tane mi senin rapor çıkardınmı bunun için çünü 9 ay boyunca kullanman lazım inş. hamiş kalınca tabi

anneciğim ellerine sağlık böyle çok daha iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…