Arkadaşlar tabloyu düzenledim itiraf edeyim oldukça zorlandım .tedavi sırasına göre yukarı çektim listeyi.böylesi daha iyi oldu sanıyorum ki.
tabloyu düzenlerken farkettim ilaca başlayıp duasını okumadığımız 'asaletlim' kalmış tülayla birlikte onunkinide okuyalim istiyorum.Allahım kabul etsin inş.
teşekkür ederim canım.yooo zorluğu o değil yukarı aşşağı çekerken sürekli karıştı defalarca düzenlemek zorunda kaldım.ama büyük bir keyifle yaptım.en büyük keyfide sonuç bölümüne 'hamile' yazarken yaşayacağımEline sağlık, çok güzel olmuş...Uzadıkça daha bir zor oldu tabi senin için.
selam arkadaşlar...
benide aranıza alırmısınız
bizde temmuz sonunda dondurulmuş embriyo ile 2. denemeyi düşünüyoruz
ilk denemede hamile kaldım fakat boş gebelik nedeniyle..
8. hafta kürtaj oldum..
kürtaj sonrası 3. ayımdayım...
yaşım 29..
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
tamam canım hemen düzelteyim.aslında bilgiler eksik herkes son durumunu bana lütfen yazdırsın sohbet arasında geçiyor konusu ama o kadar çok şey konuşuyoruz ki takip etmem zor oluyor.lütfen son durumunuzu bana yazdırın olur mugünaydın kızlar, dearmother eline sağlık bu tablo işini güzel beceriyosun.Ama ama ama benim yerim yanlış olmuşcnm ben 30 mayısta iğnelere başlıyacağım inşallah.Seni ğraştıracağım ama kusura bakmazsın değil mi? tülay arkadaşımıza 100 tane yazar msn?
günaydın kızlar, dearmother eline sağlık bu tablo işini güzel beceriyosun.Ama ama ama benim yerim yanlış olmuşcnm ben 30 mayısta iğnelere başlıyacağım inşallah.Seni ğraştıracağım ama kusura bakmazsın değil mi? tülay arkadaşımıza 100 tane yazar msn?
teşekkür ederim canım.yooo zorluğu o değil yukarı aşşağı çekerken sürekli karıştı defalarca düzenlemek zorunda kaldım.ama büyük bir keyifle yaptım.en büyük keyfide sonuç bölümüne 'hamile' yazarken yaşayacağım
tamam canım hemen düzelteyim.aslında bilgiler eksik herkes son durumunu bana lütfen yazdırsın sohbet arasında geçiyor konusu ama o kadar çok şey konuşuyoruz ki takip etmem zor oluyor.lütfen son durumunuzu bana yazdırın olur mu
canım son durumun yazmıyordu tabloda yazınca hemen yukarı çektim merak etme.hakkım hiç olur mu ama varsa annesütü gibi helal olsun.cnm benim kafam karıştı biraz yoksa yanlış değil mi???hakkını helal et lütfen
canım 30 mayıs mı haziran mı?tamam cnm yaşım da 27...30 haziranda iğnelere başlıcam.çok saol
canım son durumun yazmıyordu tabloda yazınca hemen yukarı çektim merak etme.hakkım hiç olur mu ama varsa annesütü gibi helal olsun.
szde helal edin lütfen arkadaşlar
canım 30 mayıs mı haziran mı?
canım önemli değil heyecanda var tabikusura bakma cnm aklım çok dağınık 30 mayıs...akşama misafir gelecek bi yandan onu düşünüyorum
çok saol cnm biz gelince hazıra konuyoruz.Şimdi yukarılara çıkınca beni heyecan bastı...ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,aranızda kullanan var mı?
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
2|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
3|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
4|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
5|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|
6|mylady06||Haziran|||||okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
16|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
17|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
18|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
19|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
20|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okundu
21|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
22|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
23|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
24|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
25|zmym | |???????? |||||
26| ozlmozcn | |Haziran |||| |
27|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
28|psikolog1707||Haziran |||| |
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde||Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?