çok saol cnm biz gelince hazıra konuyoruz.Şimdi yukarılara çıkınca beni heyecan bastı...ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,aranızda kullanan var mı?
dear mother sanırım benim tedavi hazirana yetişmiycek ben daha adet olmadım zaten ramazana denk gelirse yaptıramayız üfffffff moralim bozuk
Hadi bakalim hayirlisiyla insallah olacak senin bebis, ya insallah seninle hamile bi sekilde ben Ozlem hnm'i sen de Fatih beyi muayene icin beklerken karsilasiriz. Bu arada arastirdigim kadariyla spor ve kilo vermek tedaviyi cok olumlu etkiliyormus.
Bn kararsizim Canim ya. Ozlem hanim secimi bana birakiyor yani anladigim kadariyla ticari olarak yanlis anlarim diye mi dusunuyor nedir. Seninki ne guzel yol gostermis. Neyse simdi ben once bursa acibadem i dusundum ama sonra vazgectim. Yani onemli bi neden yok aslinda icimden gelmedi. Sonra Jinemed Fulya'dan Teksen Bey'i dusundum ve hala dusunuyorum bu arada lent Tiras haziran 14u'den sonra Maslak acibadem de oalcakmis onuda dusunuyorum bi de dun sen Kadikoy 'de Tayfn beyden bahsedince onu da dusundum ve arastirdim hakkinda cok iyi seyler yazmislar. Vallahi kafam karman corman. Aslinda ben de haziran ayinda cok istiyordum ama benim bi kongre icin yurtdisina cikmam gerekiyor hem biraz kafam bosalir diye dusundugum icin Temmuz diye planladim. Ama uzun protokol mu kısa protokol mu bilmiyorum. Bu arada ben aslinda uzun ve kisa protokol nedir onu da bilmiyorum. Yani Ozlem Hnm. bana bu konularda bisey anlatmiyor. Siz uygun gordugunuz merkezi secin, eger isterseniz gidip gelmesi zor olacagi icin yumurta takibini ben yaparim diyor.
Bu arada Kadikoy acibadem'de fiyat nasil?
canım biz fatih beyle yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyoruz çok memnunum kendisinden. yani kafanı karıştırmıyım ama kadıköy acıbademin başarı oranı %65 miş. çok iyi geldi bu oran. tabii önce kafanı boşalt ki tedaviye de olumlu yansısın. tayfun beyi tanımıyodum bende önce araştırdım. sonra eşimle görüşmeye gittik. o da oldukça ılımlı bir insan. çok ilgili ve alakalı. özlem hanım birebir bu işin içinde olmadığı için herhalde fikir vermiyo. kendi doktorunun onayını alıp bi de fatih beyle görüş istersen. aktif olarak tüp bebek uygulamasının içinde bulunuyo çünkü fatih bey. seçenekleri değerlendir. en iyi kararı kendin verebiirsin. sanırım merkez 4000 civarı alıyo. rapor geçersiz. ama konuşursan fiyatta muhakkak indirim yapıyolar.
bakarsın denk geliriz. iki kaynatırız arada.
Canım beklemek mutlaka zor ama duamız RABBİM hayırlı zamanda nasip etsin tedavimizi.geç kalırsa vardır bundada bir hayır diyeceğiz canım.dear mother sanırım benim tedavi hazirana yetişmiycek ben daha adet olmadım zaten ramazana denk gelirse yaptıramayız üfffffff moralim bozuk
Teşekkür edeim canım .Allah kabul etsin.dearmother canım yeni listemiz hayırlı olsun. ellerine emeğine sağlık. inşallah nazar boncuklarının yerinde hamileeeeeeeeee yazılarını da okuruz. (ay heyecanlandım heeee)
bu arada tülay için 100 dua alıyorum canım. bitirdikten sonra duruma göre ailhan içinde yazarım sonra.
Teşekkür ederim canım.Allah kabul etsinslm arkadaşlar DearMother elerine sağlık liste gzel olmuşher iki arkadaşlara 100,er yaz okurum Rabim niyetimizi kabul eylesin AMİN:
Günaydın canım.iyiyiz şükür sen nasılsın canım.tabloyu beğendiğine sevindim.sıra sende evet dualarımız kabul olur inş.tünaydın arkadaşlar. bir türlü erken kalkıp günaydın yazamıyorumNasılsınız? dearmother canım benim liste çok güzel olmuş eline koluna sağlık. sırada bana gelmiş herkesin ağzına yüreğine sağlık. çok çok çok teşekkür ederim.
Evet Canim haklisin. Bende gidip geldikce Fatih Bey'de olumlu bir elektrik oldugunu anladim. Acibadem Bursa'da 3750 demisti ama indirim yapiyolarmis. Bende mutlaka konusurum cunku bi de bunun ilac kismi var. Sen ilac icin rapor aldin mi? Ben alacaktim ama esim cok yogun calisiyor bide ben tip fakultesine gittim oradakilerde cok cins geldi. Sonra Acibademin bi tup bebek danismani var ( Adı Elvan) onunla konustum oda bana zaten anlasmali eczaneler falan var dedi onun icin simdilik rapor almayi dusunmuyorum.
Ben Tayfun Beyi bayagi bi arastirdim hep olumlu seyler duydum. Valla aslinda benimde icime sindi. Sence on gorusmeye gerek var mi? Yani sadece Temmuz ayinda adetimin ikinci gunu mu gitmeli yoksa haziran ayinda ( 13-14 arasi) adet olmam lazim o zaman gidip bi on gorusme onemli mi acaba? Aslinda ben bi Ozlem'i ariyayim da Tayfun beden bahsedeyim. Hem belki kendisi Fatih Bey'e yonlendirir. Ozlem hanimida kirmak istemem ama tabii bu bizim icin cok onemli bir konu.
Bu arada cok sagol ya, Tayfun Beyi senin sayende kesfetmis oldum, onun adını daha once hic duymamıstım. Eger Fatih bey oneriyorsa ve %65 basari orani varsa iyi bir tercih bence.
CANIM YA bende diger tedavimde transfer zamanı kullandımaslında tedaviden önce kullanman lazımmış ama benimki devlette o yüzden bekleyecegim mecbur
günde bir tane adette iki tane mi senin rapor çıkardınmı bunun için çünü 9 ay boyunca kullanman lazım inş. hamiş kalınca tabi
benimde transferden sonra eğer oluşursa gebelik sonuna kadar kullanmam gerekiyormuş. o kadar korkardım iğne olmaktan, şimdi vız geliyor vallaa..
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okunuyor
Kalan:650
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
damraaa:100-okunuyor
kalan:900
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
cnm başa gelen çekiliyo işte...sen de pıhtılaşma sorunu mu var?
Evet, bu iğnelerin ileriki yaşlarda kalp sorunlarını tetiklediği bilgisinide peşin peşin verdiler.
Merhaba,
Oncelikle gecmis olsun. Ben bir sey sormak istiyorum bu islemi hangi merklez yapti? Yani genelde toplarken ve hatta transferde bile anestezi verildgini duymustum da onun icin merak ettim.
Allahım korusuncnm bana da dr ömür boyu kanama düzenleyici ilaç kullanmam gerektiğini kullanmazsam menopoza girdiğimde beynimde emboli (felç) oluşma riskinin yüksek olduğunu söylemişti.3 gün ağlamıştım o zaman...Rabbim herşeyin doğrusunu bilir.zaten tüp bebek için kullandığımız ilaçların bi sürü yan etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?