2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

dear mother sanırım benim tedavi hazirana yetişmiycek ben daha adet olmadım zaten ramazana denk gelirse yaptıramayız üfffffff moralim bozuk

çok saol cnm biz gelince hazıra konuyoruz.Şimdi yukarılara çıkınca beni heyecan bastı...ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,aranızda kullanan var mı?

benimde transferden sonra eğer oluşursa gebelik sonuna kadar kullanmam gerekiyormuş. o kadar korkardım iğne olmaktan, şimdi vız geliyor vallaa..

dear mother sanırım benim tedavi hazirana yetişmiycek ben daha adet olmadım zaten ramazana denk gelirse yaptıramayız üfffffff moralim bozuk

castamocum neden moralini bozuyorsun, daha ağustosa çok var, gün doğmadan neler doğarmış, hem belki de geç kalması senin hayrına olan birşey. daha hiç birşey belli değilken ya böye olursa diye moral bozmak yakışmıyor sana arkadaşım. hadi toparla kendini...

canım biz fatih beyle yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyoruz çok memnunum kendisinden. yani kafanı karıştırmıyım ama kadıköy acıbademin başarı oranı %65 miş. çok iyi geldi bu oran. tabii önce kafanı boşalt ki tedaviye de olumlu yansısın. tayfun beyi tanımıyodum bende önce araştırdım. sonra eşimle görüşmeye gittik. o da oldukça ılımlı bir insan. çok ilgili ve alakalı. özlem hanım birebir bu işin içinde olmadığı için herhalde fikir vermiyo. kendi doktorunun onayını alıp bi de fatih beyle görüş istersen. aktif olarak tüp bebek uygulamasının içinde bulunuyo çünkü fatih bey. seçenekleri değerlendir. en iyi kararı kendin verebiirsin. sanırım merkez 4000 civarı alıyo. rapor geçersiz. ama konuşursan fiyatta muhakkak indirim yapıyolar.
bakarsın denk geliriz. iki kaynatırız arada.

dearmother canım yeni listemiz hayırlı olsun. ellerine emeğine sağlık. inşallah nazar boncuklarının yerinde hamileeeeeeeeee yazılarını da okuruz. (ay heyecanlandım heeee)
bu arada tülay için 100 dua alıyorum canım. bitirdikten sonra duruma göre ailhan içinde yazarım sonra.

slm arkadaşlar DearMother elerine sağlık liste gzel olmuş her iki arkadaşlara 100,er yaz okurum Rabim niyetimizi kabul eylesin AMİN:

Evet Canim haklisin. Bende gidip geldikce Fatih Bey'de olumlu bir elektrik oldugunu anladim. Acibadem Bursa'da 3750 demisti ama indirim yapiyolarmis. Bende mutlaka konusurum cunku bi de bunun ilac kismi var. Sen ilac icin rapor aldin mi? Ben alacaktim ama esim cok yogun calisiyor bide ben tip fakultesine gittim oradakilerde cok cins geldi. Sonra Acibademin bi tup bebek danismani var ( Adı Elvan) onunla konustum oda bana zaten anlasmali eczaneler falan var dedi onun icin simdilik rapor almayi dusunmuyorum.

Ben Tayfun Beyi bayagi bi arastirdim hep olumlu seyler duydum. Valla aslinda benimde icime sindi. Sence on gorusmeye gerek var mi? Yani sadece Temmuz ayinda adetimin ikinci gunu mu gitmeli yoksa haziran ayinda ( 13-14 arasi) adet olmam lazim o zaman gidip bi on gorusme onemli mi acaba? Aslinda ben bi Ozlem'i ariyayim da Tayfun beden bahsedeyim. Hem belki kendisi Fatih Bey'e yonlendirir. Ozlem hanimida kirmak istemem ama tabii bu bizim icin cok onemli bir konu.

Bu arada cok sagol ya, Tayfun Beyi senin sayende kesfetmis oldum, onun adını daha once hic duymamıstım. Eger Fatih bey oneriyorsa ve %65 basari orani varsa iyi bir tercih bence.

tünaydın arkadaşlar. bir türlü erken kalkıp günaydın yazamıyorum Nasılsınız? dearmother canım benim liste çok güzel olmuş eline koluna sağlık. sırada bana gelmiş herkesin ağzına yüreğine sağlık. çok çok çok teşekkür ederim.

Canım beklemek mutlaka zor ama duamız RABBİM hayırlı zamanda nasip etsin tedavimizi.geç kalırsa vardır bundada bir hayır diyeceğiz canım.

Teşekkür edeim canım .Allah kabul etsin.

slm arkadaşlar DearMother elerine sağlık liste gzel olmuş her iki arkadaşlara 100,er yaz okurum Rabim niyetimizi kabul eylesin AMİN:
Teşekkür ederim canım.Allah kabul etsin

Günaydın canım.iyiyiz şükür sen nasılsın canım.tabloyu beğendiğine sevindim.sıra sende evet dualarımız kabul olur inş.

yardımcı olabiliyosam ne mutlu. aynı doktorlardan ve merkezlerden bahsedebiliyoruz. ay çok sevindim..
canım ben içim rahat etsin diye tayfun beyle görüşmeye gittim. zaten ön kontrolleri fatih bey yapacak. yumurta toplama ve transfer aşamasında tayfun beyden yardım alıcaz biz ona karar verdik. sen kendi doktorunu kırmamak adına bahsedebilirsin. sonuçta aynı merkez ve özlem hanım bu konuda farklı bir seçenek sunmuyo. kendisine de danış. ama tedavi öncesi (hangi merkez olursa olsun) bi muayene ol. belki test falan isterler. gözü kapalı girme. dediğin gibi bu çok önemli bi konu. elvan hanımla ben de görüşüyorum ahbap olduk artık. kırk yıllık dost gibi sohbet ediyoruz telefonda. yaklaşık fiyat almışsın. birazda bastırırsan 3000 liraya kadar indrirebilirsin diye düşünüyorum. ilaç raporunu acıbadem de çıkarıyo diye biliyorum. çünkü fatih bey hafta içi birgün gel raporu çıkaralım dedi. eğer hakkın varsa veriyolar. evet canım farklı zamanlarda hem elvan hanıma hem tayfun beye hem fatih beye sordum. ne kadar güvensem de aklımda şüphe kalmasın diye. hepsi %65 dedi. yani fazla birşey kaybetmezsin. bi fatih beyle görüş. en fazla hoşuma gitmedi der kapatırsın mevzuuyu. şimdiki gibi kafanda soru işaretleri de kalmaz. dualarım seninle canım. inşallah birgün karşılaşırız.

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okunuyor

Kalan:650

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu

kalan:850

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

cnm ben de pıhtılaşma problemi var 10 gündür kullanıyorum günde 1 tane 5000 hibor iğne,raporu eşim 1 yıllık çıkartmış ama korkuyorum kanamayı arttıyo çünkü sen hangi ilacı kullanmıştın cnm? yanında aspirin kullanmış mıydın?

asaletlim için 50 ilave edebilirsin, okudum..

Evet, bu iğnelerin ileriki yaşlarda kalp sorunlarını tetiklediği bilgisinide peşin peşin verdiler.

cnm bana da dr ömür boyu kanama düzenleyici ilaç kullanmam gerektiğini kullanmazsam menopoza girdiğimde beynimde emboli (felç) oluşma riskinin yüksek olduğunu söylemişti.3 gün ağlamıştım o zaman...Rabbim herşeyin doğrusunu bilir.zaten tüp bebek için kullandığımız ilaçların bi sürü yan etkisi var

Merhaba,

Oncelikle gecmis olsun. Ben bir sey sormak istiyorum bu islemi hangi merklez yapti? Yani genelde toplarken ve hatta transferde bile anestezi verildgini duymustum da onun icin merak ettim.

sagol canim.. brukselde boyle oluyo benim tedavi oldugum yer ozel unuversite hastanesi....

Allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…